Pre Master of Czoko - 09.02.08 Narbutta.
"Aby tego dokonać jeden z twoich bohaterów musi stać przez jedną całą twoją turę w kontakcie bazowym ze stosem" - Nie ma nic o tym że musi być samotny.
Czy całą turę liczymy od chwili jej zaczęcia (czyli przed ruchem), czy też od chwili zakończenia fazy ruchu. Jeżeli to pierwsze, to nikt nie jest w spalić czarownicę w pierwszej turze, gdyż stos pojawia sie dopiero po rozstawieniu wojsk i punkt 1 nie ma sensu.
Czy całą turę liczymy od chwili jej zaczęcia (czyli przed ruchem), czy też od chwili zakończenia fazy ruchu. Jeżeli to pierwsze, to nikt nie jest w spalić czarownicę w pierwszej turze, gdyż stos pojawia sie dopiero po rozstawieniu wojsk i punkt 1 nie ma sensu.
I czytaj dalej aż do końca akapitu gdzei masz: "Heretyka moze spalić jedynie samotny bohater!"Grichalk pisze:"Aby tego dokonać jeden z twoich bohaterów musi stać przez jedną całą twoją turę w kontakcie bazowym ze stosem" - Nie ma nic o tym że musi być samotny.
Wypadałoby po prostu doczytać do końca...
Green, wez zmien ten 2 scenariusz (Zauroczenie) na Zamki - o wiele ciekawszy jest
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Uwaga! Uwaga!
Pierwszy post po 2,5 roku...
Jako, że w Legionowie bawiłem się przednio i udowodniłem sobie, że battle to jak jazda na rowerze to w sobotę też zawitam
więc możesz mnie Green śmiało wpisać, a roster w drodzie
pozdro all
Pierwszy post po 2,5 roku...
Jako, że w Legionowie bawiłem się przednio i udowodniłem sobie, że battle to jak jazda na rowerze to w sobotę też zawitam
więc możesz mnie Green śmiało wpisać, a roster w drodzie
pozdro all
Nie ja wymyślałem scenariuszy więc za nie nie odpowiadam.
@Kalafior. Wpadaj śmiało... Miło będzie cię zobaczyć po tak długim czasie.
@ Assaselo. Pomyślę jutro. Dziś nie mam już sił do myślenia.
Secenariusz nr2. może ulec zmianie.
@Kalafior. Wpadaj śmiało... Miło będzie cię zobaczyć po tak długim czasie.
@ Assaselo. Pomyślę jutro. Dziś nie mam już sił do myślenia.
Secenariusz nr2. może ulec zmianie.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.