Rozluźnianie Pośladów 2.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No właśnie to mnie ciekawi, że wódy "brandowe" (Sobieski, Bols itd.) są podrabiane dość często (tylko tak tłumaczę przygody Stacha i moje), natomiast Wyborowa bez zmian i niezawodnieFanatyk pisze:Za to wyborowa wchodzi jak marzenie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Boldenone Clen ?Tomash pisze:Bold jest w porządku, nigdy nie miałem przygód jak Ty, Stachu. Natomiast zdarzył nam się kiedyś z kumplem podły Sobieski - nie mogliśmy we dwóch nawet ćwiartki (bo to złote czasy liceum były) zrobić, tak cofało.
Wiadomo
A najlepsza to jest wóda z mety - paliwo rakietowe .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
http://i153.photobucket.com/albums/s208 ... y/muka.jpg
Jeśli już MUSISZ tutaj wrzucać takie rzeczy (chociaż powinny, jeśli w ogóle, iść do niepoprawnego), to link najzupełniej wystarczy. -- Tomash
PS. Gdzie do jasnej są Bartek i Skavenblight?
Jeśli już MUSISZ tutaj wrzucać takie rzeczy (chociaż powinny, jeśli w ogóle, iść do niepoprawnego), to link najzupełniej wystarczy. -- Tomash
PS. Gdzie do jasnej są Bartek i Skavenblight?
To do niepoprawnych
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Nie, to do wycięcia i ostrzeżenia...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Dla polewki napisałem .Fanatyk pisze:Idź, jest różnica między alkoholem dla facetów a dla meneli...TomCio pisze:
A najlepsza to jest wóda z mety - paliwo rakietowe .
U mnie w szkole preferujemy żołądkową
Fajna była też Krupnik - wóda z miodem, ale tak ogólnie to więcej niż raz w roku wódy nie pijam. Za to wino/piwo mogę dziennie dowolne ilości
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Ja pamiętam jak niedoświadczony, kupiłem na wolnocłowej na Okęciu we wrześniu Smirnoffa w plastikowej buteleczce...nigdy więcej, tak się nie powinno sprzedawać alkoholu...Poza tym, mała rada, wyborową kupujcie w mniejszym sklepiku na 1 Terminalu jakby co, bo dwa razy droższy absolwent jest w większym (na przeciwko celników)
Nomanie najgorszy horror z dzieciństwa. Pojawienie się Buki w poprzedniej wersji Muminków.
http://pl.youtube.com/watch?v=FEXep268I ... re=related
Potem ją złagodzili, że taka samotna i tylko ogrzać się chce.
Kiedys mieliśmy ognisko, już jako dorośli ludzie, było koło 30 osób, wesoło, browarki, kiełbachy itd, smichy chichy i nagle ktoś powiedział: "Tak wam wesolutko, a zaraz przyjdzie Buka i usiądzie tą grubą dupą w ognisko." Wiecie jak się cicho zrobilo?
Ale obrazek proponuję rzeczywiście zapisać u siebie na dysku, a tutaj, no, jakoś zatuszować. I taką mam uwagę, że podobnie możnaby zrobić z częścią zdjęć w battlowym fotostory. Wszystkie "kurwa, ifka" albo "do pały!!111!!!" są może i śmieszne, ale w tej samej trosce co o ilustrację powyżej możnaby trochę stonować.
http://pl.youtube.com/watch?v=FEXep268I ... re=related
Potem ją złagodzili, że taka samotna i tylko ogrzać się chce.
Kiedys mieliśmy ognisko, już jako dorośli ludzie, było koło 30 osób, wesoło, browarki, kiełbachy itd, smichy chichy i nagle ktoś powiedział: "Tak wam wesolutko, a zaraz przyjdzie Buka i usiądzie tą grubą dupą w ognisko." Wiecie jak się cicho zrobilo?
Ale obrazek proponuję rzeczywiście zapisać u siebie na dysku, a tutaj, no, jakoś zatuszować. I taką mam uwagę, że podobnie możnaby zrobić z częścią zdjęć w battlowym fotostory. Wszystkie "kurwa, ifka" albo "do pały!!111!!!" są może i śmieszne, ale w tej samej trosce co o ilustrację powyżej możnaby trochę stonować.
Buka
Potwór którym straszył mnie brat jak byłem mały A byłem dużym fanem muminków. Pamiętam jak dziś ten odcinek kiedy Tata Muminka rypnął w nią z dubeltówy, ale to nic nie dało Chociaż to nic w porównaniu z jej krzykiem jaki dało się słyszeć w prawie każdym odcinku
Potwór którym straszył mnie brat jak byłem mały A byłem dużym fanem muminków. Pamiętam jak dziś ten odcinek kiedy Tata Muminka rypnął w nią z dubeltówy, ale to nic nie dało Chociaż to nic w porównaniu z jej krzykiem jaki dało się słyszeć w prawie każdym odcinku
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: