![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Oto pani ochroniarka
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrazek](http://i96.photobucket.com/albums/l188/Darkulec/Hired%20Swords/fatima.jpg)
ja tam widzę 3 (chyba że miejscami to światło się odbija, ale watpię)na niebieskim widze tylko 2 warstwy
Marienburgerzy to takie koguty. Ja osobiście na coś taki lans ubraniowy wolę szkarłat ze złotą nicią.Leszczu_ pisze:@Motyl - imo kolorystyka bandy to indywidualny wybór. Co do zaproponowanej przez ciebie, to figsy mogą wyglądać nieco "oczojebnie" ale to w końcu marienburg i moim zdaniem im to pasuje
Ma ogólnie słabą rzeźbę twarzy. Ale nie będę się usprawiedliwiać, twarze babek z Reapera są dość drobne i dopiero uczę się je malować - ona i tak wyszła znacznie lepiej niż Oksanasojowy pisze:Bardzo ładnie dobrane kolory i całkiem porządne malowanie. Ale model ma twarz niezbyt piękną..
Kerim mawiał coś w stylu: "A teraz odłożę figurkę, żeby jej bardziej nie popsuć". I coś w tym jest - czasem człowiek na siłę chce za dużo poprawiać i zamiast tego psuje... warstw tam było z 5, ale mania poprawek niestety zdołała je zamaskowaćAsassello pisze: malowanie ladne, jedno mnie tylko zastanawia czemu poziom malowania spodni tak bardzo odstaje od poziomu tego czegos zielonego - zielony ma ladne lagodne przjescie - natomiast na niebieskim widze tylko 2 warstwy - psuje to troche ogolny efekt.
Już nic nie ruszam, zacząłem go malować ponad rok temu... mam już dość. Przez ten czas pomalowałem 4 bandy, a on czekał na swoją kolej. Teraz tylko podstawka, lakier i do klepania@Telchar - no nareszcie coś z nim zrobiłeś... Wink Imo wygląda naprawdę fajnie Wink Jedyne co możesz rozważyć to zrobienie mu tych pryszczy/narośli w innym niż cielisty kolorze ale to luźna propozycja Smile
Są rozjaśnione, tylko fota pod kątem i nie za bardzo widać.@Telchar
Propownowałbym rozjaśnić nieco szmatkę i nos Smile
Dziękować. Też myślałem o wersji nigga nigga, ale chciałem żeby pasował do reszty ekipy, a tam same białasy.Telchar - fajny szczuroogr. Też malowałam ten model, ale mój [znaczy Haka] jest Murzynem Wink natomiast widzę, że da się zrobić z niego fajnego "białasa" Smile