Podpisuje sie pod powyzszym - zachecam do zapisywania sie do Informatora - jest to naprawde fajna usluga, dzieki ktorej bez wchodzenia na strone dostaje sie info o aktualizacji rankigu.Szmajson pisze:Ok, zawsze lepiej pozno niz wcale ,
Na stronie ligi mam wpisane Email i dostaje "Informator Rankingowy", widze jak zmienia sie moja pozycja w lidze. Jak bylem na jakims turnieju i dostane nowego newsa, to wchodze na lige i sprawdzam ile tam punktow dostalem.
Jezeli ktos chce dostawac email (bo nie podal/li go przy rejstracji) to podawać id i email - to sie dopisze.
Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Wraz ze zmiana strony(prawie rok temu) stara baza newslettera przestala obowiazywac - teraz maile sa imienne, takze jesli chcesz to przeslij do Szmaji ub mnie swoj ID i email, na ktory chcialbys otrzymywac info.Maciek Paraszczak pisze:Kiedyś się nawet zapisałem i mnie informowało o onwych turniejach, ale z jakiegoś powodu mnie wywaliło.
Zrobie to jeszcze raz w wolnej chwili
Id poprosze.zafael pisze:a ja poprosze juz po raz 4rty
prosze o zmiane ksywy na Zafael
88 Grzesiu Tartas Dark Elves Vendetta Katowice
dziekuje
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Wojciech Szafa Szafałowicz, pozycja 52, ID 1902, poznan strefa zero
Mam dwa razy (jak wejde w szczególy) zaliczony turniej o wielką buławę woja wciska.
I punkty sumują się jakoś w dół, to znaczy powinienem mieć ciut mniej sądząc z wyników szczegółowych - może właśnie przez dwukrotne zaliczenie buławy
Mam dwa razy (jak wejde w szczególy) zaliczony turniej o wielką buławę woja wciska.
I punkty sumują się jakoś w dół, to znaczy powinienem mieć ciut mniej sądząc z wyników szczegółowych - może właśnie przez dwukrotne zaliczenie buławy
Pewnie org sie pomylil przy wpisywaniu id - kto gral w parze zszafa@poznan pisze:Wojciech Szafa Szafałowicz, pozycja 52, ID 1902, poznan strefa zero
Robert Roberto Łuczkowski ?
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
michał lesnik jędrzejak, strefa zero poznan, ID 1321.
chyba sie wydalo - wpisali mnie zamiast lesnika
No to zrobione.szafa@poznan pisze:michał lesnik jędrzejak, strefa zero poznan, ID 1321.
Zrobione.
- Corvus Albus
- Kretozord
Z tego co kojarzę na turnieju w Toruniu wygrałem 1 raz 12:8 + 2 pkt za rozpiskę. Jak to jest liczone do ligi? jako 1 pkt O_o to od miejsca zależy?
- Corvus Albus
- Kretozord
No to zaszalałem 2pkt i bym był przedostatni To ile jest za 1 ale nie od końca xD
Na turnieju na 20+ osób za pierwsze dostajesz 100 pkt., a następnie punkty zgodnie z funkcją specjalną zjeżdżają tak że ostatni dostaje 1.
W przybliżeniu możesz sobie podzielić te 100 pkt. przez liczbę graczy i wyjdzie ci ile wynosi skok, ale to tak zawsze +/- 1-5 pkt. może wynosić, bo wiadomo, nie jest tutaj żadna zależność liniowa a wykładnicza.
W przybliżeniu możesz sobie podzielić te 100 pkt. przez liczbę graczy i wyjdzie ci ile wynosi skok, ale to tak zawsze +/- 1-5 pkt. może wynosić, bo wiadomo, nie jest tutaj żadna zależność liniowa a wykładnicza.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Corvus Albus
- Kretozord
Brat posiada 2 numery 2702 i 2703 który zostały założony przypadkowo, proszę o usunięcie 2702 i przeniesienie punktacji z tego numeru na 2703. Dane z pogrubionego są prawidłowe i mają zostać.
307 Łukasz Drakar Janiszewski Daemonic Legion Fenix Włocławek 27 1 ->
360 Łukasz Drakar Dociekliwy Janiszewski Daemonic Legion FENIX Włocławek/Poznań 12 1 ->
307 Łukasz Drakar Janiszewski Daemonic Legion Fenix Włocławek 27 1 ->
360 Łukasz Drakar Dociekliwy Janiszewski Daemonic Legion FENIX Włocławek/Poznań 12 1 ->
-
- Mudżahedin
Nie dostalem punktow do ligi za Zahcon. Kolega z klubu dostal, a ja nie.
http://adeon.livenet.pl/tournament_results.php?id=421
W moim miejscu jest
Prosze o wyjasnienie sytuacji.
Nie ma mnie w ogole na liscie zgloszonych do turniejuWyniki:
1. Mariusz "Knight" Megger 48 BRE
2. Łukasz "Hirek" Jachimowicz 47 (+2768) DL
3. Wojciech "Scimitar" Łubkowski 47 (+2624) DE
4. Paweł "Pasiak" Paszek 42 WE
5. Robert "Silverman" Żero 34 WE
6. Łukasz "Mania" Manikowski 33 (35-2 za brak rozpiski) WE
7. Dariusz Butanowicz 33 VC
8. Michał "Stogi" Stogowski 31 (+280) VC
9. Michał "Ufo" Kwiatkowski 31 (+222) VC
10. Rafał "Shinue" Kurzępa 30 VC
11. Michał "Bania" Rumiński 29 (-70) DL
12. Michał Kondziella 29 (-87) DE
13. Łukasz "Drakar" Janiszewski 27 DL
14. Michał Bochyński 26 DWR
15. Wojciech "Imperator" Gładysiak 24 LIZ
16. Tomasz "Jose" Waldowski 22 OK
17. Łukasz "Syra" Syrocki 21 (-1756) EMP
18. Michał "Arbal" Walczak 18 O&G
19. Wiktor "Kazadoee" Walentynowicz 17 LIZ
20. Łukasz "Strażnikcytadeli" Makowski 9 HE
http://adeon.livenet.pl/tournament_results.php?id=421
W moim miejscu jest
ktorego nawet nie widze na liscie.Olek . Rzepecki Empire . WArszawa 37
Prosze o wyjasnienie sytuacji.
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
Zrobione.Undead84 pisze:Posiadam 2 numery 2638 i 2641 które zostały załozone przypadkowo....proszę o usuniecie 2638 i przeniesienie punktacji z tego numeru na 2641....
Moje nazwisko to Jabłoński Marcin