Bejcować czy nie bejcować? Jak się kłócić na śniadanie.

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kris
Oszukista

Post autor: Kris »

Po prostu nie wychodź następnym razem przed orkiestrę i daj się wypowiedzieć autorowi, ok?
A pozostawmy mu też możliwość - Chodzi mi jedynie o wypowiedzi kóre zawierają tylko jedna myśl*: "do bejcy". Nie neguję totalnie tej metody, ale pozwólmy się także rozwijać w kierunku technik standardowych - przeciez jako doświadczonym malarzom nie jest chyba trudne coś doradzić, rozwinąć zastosowanie jakiejś techniki w konkretnym przypadku?
"Do bejcy." zastapić "Można do bejcy, albo..."
To taki staszny postulat z mojej strony?

@ajpinus wybacz za rozwinięcie takiej dyskusji w twoim temacie....

*edit - żeby nie czepiano sie słówek
Ostatnio zmieniony 24 lut 2008, o 12:03 przez Kris, łącznie zmieniany 2 razy.
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie :?:

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

A czy on napisał "do bejcy"?
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Awatar użytkownika
Kris
Oszukista

Post autor: Kris »

Fanatyk pisze:Poczytaj sobie o dippingu - jakbyś teraz włożył figurkę do bejcy to by wyszła świetnie !
Śmiem twierdzić, że tak Zox... :wink:
Ostatnio zmieniony 24 lut 2008, o 11:53 przez Kris, łącznie zmieniany 2 razy.
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie :?:

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

To jeszcze czytanie ze zrozumieniem i będzie ok :)
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Zox, sorki, ale albo ja straciłem zdolność poprawnego rozumienia słowa pisanego, albo ze zdania fanatyka wynika jedna generalna myśl - do bejcy. Tak więc, lekarzu, lecz się sam.

Figurka sama w sobie nie jest taka znów tragiczna. Przydało by się jednak coś zrobić z metalikami, kilka razy przejechać po nich bardzo rozwodnionym czarnym na przykład, chyba wyglądałoby to wtedy trochę zgrabniej.
Uerph.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

No gratuluję i braku umiejętności czytania ze zrozumieniem i zadatków na fajnego flejma.

To oczyśćmy atmosferę:

1. To była sugestia:
Fanatyk pisze: Poczytaj sobie o dippingu - jakbyś teraz włożył figurkę do bejcy to by wyszła świetnie !
Ergo, sugestia. Nie rozkaz, nie nakaz, nie krytyka - sugestia że bejca by ładnie wyglądała na takim doborze kolorów i na tym akuratnym modelu. Jak ktoś nie lubi bejcy? Cóż, ja nie lubię wina. Ale nie obrażam się jak ktoś mi proponuje wino do obiadu. Bo to trochę dziecinne. Nawet jak wiele osób mi proponuje wino do obiadu. Przy okazji - może w końcu warto spróbować?

2.@Szczurza Jucha - czytanie ze zrozumieniem można osiągnąć poprzez łatwe czytanie teksów z pytaniami na końcu. Albo trochę wolniejsze czytanie. Lekarza tu nie potrzeba bo to nie jest choroba a lenistwo. Ergo - nie ma co się denerwować.

3. @Kris - podkreśliłeś to co chciałeś - i podkreśliłeś "do bejcy" kiedy widać było że to jest sugestia, nie nakaz ani krytyka. Więc luz panowie :)

Ogólnie to pax romana i miłej niedzieli :D

Zablokowany