DMP- Drużynowe Mistrzostwa Polski oP. Bazyliszka

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

każda bitwa ma jakis cel....czy to jest złoto<kraśki>, artefakty<wszystkie elfy> czy obiad<ogry> i dlatego scenariusze są fajne:D pod warunkiem, że pasują do okoliczności....pomyślcie nad tym:D

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Tragiczne te scenariusze, jesli takie beda to nie wiem czy pojade na ten turniej... To juz nie bedzie turniej pokazujacy umijeetnosci tylko dopasowanie armi do scenariuszy...
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

lith
Oszukista

Post autor: lith »

Z tego skladu co bylismy w tym roku aktualne rozpy Dastora i moja sa prawie wogle nie przyciete, a Slanesha, Semiego i Jasia strasznie dostaja po tylkach. Gdzie tu sprawiedliwosc? :) Niektore armie sie pieknie sklada pod te karty, inne nie. Nie dosc ze sam pomysl zeby na DMP bylo cos takiego jest nie trafiony, to jeszcze karty sa niedopracowane. Juz lepszy ten dunski comp, chociaz tez nie idealny i napewno nie do uzywania na DMP. Prosze :P

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

zafael pisze:drogi JJu czy mozna cos proponowac do zmiany, czy nie ma sensu strzepic jezyka.

Zgodze sie z przedmowca, wypada troszke dopracowac karty.
pozdraiam
Grzesiek
Nie wiem czy wiesz jak powstał Bazyliszek?
Marcin Galoch zaproponował ze 150 scenariuszy.
W ostatniej chwili zastąpiono je systemem kojarzenia przeciwników wymyślonym przez Błażeja.

Więc póki co - spokojnie. W drugim dniu tego tematu w ruch poszły widły i pochodnie - LL ma odmawiać Bazyliszkowi miana Mastera.
Jest dobrze. :)

Tak, jak zwykle wszelkie uwagi mile widziane. :)
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Karol J
Chuck Norris

Post autor: Karol J »

Jasiuuu pisze:a ja jestem za kartami, wystarczy że bedą zrównoważone a gra na tym dużo zyska. Będzie ciekawiej i więcej kombinowania. Wszyscy będą mieli takie same karty więc także takie same szanse na zwycięstwo. Nie rozumiem tego oburzenia.
Tylko nie wszyscy będą mieli takie same armie i rozpiski, więc szanse raczej nie będą takie same.
Slaanesh pisze: To juz nie bedzie turniej pokazujacy umijeetnosci tylko dopasowanie armi do scenariuszy...
Zgadzam się z tym w 100%

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Po konsultacji z JJ zamykam ten temat. Dyskusja o tym samym w dwóch miejscach jest uciążliwa, zarówno dla organizatorów, jak i graczy. Zapraszam na NG.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Zablokowany