Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
@Rapta tez miałem kilka trudnych momentów już. Nie mogłem skoczyć z jednego słupa na drugi (dosłownie 1 łokieć zabrakło) a że były to spore wysokości więc kończyło się to na złamanym karku ;/ Natomiast bardzo lubię pobawić się w starego dobrego komandosa i pozbyć się połowy garnizonu
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wiesz co, bartekk? Ja kiedyś narysowałam komiks, gdzieś mi się chyba zgubił w każdym razie był zatytułowany "Kobieta - pomiot Chaosu". Ale żeby się przekonać, kiedy kobieta podlega Nurglowi, kiedy Slaaneshowi, kiedy Tzeentchowi a kiedy Khornowi, to trzeba kobietą być... albo ją dłuższy czas miećbartekk pisze:Sykstus, a powiedz mi co nieco, co ci najbardziej bogów chaosu w realu przypomina?
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
to mi to powiedz w skrócie, albo daj mi charakterystykę bogów (bo nie wiem co to za syf) a ja to podporządkuję : miesiączka, wczesne wstawanie, mycie garów i mhm tu sama wymyśl, ja nie jestem w stanie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No, to chyba jasnebartekk pisze:khorne to kiedy? w czasie ... ??
Miałam dziś kryzysowy dzień. Moja wkurzająca koleżanka znów wkurza mnie samym faktem istnienia Chyba w miarę postępów na studiach zanika mi więź ze społeczeństwem. Coraz mniej ludzi lubię. Tych, z którymi w zeszłym roku chodziłam na kawę, albo już nie ma, albo nie mogę z nimi wytrzymać.
Nie chcąc powiększać statystyki policyjnej, sądowej ani tym bardziej penitencjarnej, nie poszłam na wykład. Za dużo osób na zbyt małej przestrzeni. Studia to zło.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Mudżahedin
chyba w rajstopachBroń Slaaneshu, chyba że dziewica
ok. ostatnie pytanie: to kiedy khorne? ale bez kropek
według mnie wszystko ok, ale muszę sobie sprawdzić na Wikipedii co to napięcie przedmiesiączkowe
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Srogie mam nowy podpis jak tylko wrócę do domu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Mudżahedin
ja o sobie lubię mówić jak mnie bluzgają że "jestem w końcu szczerym, chamskim debilem" tzn nie o sobie sam sobie tylko o sobie, innym, żeby się odwalili. a jak mnie bluzgają to "dziękuję". skutkuje, czasem jeszcze mniej wyrafinowane odpie**ol sie albo spier**** hmm zafascynował mnie ten w40k i od godziny czytam o tym syfie na wiki.... a na wiki napisali, takie rzeczy , że moim zdaniem okres i ten zespól przed okresem to straszny syf, współczuję. Ale nie wal mi tu teraz rzadnych nazi feministycznych tekstów
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Mudżahedin
to dobrze a historie upadłych zakonów, szczególnie tych thousand sons i death gurad.... może by sesyjkę rpg zrobić, gdzie gracze będą na misji skryto ubicia takiego prince of decay. i kiedy się zbliżą, zauważą że wewnątrz szkieletu-korpusu znajduje się postać, jakby marine. i może się okazać, że mortariona uratują. albo gra, w czasach przed herezją. może death guadd nawet wcale się nie zmieni na chaos muszę to zarzucić na moje spamerskie forum ja spadam
po przeczytaniu napinki nt. podstawek w galerii dochodzę do wniosku, że Fanatyk przegina i absolutnie, w żadną stronę nie ma racji
jak mu przez całą stronę wszyscy tłumaczyli, dlaczego okrągłe podstawki są ok, to nie słuchał
ale jak Skavenblight mu szepnęła na uszko, że to jednak jest wbrew zasadom (szczegół że nie ma w rulebooku, erracie ani w innym źródle zapisu nt. podstawek, co oznacza że to sprawa umowna), to momentalnie podjął decyzję i zamknął temat (żeby nikt przez przypadek nie zdążył zaprotestować). student prawa ponoć.
czuję że potrzeba tutaj TruePunka
no offence do nikogo, ale cała sprawa mi się nie podoba i śmierdzi kolesiostwem (nie pierwszy raz z resztą). a że nie miałem okazji się wypowiedzieć we właściwym temacie, to piszę tutaj.
jak mu przez całą stronę wszyscy tłumaczyli, dlaczego okrągłe podstawki są ok, to nie słuchał
ale jak Skavenblight mu szepnęła na uszko, że to jednak jest wbrew zasadom (szczegół że nie ma w rulebooku, erracie ani w innym źródle zapisu nt. podstawek, co oznacza że to sprawa umowna), to momentalnie podjął decyzję i zamknął temat (żeby nikt przez przypadek nie zdążył zaprotestować). student prawa ponoć.
czuję że potrzeba tutaj TruePunka
no offence do nikogo, ale cała sprawa mi się nie podoba i śmierdzi kolesiostwem (nie pierwszy raz z resztą). a że nie miałem okazji się wypowiedzieć we właściwym temacie, to piszę tutaj.