Zapowiedzi, plotki - co nowego w Vampirkach cz. 2
Moderator: misha
- Temple Guard
- Falubaz
@ Barbarossa - czy masz w planach zrobienie poradnika dot. VC w nowej edycji? Ten 6-edycyjny był super
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
Temple Guard pisze:@ Barbarossa - czy masz w planach zrobienie poradnika dot. VC w nowej edycji? Ten 6-edycyjny był super
oooo własnie ! czy ten Barb co sie tutaj wypowiada to ten sam ktory napisał te porady do VC ? jasli tak to to jest normalnie czlowiek legenda heh dziki temu poradnikowi ludzie ktorzy sie za bardzo wfb nie interesują znają tą ksywe " o grasz wamppirami gdzies na sieci jest taki poradnik napisany przez najlepszego gracza VC w ktorym..." hehe itp zeby nie bylo off top w sumie na 1000 pkt to bedzie barrdzo trudno ( nic sie nie zmiesci oprocz bohaterow hehe
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Mam, ale będzie trudniej. Jest dużo więcej combosów w nowym AB.Temple Guard pisze:@ Barbarossa - czy masz w planach zrobienie poradnika dot. VC w nowej edycji? Ten 6-edycyjny był super
A tak w ogóle to nawet nie wiedziałem, że ktoś to czytuje Miła niespodzianka.
Hhehe, ja też czytałem i polecałem .Barbarossa pisze:Mam, ale będzie trudniej. Jest dużo więcej combosów w nowym AB.Temple Guard pisze:@ Barbarossa - czy masz w planach zrobienie poradnika dot. VC w nowej edycji? Ten 6-edycyjny był super
W praktyce nikt teraz nie pisze artykułów, a wypowiedzi na forum są przeważnie krótkie - parozdaniowe. Kompilacja pomysłów na grę na pewno by nie zaszkodziła .
- Temple Guard
- Falubaz
Ktoś kiedyś dał link na tym forum i tak się o nim dowiedziałem Bardzo mi się podobał. Gdybyś stworzył nowy to polecam go trochę rozreklamowac, chociażby dającym po oczach dużym podpisem z linkiem pod postami Wtedy początkujący łatwiej na niego trafią. Mógłbyś nawet założyć osobny temat o tym poradniku, w którym ludzie by zgłaszali swoje uwagi i komentarzeBarbarossa pisze:Mam, ale będzie trudniej. Jest dużo więcej combosów w nowym AB.Temple Guard pisze:@ Barbarossa - czy masz w planach zrobienie poradnika dot. VC w nowej edycji? Ten 6-edycyjny był super
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
Oj na 1000 będzie ciężko coś wysmażyć...
może coś takiego:
wamp mag 200pk
nekro ok 120pk
wamp woj ok 150pk
3X10 szkieli 240pk
vargwulf 175pk
10 GG 120pk
jednostek 44 6kości mocy ( )
Niby powinno byc mnie dużo jjak się dowskrzeszam ale jakoś siły uderzeniowej nie ma....
może coś takiego:
wamp mag 200pk
nekro ok 120pk
wamp woj ok 150pk
3X10 szkieli 240pk
vargwulf 175pk
10 GG 120pk
jednostek 44 6kości mocy ( )
Niby powinno byc mnie dużo jjak się dowskrzeszam ale jakoś siły uderzeniowej nie ma....
Ostatnio zmieniony 8 lut 2008, o 15:24 przez Piotrax, łącznie zmieniany 1 raz.