Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
ładny model, wyglada jak mieszanka nurglity z cromem, co to zamodel??
New Chaos Warrior obmawiany na Warserze Jakiś Warrior z WD. Mam Trikk racje ??
Ostatnio zmieniony 25 lut 2008, o 21:24 przez Sykstus, łącznie zmieniany 1 raz.
To powinno więcej wyjaśnić
- cristobald
- Powergamer Rozpiskowy
nieznam żadnego to tylko "lista życzeń" - musi być?Jasiuuu pisze:a teraz pan sympatyczny wyjaśni fluffowy powód takiego zabiegu5. Choseni - rycerstwo i wojownicy - w specialach
poogladalem sobie nowe figurki, ktorych zdjecia sa rozsiane na warseerze i musze powiedziec, ze w wiekszosci to sa kiepsciutkie.
np. takie demonice tak statyczne pozy maja, ze tylko na piedestal i beda robily za pomniki na makietach
nie mowiac juz o nowych fleshhoundach - az sie musialem zastanowic, czy nie sa to modele z 4. edycji
np. takie demonice tak statyczne pozy maja, ze tylko na piedestal i beda robily za pomniki na makietach
nie mowiac juz o nowych fleshhoundach - az sie musialem zastanowic, czy nie sa to modele z 4. edycji
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
chlopaki marudzicie z tymi modelami, sa bardzo ladne i dokladne, pozy zaleza od was, jak je skleicie i ustawice.
Jeśli mortale zostaną sami bez wsparcia bestii czy demonów, to szykuje się też rewolucja corowo-specialowo-rarowa
Moje przewidywania co do istniejących jednostek:
core: chaos marauder
chaos marauder horsemen
chaos warriors
warhounds (nie liczące się do minimum)
special:
chosen chaos warriors
chaos chariot
chaos knights
rare:
chaos spawn
chosen chaos knights
Oczywiście podejrzewam że w wypadku osamotenienia mortali powstaną do nich dodatkowe jednostki. Mam nadzieję na wprowadzenie skirmiszujących flayerkin takich jak w SoC - jako core nie liczący się do minimum. Oczywiście hellcannon w rarach też byłby mile widziany, bo szkoda żebyśmy nie mogli ich używać (Ci co zakupili figurki)
Do mortali dodałbym też Chaos Ogry i Dragon Ogry, bo to nie do końca bestie takie jak te z BoC.
Poza tym nie wiemy tak naprawdę czy rozdział chaosu będzie miał miejsce - chyba że ktoś wie to na 100%, to przepraszam.
Moje przewidywania co do istniejących jednostek:
core: chaos marauder
chaos marauder horsemen
chaos warriors
warhounds (nie liczące się do minimum)
special:
chosen chaos warriors
chaos chariot
chaos knights
rare:
chaos spawn
chosen chaos knights
Oczywiście podejrzewam że w wypadku osamotenienia mortali powstaną do nich dodatkowe jednostki. Mam nadzieję na wprowadzenie skirmiszujących flayerkin takich jak w SoC - jako core nie liczący się do minimum. Oczywiście hellcannon w rarach też byłby mile widziany, bo szkoda żebyśmy nie mogli ich używać (Ci co zakupili figurki)
Do mortali dodałbym też Chaos Ogry i Dragon Ogry, bo to nie do końca bestie takie jak te z BoC.
Poza tym nie wiemy tak naprawdę czy rozdział chaosu będzie miał miejsce - chyba że ktoś wie to na 100%, to przepraszam.
To po jakiego grzyba robili by osobną armie z samymi demonami ??debelial pisze: Poza tym nie wiemy tak naprawdę czy rozdział chaosu będzie miał miejsce - chyba że ktoś wie to na 100%, to przepraszam.
Sykstus, Bestie też mają osobną księgę, a można je normalnie łączyć - dlaczego nie miałoby tak być z demonami?