na młot moradina ;- /
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
na młot moradina ;- /
A MESSAGE TO THE EMPIRE:
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Szkoda, w końcu to jeden z twórców pierwszego Rpg:((
Dworzec, Gliwice. Mithril: Hej, Młody czy tutaj gwałcą?? Młody: Nie! Dzisiaj jest wtorek:)
Przede wszystkim ostro spamujesz A co do D&D to teraz kilka fajnych ongiś systemów jest tylko dodatkiem , d20 : Star Wars, Zew Ctulhu... żal, ZC to był klimat...Za to crpg oparte na D&D rządzą , nie ma nic lepszego od seii BG i IDale, no Nevervinter też może być
[`]
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
nijlor- nwn jest dobre, nie recenzowałem jeszcze dwójki (mało grałem bo jedynie u kumpla). W zew nie grałem, star wars zaczęło być prowadzone w klubie moim jak już powiedziałem "narksa". jetem ciekaw, czy jak umrze salvatore to też będzie temat
Motyl- nie dajemy świeczek, nie róbmy tutaj takiego syfu... nienawidzę tego....
Motyl- nie dajemy świeczek, nie róbmy tutaj takiego syfu... nienawidzę tego....
mysle ze powinna sie pojawic klodeczka. troche szacunku sie umrzykowi nalezy.
moze wyslij mu mejla z zapytaniem co o tym mysli?jetem ciekaw, czy jak umrze salvatore to też będzie temat
Bartekk - to Twoj post powoduje wiecej syfu niz swieczka Motyla
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ban wychowawczy?
sry za offtop
sry za offtop
Ja gram w rpg od ponad 9 lat:), grałem w wiele od D&D, Wampira i Wilkołaka, Neuroshime do Warhammera i trochę się na tym znam, tak btw to pierwszy rpg to było Dungeons&Dragons potem to ewoluowało do innych postaci teraz licencja d20 oraz pełno systemów na tym opartych. Ale i tak Advance D&D 2.0 najlepiej wychodziło pod względem klimatu i mechaniki:)bartekk pisze:a ty lubisz rpg? ja jestem aktywnym fantastą więc to moje terytory
Dworzec, Gliwice. Mithril: Hej, Młody czy tutaj gwałcą?? Młody: Nie! Dzisiaj jest wtorek:)
o to toNijlor pisze:Przede wszystkim ostro spamujesz A co do D&D to teraz kilka fajnych ongiś systemów jest tylko dodatkiem , d20 : Star Wars, Zew Ctulhu... żal, ZC to był klimat...Za to crpg oparte na D&D rządzą , nie ma nic lepszego od seii BG i IDale, no Nevervinter też może być
d20 jest ultymatywnym szitem, nadaje się jedynie (ze względu na ostrą tabelkowość) do crpgów.
poza tym - jedynym słusznym systemem jest TABELA!