JESTEM ZA A NAWET PRZECIWJak pewnie każdy przywódca najemników na tym forum zdążył zauważyć, że dział DoW od dawna jest jakiś senny. Pomyślałem, że można by ten dział nieco rozruszać.

Moderator: esgaroth
duelliści z halabardami? zabójca z halabardą? zgadzam się z gaboKokesz pisze:Pistolety są za 4 punkty i to nie tak mało biorąc pod uwagę, że ich żywot nie jest długi. A tak z dwurakami, halabardali albo chociaż korbaczami byliby jeszcze bardziej tańsi i też mogliby ugryźć.Poza tym dodatkowy ekwipunek to dodatkowe możliwości taktyczne.
pomimo licznie obsadzonego slotu special przydałby się jakiś 'ludzki' akcentKokesz pisze:Myślę, że przydała by się w specjalach jakaś elitarna kawa. Co o tym myślicie?
High Elfem jest Asarnil the Dragonlord i to jedyny akcent highelficki w DoWmuirfin pisze:to może jakiś pasek high elfów??? ich chyba nie było w DOW wcześniej?
taaaaaaki duży a zapomniłem...High Elfem jest Asarnil the Dragonlord i to jedyny akcent highelficki w DoW
Dodaj do tego T2 (żenada) oraz save 3+ (w kombinacji z T2 to cienizna) i wysoki koszt punktowy - marni są.Kokesz pisze:Te Tichi-coś tam jest w rarach i myślę, że dzięki lidetce na poziomie 7 nie są tak bardzo fajni.
podpisuję się pod tym wszystkimi pięcioma kończynami, chociaż DoW nie gramW DoW potrzebna jest piechota z Light Armourem i tarczą za 6p model. Taka jak w imperium, już nawet nie wymagam Heavy Armouru. Po prostu wtedy można by grać w tej armii piechotą a tak, dla mnie, jest dosyć trudno.