HE mage
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Fajnie fajnie. Widziałem już go na jebaju Bardzo podoba mi siępomysł z laską (tzn kolor) i ogółem praca jest wypaśna. Dał bym tylko głębsze cienie na tyle płaszcza
najnowsza a nie pierwsza ...
bardzo czysta bardzo ladna ... fajny freehendzik tylko te kamyczki na podstawce takie bezpciowe - jakis losz purpury draj bialym i zieleni potem finalowy drajbraszyk bialym i byloby bardziej git... ale praca bardzo fajna !!
bardzo czysta bardzo ladna ... fajny freehendzik tylko te kamyczki na podstawce takie bezpciowe - jakis losz purpury draj bialym i zieleni potem finalowy drajbraszyk bialym i byloby bardziej git... ale praca bardzo fajna !!
Widziałem na żywo i jest nieziemsko czysty. Jedyne czego bym się doczepił to brak cieniowania białego wnętrza opończy, ale prócz tego rewelka.
Na jebaju nie ma miejsca na odstępstwawidziałem już takich z 50 - wszyscy malują tak samo!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Brakuje mi to jakiegos trzeciego mocnego akcentu kolorystycznego. Bialy i niebieski to zbyt oklepany standard. Poza tym musze sie przyczepic do jego twarzy. Nie wiem jak tam z jego oczkami, bo nie bardzo widze, ale usta powinny byc chociaz lekko rozowe
Nmm jest "taki sobie" natomiast klejnociki sa zupelnie niepoprawne. Proponuje wyjsc od czerni na gorze i przejsc kolorami do jasngo odblasku na dole, "parabolicznie" - bo tak powierzchnia podpowiada. Za pomoca bialej kropki tworzymy gorny odblask - ot cala filozofia.
No, pomarudzilem troche. Mam nadzieje, ze zwrocisz na te elemnty uwage nastepnym razem. Keep it up.
Nmm jest "taki sobie" natomiast klejnociki sa zupelnie niepoprawne. Proponuje wyjsc od czerni na gorze i przejsc kolorami do jasngo odblasku na dole, "parabolicznie" - bo tak powierzchnia podpowiada. Za pomoca bialej kropki tworzymy gorny odblask - ot cala filozofia.
No, pomarudzilem troche. Mam nadzieje, ze zwrocisz na te elemnty uwage nastepnym razem. Keep it up.
malowanie super ... ale po raz kolejny widze ze ludziska pakuja figurke na te beznadziejne kamyki ... mag "skejter" paskudztwo
- GraveDigger
- Chuck Norris
Ma byc matowy, kto by chcial zeby mu figurka swiatlo odbijala. Na plaszczu na jednej z fot widac syf od lakieru ;]