Movement tray'e do HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Movement tray'e do HE
Ma ktos jakis ciekawy pomysł na zrobienie MT pod HE? Jakieś koncepcje itp? Pozdrawiam.
co masz dokladnie na mysli?
ja mam blache - magnesiki na figsach.
tray ma ograniczniki w klimacie podstawek mojej armii oraz jest pomalowany na kolor podstawek.
tray to nic innego jak wieksza podstawka
ja mam blache - magnesiki na figsach.
tray ma ograniczniki w klimacie podstawek mojej armii oraz jest pomalowany na kolor podstawek.
tray to nic innego jak wieksza podstawka

ech...
może po prostu podyskutujmy o tym jakie traye pasują do HE?
ja zamierzam pod nową odsłoną armi zrobić dość zimowe, tzn. spora ilość młodej trawki pomieszana ze śniegiem, dobrze będzie pasować do mojej stalowej kolorystyki (coś jak eavy team al jeszcze bardziej zimniej, jak najwięcej bieli i stali
)
może po prostu podyskutujmy o tym jakie traye pasują do HE?
ja zamierzam pod nową odsłoną armi zrobić dość zimowe, tzn. spora ilość młodej trawki pomieszana ze śniegiem, dobrze będzie pasować do mojej stalowej kolorystyki (coś jak eavy team al jeszcze bardziej zimniej, jak najwięcej bieli i stali

ja tam mam wszystko w szarosciach z malą iloscia zielonych porostów na tej skalistej ziemi po ktorej stapaja moje zastepy dzielnych wojowników 

Potrzebuje waszej pomocy... Mam Dragona 6 ed. Problem w tym ze nigdzie nie moge znaleźć zadnych zdjec i pomyslow na wymodelowanie podstawki. Chcialbym zrobic jakas skale, na ktorej smok siedzi. Nie sugerujcie sie nogami smoka itp, gdyz to akurat najmniejszy problem i nogi bedą z GS'u. Prosze o propozycje, zdjecia itp. Dzieki i pozdrawiam.