MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Chciałem bardzo podziękować chłopaki za gościnę. Miałem dotąd średnie nastawienie do turnieji i pojawiłem się jako obserwator ale czuję, że na następnym zagram. Szczególne podziękowania dla Supła i Karabina za kilka różnych rzeczy, które nie zostaną im zapomniane
Organizacja była moim zdaniem bez zarzutu, materia ludzka nie zawsze dorasta do tego by móc właściwie docenić i cieszyć się tym co dostaje, więc tym większy szacun dla Organizatorów.
Organizacja była moim zdaniem bez zarzutu, materia ludzka nie zawsze dorasta do tego by móc właściwie docenić i cieszyć się tym co dostaje, więc tym większy szacun dla Organizatorów.
Za jakiego roka, ja mam nadzieję Nilgara wyciągnąć na turniej w charakterze gracza jeszcze w tym sezonie ligowym
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
TP: zalezy kto po co sie przebiera. Dla jednych jest to przebranie w klimacie armii ktora sie gra, badz w ogolnopojetym klimacie fantasy, a robia to chyba po to aby poczuc sie nijako blizej wydarzen bitwy (przynajmniej tak mi sie wydaje). Dla innych przebranie to jest sposob aby podkreslic niecodziennosc wydarzenia, aby chocby i poprzez sam smiech z przebrania lepiej sie bawic wraz z innymi, i aby wytwarzac wokolo lepszy klimat sprzyjajacy dobrej zabawie.
Kto co lubi. Ja tam wole pieluszki, lekarzy, stetoskopy analne, górali i dziwki ...
Kto co lubi. Ja tam wole pieluszki, lekarzy, stetoskopy analne, górali i dziwki ...
Tylko pytanie ile osob sie przebralo zeby dostac pts a ile dla klimatu
Orki, oreczki, orczyce i orczątka Dla koazdego cos milego
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906
Ja też, szacunek. Będą dalej pkty za przebranie tylko teraz już po 1 max 2 za super strój jak Ostry czy Inf i dopilnowanie by nosić je przez cały turniej, a nie ściągać po ocenie klimatu, by dostać te pkty... Zobaczymy czy to pomoże... Zastanowimy sie, ale przebrania to dobra masa i tylko Lubelska i zostaje...Kto co lubi. Ja tam wole pieluszki, lekarzy, stetoskopy analne, górali i dziwki ...
ja akurat wypiłem pół 0,75 i poszedłem grzecznie spać, a rano wstałem trzeźwy, że aż git, więc bez takich...karl1299 pisze:towarzysz do wspólnego spania przez niedziele
przy okazji - wierzę w rozsądek ludzi z WFB któryś imprezant schował mi do plecaka połówkę żołądkowej gorzkiej czując pewnie, że ma dość, a ja przecież nie zgubię. przywiozę na najbliższego mastera, na którym zawitam (@Supeł - challenge ok
Kiedy będą zdjęcia w galerii?
http://picasaweb.google.pl/nozyczki/LubelskiKozioEk2008 - narazie są tu.
masz śliczną fotkę jedną
masz śliczną fotkę jedną
- Shakin' Dudi
- Masakrator
dobre najlepsze foto
ja sie przebralem dla zabawy a ze mialem z tego dodatkowe pkt to narzekac nie bede;) przeciez wiadomo ze praktycznie kazdy z wfb lubi sie powyglupiac (a zalozenie kiecki kosztowalo mnie wiele wyrzeczen:P )karlee pisze:TP: zalezy kto po co sie przebiera. Dla jednych jest to przebranie w klimacie armii ktora sie gra, badz w ogolnopojetym klimacie fantasy, a robia to chyba po to aby poczuc sie nijako blizej wydarzen bitwy (przynajmniej tak mi sie wydaje). Dla innych przebranie to jest sposob aby podkreslic niecodziennosc wydarzenia, aby chocby i poprzez sam smiech z przebrania lepiej sie bawic wraz z innymi, i aby wytwarzac wokolo lepszy klimat sprzyjajacy dobrej zabawie.
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
Niestety ja musialem zdjac ze wzgledu na skargi od Ciecia z ośrodka..kazali mi zmienic dzik i jerzyn wiec ani mru mru !!.. a na przyszly rok stroj tez mam przygotowany..;DJa też, szacunek. Będą dalej pkty za przebranie tylko teraz już po 1 max 2 za super strój jak Ostry czy Inf i dopilnowanie by nosić je przez cały turniej, a nie ściągać po ocenie klimatu, by dostać te pkty... Zobaczymy czy to pomoże... Zastanowimy sie, ale przebrania to dobra masa i tylko Lubelska i zostaje.
JA przebralem sie tylko by dostac pts pod poblike jak zawsze.. nazwiesz mnie bad boyem?...po co mi klimat nie jade po to 350 km.. by poprzebywac w klimacie prawda?Tylko pytanie ile osob sie przebralo zeby dostac pts a ile dla klimatu
Mobi pisze:
ja sie przebralem dla zabawy a ze mialem z tego dodatkowe pkt to narzekac nie bede;) przeciez wiadomo ze praktycznie kazdy z wfb lubi sie powyglupiac (a zalozenie kiecki kosztowalo mnie wiele wyrzeczen:P )
a co musiałeś założyć majtki ??