Witam.
Mam pytanie do posiadaczy starych modeli waywatcherów albo poprostu do znawców tematu
Mianowicie: ile jest modeli 5-edycyjnych waywatcherów? Ja mam 5. W starym katalogu GW z 1999 r. też naliczyłem 5 (tych co mam).
Ale z kolei na stronie GW w sklepie są do kupienia modele o nazwach: waywatcher 2,3,5,6. Świadczyłoby to o tym, że różnych modeli było 6 ale nie wszystkie sa już dostępne przez mail order.
Szukałem na necie po różnych stronach, na google w szukaniu grafiki i zawsze znajdywałem te same 5 modeli.
Czy ktoś może mi pomóc? Poprostu bardzo mi się te stare figurki podobają i chciałbym skompletować cały oddział (a może już mam cały?)
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.
Pytanie o modele Waywatcher'ów
Moderator: Gremlin
Ja już znalazłem zdjęcie tego drugiego Poprostu mozolne szukanie na google Taki sobie jest, ze szpiczastym kapturem. Wolę narazie jednego czempionopodobnego w oddziale i resztę waywatcherów zwykłych nawet jeśli się maja powtarzać bo i tak sa świetni
p.s. Ciekawie się zaczyna zbierać armię od Rare-unitu
p.s. Ciekawie się zaczyna zbierać armię od Rare-unitu
Brednie...Nilgar pisze:Tak, symbiotyczne i "dynastyczne" - w końcu Naiath i Pani Jeziora to ta sama cizia
quote="Remo"]Hehe, na turniejach to raczej dziadki treemany rządzą
Moja pierwszą i podstawową armią jest Bretonnia a WE traktuję jako sojuszniczy kontyngent. W końcu Bretończycy i Leśne Elfy mają raczej przyjacielskie stosunki. [/quote]
Wy chcecie żebym zawału dostał!?
Wy chcecie żebym zawału dostał!?[/quote]IceRiver pisze:Brednie...Nilgar pisze:Tak, symbiotyczne i "dynastyczne" - w końcu Naiath i Pani Jeziora to ta sama cizia
quote="Remo"]Hehe, na turniejach to raczej dziadki treemany rządzą
Moja pierwszą i podstawową armią jest Bretonnia a WE traktuję jako sojuszniczy kontyngent. W końcu Bretończycy i Leśne Elfy mają raczej przyjacielskie stosunki.
przyjazne stosunki?kiedyś...może
teraz wynika z fluffu że nieprzepadają za sobą raczej....las jak las...nie atakuje ale miodem i winem też niewita...