Zwycięzcy zgarniają i 400 dolarów, a nie śmieszne 25 zeta
Ceny malowania
- 
				May-Bach-mat
 - Powergamer Rozpiskowy

przesadzacie 
 malarz mowi wam swoje stawki i ewentualnie pokazuje prace (zebyscie mogli luknac na poziom wykonania  
 ) i albo zgadzasz sie albo nie  
 nikt wam nie kaze placic 25 za piechociarza  
 mozecie znaleźć kogos "tanszego" albo samemu zakasać rekawy i ...... 

@Bless
dorzuć kolesiowi jeszcze dyszkę i masz poziom golden dimon'a:)
http://www.allegro.pl/item160507902_dwa ... erers.html
Oprócz niebywałych zdolności malarskich - spore doświadczenie w rachunkowości:] Malarz profesjonalista. Tylko ma awersję do sprzedaży za granicą. No cóż.

Oprócz niebywałych zdolności malarskich - spore doświadczenie w rachunkowości:] Malarz profesjonalista. Tylko ma awersję do sprzedaży za granicą. No cóż.
Czysty zysk, zważywszy na koszt pojedynczej figurki kupując Skull Pass. Bo to brzydale ze SP są, jeśli mnie wzrok nie mylispot pisze:@Bless
Aczkolwiek trzeba przyznać, że poziom malowania jest bardzo zadowalający. Luknijcie zresztą na jego stronę - świetna bretka malowana w polskie barwy. Maciek pewnie chciał być sarkastyczny, ale moim zdaniem koleś faktycznie jest profesjonalistą.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny 

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
						A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Poziom - jak najbardziej. To jest profesjonalista.
Jednak rachunkowość - pożal się Boże (1. cena figurek, 2. cena farbek, może on je później wypija?!, 3. pędzel to ma tani:)), zapomniał też dopisac, że starczy i na drugi i trzeci regonik. Ale to niuans.
MOdele to faktycznie BFSP. Ale może jakies z domieszką złota?
Najbardziej zwala mnie z nóg komunikat:
  Usiłowałem podobnego typa znaleźć w dziale usługi ale bezskutecznie... Nosek za bardzo do góry zadarty 

Zastanawiam się, do kogo kierowana jest ta oferta i nie znajduje odpowiedzi.
Dzieciak nie zapłaci, nie-dzieciak nie kupi na takie pieniądze bo z łatwością poszuka taniej - i to normalne Krasie (nie klony).

Jednak rachunkowość - pożal się Boże (1. cena figurek, 2. cena farbek, może on je później wypija?!, 3. pędzel to ma tani:)), zapomniał też dopisac, że starczy i na drugi i trzeci regonik. Ale to niuans.
MOdele to faktycznie BFSP. Ale może jakies z domieszką złota?
Najbardziej zwala mnie z nóg komunikat:
Wyjątkowo kulturalny osobnikUwagi dla dzieciaków ! Najlepiej przeczytaj to na głos zanim do mnie napiszesz !
Poproś Panią/Pana na matematyce, by obliczył za Ciebie prosty rachunek:
......
Wszystkim domorosłym znawcom rynku, cen, doradcom finansowym i biznesowym serdecznie dziekuję. To nie jest aukcja dla Was.
Zastanawiam się, do kogo kierowana jest ta oferta i nie znajduje odpowiedzi.
Dzieciak nie zapłaci, nie-dzieciak nie kupi na takie pieniądze bo z łatwością poszuka taniej - i to normalne Krasie (nie klony).
Inaczej. Czy po ośmiu latach wykonywania zawodu, wymagającego sporo umiejętności, stawka 5 zeta za godzinę jest dla Ciebie atrakcyjna?Ale tak możemy gadać i gadać i nikt z nas drugiego nie przekona. Koniec tematu.
Bo dla mnie ni cholery.
Poza tym, trzeba walczyć z wyzyskiem pracowników :P
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Szczegolnie ,ze niektorzy (w tym ja) maluja wolniej ,inni szybciej 
Wiec cena za godz. ..........
Chyba IMHO lepiej brac za dany model ,a nie za czas

Wiec cena za godz. ..........
Chyba IMHO lepiej brac za dany model ,a nie za czas
Jeśli masz zamiar jeździć z jakąkolwiek niepomalowaną przez siebie figurką na jakikolwiek konkurs, to gratuluję podejścia.Inkwizytor pisze:Akurat nie widzę w tym nic śmiesznego-nie sztuką jest zgarnąć za chałę 25PLN. Tak każdy by potrafił. Jeżeli już płacę komuś te 25PLN to wymagam, żeby figurka była pomalowana NAPRAWDĘ ładnie i żebym mógł z nią pojechać np. na takiego Games Daya-może nie po to, żeby wygrać, ale też nie po to, żeby zająć chwalebne ostatnie miejsce z najbrzydszą figurką w całym konkursie.
Czy ciężko zrozumieć że za jakąś cenę żądam dobrze wykonanej roboty?
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Bzdura. Takie pieprzenie, że studiuo to niby renoma...co najwyzej pieniactwo i robienie zamieszania w sieci, że to niby my jesteśmy lepsiejsi. Tak naprawdę najwazniejszym i najczęstszym wyznacznikiem jest poprostu jakość. Jak pojechałem do Londynu to przez pierwszy m-c malowałem piechociarza za 3 funciaki/szt. a po 6m-cach już kasowałem ok. 10 funtów. Daltego między innymi nie dziwcie się że malarze mają takie ceny. Komu by się chciało za takie pieniądze (5pln ?) coś malować w Polsce ?Inkwizytor pisze:Studio to studio-studio zawsze bierz więcej, bo ma renomę, popularność etc. To trochę jak porównyanie firm produkujących figurki-GW to moloch (dlatego ma drogie figurki), taki Reaper to mała firma-a jej figurki nie dość że są na wyższym powiomie niż te GWowskie, to jeszcze tańsze.
Ale tak możemy gadać i gadać i nikt z nas drugiego nie przekona. Koniec tematu.

Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.
Zgadzam , szczegolnie ,ze troche czasu sie spedzilo zeby nauczyc sie tak malowac .
Ceny sa wysokie jak na POLSKIE WARUNKI ,tak samo jak figsy wzgledem polskich pensji

Ceny sa wysokie jak na POLSKIE WARUNKI ,tak samo jak figsy wzgledem polskich pensji
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny 

sorry ale nie moglem sie powstrzymac