DMP- Drużynowe Mistrzostwa Polski oP. Bazyliszka
- Kedziorson
- Masakrator
Z tego skladu co bylismy w tym roku aktualne rozpy Dastora i moja sa prawie wogle nie przyciete, a Slanesha, Semiego i Jasia strasznie dostaja po tylkach. Gdzie tu sprawiedliwosc?
Niektore armie sie pieknie sklada pod te karty, inne nie. Nie dosc ze sam pomysl zeby na DMP bylo cos takiego jest nie trafiony, to jeszcze karty sa niedopracowane. Juz lepszy ten dunski comp, chociaz tez nie idealny i napewno nie do uzywania na DMP. Prosze 

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Nie wiem czy wiesz jak powstał Bazyliszek?zafael pisze:drogi JJu czy mozna cos proponowac do zmiany, czy nie ma sensu strzepic jezyka.
Zgodze sie z przedmowca, wypada troszke dopracowac karty.
pozdraiam
Grzesiek
Marcin Galoch zaproponował ze 150 scenariuszy.
W ostatniej chwili zastąpiono je systemem kojarzenia przeciwników wymyślonym przez Błażeja.
Więc póki co - spokojnie. W drugim dniu tego tematu w ruch poszły widły i pochodnie - LL ma odmawiać Bazyliszkowi miana Mastera.
Jest dobrze.

Tak, jak zwykle wszelkie uwagi mile widziane.

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Tylko nie wszyscy będą mieli takie same armie i rozpiski, więc szanse raczej nie będą takie same.Jasiuuu pisze:a ja jestem za kartami, wystarczy że bedą zrównoważone a gra na tym dużo zyska. Będzie ciekawiej i więcej kombinowania. Wszyscy będą mieli takie same karty więc także takie same szanse na zwycięstwo. Nie rozumiem tego oburzenia.
Zgadzam się z tym w 100%Slaanesh pisze: To juz nie bedzie turniej pokazujacy umijeetnosci tylko dopasowanie armi do scenariuszy...
Po konsultacji z JJ zamykam ten temat. Dyskusja o tym samym w dwóch miejscach jest uciążliwa, zarówno dla organizatorów, jak i graczy. Zapraszam na NG.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.