Tak to one te dlugo oczekiwane kroxy
Moderator: Ziemko
a wiadomo mniej wiecej ile podstawki tego typu kosztują?Ziemko pisze:Z nieoficjalnych zrodel wiem , ze niedlugo microart wypusci cala serie podstawek jungle - zanosi sie na zmiane wszystkich podstawek w armii ( tzn tak duzo ich nie ma 5 herosow i 3 kroxy
a apropo podstawek to wie ktoś co zrobić ze slannem któremu się odłamał w połowie latający patyczek? (z obu stron ma sklejone) Bo mi sie powoli pomysły kończą, no dobra już sie skończyły
Matuszu takie pytania prosze kierowac w temacie podstawki , ktory juz istnieje - nie spamujemy prosze
Podstawki beda pewnie kosztowac sporo 5 20tek za ok 20 zl - co nie zmienia faktu , ze i tak je kupie Wtedy armia kopa dopiero dostanie
Mlody - nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz ??
Podstawki beda pewnie kosztowac sporo 5 20tek za ok 20 zl - co nie zmienia faktu , ze i tak je kupie Wtedy armia kopa dopiero dostanie
Mlody - nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz ??
- nightclower16
- Mudżahedin
Mapeta ładniejsze ... hihihi
Tak naprawde to są bardzo ładni ... jak dla mnie trochę za jaskrawi ale to twój gust Prawda jest taka, że Ci szczury najładniej wyszły
Tak naprawde to są bardzo ładni ... jak dla mnie trochę za jaskrawi ale to twój gust Prawda jest taka, że Ci szczury najładniej wyszły
Jeszcze niech raz ktos napisze , ze szczury najladniej wyszly to Wam troche poedytuje posty :D:D Nie ma jak byc modem
hmmm ale wiesz ,ze szczury sa najladniejszeJeszcze niech raz ktos napisze , ze szczury najladniej wyszly to Wam troche poedytuje posty Very HappyVery HappyVery Happy Nie ma jak byc modem Laughing
a tak powaznie to troche mi bija po oczach te kroxy Sama scenka fajna (pomysl i wykonanie ) .Najfajniej wyszlo wdzianko poganiacza
NO i podstawkin jakies takie bidne Jka juz ktos pisal ten karabin jest ekhmmm zapchany
P.s-ja nie lubie takich oczojebych lizakow dla mnie powinny podchodzic pod dinozaury itp. a nie mienic sie wszystkimi kolorami teczy ale to moj spaczony gust
krwi brakuje ale wporzo mam nadzieje ze dorobisz ]:-> ratogr ma chyba jej troche wiecej ]:->
a reszta bez zarzutow przynajmniej na 1 rzut oka
a reszta bez zarzutow przynajmniej na 1 rzut oka