Drake master
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Drake master
niestety przed zdjęciami niefortunnie upadł i na chełmie sie troche odłupiła farba ;/ i końcowka kopii
enjoy :
enjoy :
przykro mi to mowic, ale wyglada jakby był zapackany farba... i to chyba nie wina foto.. konik jest totalnie zalany.. metaliki zbyt jednolite...
szczerze mowiac to wyglada jakbys mial go zamiar zaraz do bejcy wrzucic ..zastanow sie czy to nie bedzie dobre rozwiazanie
szczerze mowiac to wyglada jakbys mial go zamiar zaraz do bejcy wrzucic ..zastanow sie czy to nie bedzie dobre rozwiazanie
o bogowie.... Naprawde nie widzisz tego? :/ Strasznie niechlujnie, nie widać wogóle poświecenia. koń zaciaprany, wszędzie drybrush, kolory prześwitują... niestety nie mogę pochwalić Sorry ale sam zbieram HE, widywałem różne rzeczy ale naprawde... Profanacja...
ale żeby być konstruktywnym, doradze Ci abyś malował na podkładzie białym, rozcienczaj farbki, maluj dokładnie, odejdź od drybrusha (czasem lepsza jest jedna płaska dokładnie i równo położona warstwa niż zaciapranie), i poświęć temu troche więcej cieprliwości.
ale żeby być konstruktywnym, doradze Ci abyś malował na podkładzie białym, rozcienczaj farbki, maluj dokładnie, odejdź od drybrusha (czasem lepsza jest jedna płaska dokładnie i równo położona warstwa niż zaciapranie), i poświęć temu troche więcej cieprliwości.
figurka w porównaniu do podstawki jest totalnie do kitu:/ szczelina na łączeniu szyi konia, niewycieniowany biały i ogólnie strasznie niechlujnie wygląda... poświęć figurkom więcej czasu, maluj je staranniej i czyściej. konwersje i podstawki wychodzą Ci nieźle, malowanie spróbuj do tego poziomu też podciągnąć:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
WASH!!! na srebro
Pierwsze wrażenie spoko, ale niestety jak potem przyjrzeć się szczegółom to już nie jest tak różowo. Mistrzem w malowaniu nie jestem, ale na moje oko, to farby tu jest zdecydowanie za grubo. Cieniowanie niebieskich elementów zbroi zbyt ostre, a metalikom przydałoby się mocniejsze podcieniowanie.