Chaos, moja pierwsza armia .

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wingz
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: wingz »

bardzo fajna rozpiska, aczkolwiek sprobowal bym wymienic khorngorsow na dodatkowy 5/5 herd + furie. pozdrawiam

Mikel
Wałkarz

Post autor: Mikel »

Pijak: Gram Bestyjkami od jakiegoś czasu, co prawda tylko "domowo" a nie turniejowo ale mam kilka ogólnych uwag do Twojej rozpiski. Osobiście dla Gorów zawsze biorę drugą broń. Tarcza na nic im się nie zda a dodatkowy atak jak najbardziej tak. Nigdy też nie daję sztandarów na małych Herdach (5/5) tylko na jakimś dużym (jeśli w ogóle taki duży biorę) Co innego Foe Render w niego warto zainwestować bo ma większą siłę i daje herdom wyższą liderkę. Przydaję się np przy Ambushu ale nie tylko bo w Herdach o panikę łatwo. Centigory też biorę raczej w wersji mini czyli tylko z muzykiem. Większość osób i tak Ci raczej powie żebyś w ich miejsce wziął kolejne Minotaury bo są lepsze i to jest prawda, ale Centki też są fajne:) Zawsze przydatne są Furie, a na defensy to już mus je mieć.
Polecam zajrzeć tu
http://z2.invisionfree.com/herdstone/index.php?act=idx
Mnóstwo przydatnych informacji.

Awatar użytkownika
Pijak
Chuck Norris

Post autor: Pijak »

wingz pisze:bardzo fajna rozpiska, aczkolwiek sprobowal bym wymienic khorngorsow na dodatkowy 5/5 herd + furie. pozdrawiam
Staram się robić armie jak najbardziej khornową pewnie będę grał tylko w domu ale nie chce tez wywalać kasy na jednostki których nie będę używał. mam pytanie o co chodzi z tymi mutacjami jak dam dodatkową rękę to wargore może używać jednocześnie GW i tarczy??

ODPOWIEDZ