1650 He

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zerciu
Warzywo

1650 He

Post autor: Zerciu »

Bardzo rzadko gram He ale turniej sie szykuje i cos kombinuje cos takiego wymyslilem :

Mage lvl 2 Gen, Ring of Fury ,Silver wand
Mage lvl 2 , seer, DS
Mage lvl 2 , Jewel , DS
10X Archers
20X Spearmens Std,mu
1x tiranoc
6x DP std,mu, WAr banner
5x Phenix + BoS
9x Wl champion, mu
2x Bolt

Czekam na opinie ;)

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

wow...ale super klocke... 5 phenixow... przeciez to Ci fasty z łukow ubija... jak dla meni rozpa bez przyszłosci... daje Ci 2.. max 3 tury ;) ale jak z kims wygrasz to sie szybko pochwal :)

Awatar użytkownika
errant
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: errant »

ale ty Gobo umiesz pocieszac ludzi :wink:

Awatar użytkownika
Zerciu
Warzywo

Post autor: Zerciu »

Nie ma co tu mnie pocieszac jutro zagram to zobacze :] A ty myslisz ze ci Phenixi beda stac i czekac az ich te luki wystrela ? :] Beda stac z gorka w lesie itp itd. Pgram zobacze :] Jak juz mowilem nie gram He na co dzien .

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

to co lepiej zebym mu napisal, ze zrobil naprawde super rozpe... mimo ze jest plewna?? zastanawia mnie tylko na czym stracil tyle ptk... czy np tych phenixow nie jest tam 15... tylko 1 sie zgubila... bo to tak jakbym wystawil 7 black orcow... albo 3 gralli... zgubne ;D

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Zerciu pisze:Nie ma co tu mnie pocieszac jutro zagram to zobacze :] A ty myslisz ze ci Phenixi beda stac i czekac az ich te luki wystrela ? :] Beda stac z gorka w lesie itp itd. Pgram zobacze :] Jak juz mowilem nie gram He na co dzien .
testuj testuj... zalezy z kim grasz... ale kampienie oddzialow za gorka to gra na remis...

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

Oni mają tylko trzymać BoS Gobo...

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

wiesz Gelo...to zauwazylem.. ale popatrz jak latwo im go stracic... juz nie mowie o graniu na gobosy gdzie Cie 3 stopy moga przywitac

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

Gelo dobrze gada, Pheonixi są tylko po to żeby się skitrać gdzieś i trzymać BoS. Mając 8-11 kości casta możesz nieźle pocisnąć magią.
Ja bym wywalił Spearmanów i Tiranoca, dopakował WL do 14 i dał 14 SM albo kolejnych Dragonów. Jak coś zostanie to Lion Standard aż się prosi do WL.

Pozdro

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

ale z ciebie Gobo spaminizator :lol: hehe

dobra rozpa, tylko nie wiem po co ci w spearmanach sztandar. IMO 15 z muzykiem jest najlepszym rozwiązaniem ;)

Phoenix Guardzi są dobrym wyborem jeżeli chce miec gdzie trzymac magów w lesie, i nie bac sie ze uciekną od paniki/terroru.

Sam wymieniłbym WL na Swordmasterów ;) ale to juz kwestia gustów ;)

ODPOWIEDZ