![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A co do mojego "niezrozumienia" z poprzedniej strony - sprawdź sobie jaka grupa ludzi ma napięcie przedmiesiączkowe
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
chyba za wysoko mierzyszFingor pisze:Bartkku, Zakres 6 klasy podstawówki
Ciągle za wysokoSkavenblight pisze:Czwartej.Fingor pisze:Zakres 6 klasy podstawówki
No ja właśnie wersji Disturbed słucham. Ale to nie zmienia faktu, że chłopaki z Genesis to wymyślili, nie ?Sykstus pisze: Musze się przekonać czy to jest ich najlepszy kawałek Razz
Wersja Distubed nawet nie jest zła
fakt oryginal wymiata ale ten cover tez jest swietny ... kilka razy widzialem go w tv ale dopiero teraz zauwazylem ze jeden z trzech czolgow na poczatku klipu wyglada jak Rino ... skoro GW ma klopoty finansowe moze zlozyc proces sondowy o lamanie praw autroskichSykstus pisze: Musze się przekonać czy to jest ich najlepszy kawałek
Wersja Distubed nawet nie jest zła:
http://youtube.com/watch?v=9KW8DRSvEoQ
Ale oryginał wraz z teledyskiem wymiata ;P
http://youtube.com/watch?v=gBdUz_IJ4VA
Qrde tez tego nie zauważyłemTreevill pisze:kilka razy widzialem go w tv ale dopiero teraz zauwazylem ze jeden z trzech czolgow na poczatku klipu wyglada jak Rino ... skoro GW ma klopoty finansowe moze zlozyc proces sondowy o lamanie praw autroskich
Wyedytuj.Treevill pisze: (cholera w poprzednim poscie zrobilem karygodny blad ortograficzny - sądowy oczywiscie a nie sondowy)
bartekk pisze:skavenblight@ w pierwszej gimnazjum
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
A co, my we francji czy jak?bartekk pisze:ja czytałem taką zajebiszczą recepturkę, jak fajnie to wychodzi
idziesz do lidla lub innego shitu, kupujesz dużo taniej czystej, następnie kupujesz najtańsze 5l baniaki i wylewasz/wypijasz z kumplami 1/4, uzupełniasz wódką, mieszasz i pijesz do bólu. 15 l
Nie tobie jednemuFingor pisze:Chociaż nie ukrywam, czytanie Twoich postów potrafi dostarczyć rozrywki![]()