Ja proponuje nazwą, którą zastosowałem na jednym forum:
Karczma Pod Spaczeniem
E-zin Mordheimowy?
Ekhm... ekhm...Tłumaczenia to i niemieckie można zrobić
Ile ma kto drobnych? Może zrobimy zrzutę, wykupimy od SG prawa do kontynuowania tradycji mordheimowej i puścimy to w świat?
Nie ma emotki z oczkiem i to nie jest głupi pomysł, bo mam wrażenie, że jak pociśniemy to SG może wymięc Ktoś wie na ile wyceniane są prawa do zabawki jaką jest Mordheim? (nie kompletne oczywiście, ale do wydawania właśnie takich rzeczy?)
Nazwa prasy powinna dotyczyć prasy albo innych "wydawnictw". Karczmy, twierdze, okręty, miasta, wsie, doliny, obory i psie budy zostawmy na nazwy stron i portali pretendujących do przymiotnika "miejsce". Takie moje zdanie...Karczma Pod Spaczeniem
Myślę, że strona i tak ruszy zanim zmontujemy zina, więc czas jest... jak tylko zdobędziemy nowe forum zrobimy z zaproponowanych nazw ankietę.
Wiem, że demokracja ssie, ale to chyba będzie najlepsze wyjście.
Najlepiej było by sie zapytać na forum Copernicusa-wydawcy WFRP II.ed n a Polskę. Tamtejsi modowie sa b.życzliwi i pewnie najbliżej tego typu informacji .Ushabti pisze: Ile ma kto drobnych? Może zrobimy zrzutę, wykupimy od SG prawa do kontynuowania tradycji mordheimowej i puścimy to w świat?
Nie ma emotki z oczkiem i to nie jest głupi pomysł, bo mam wrażenie, że jak pociśniemy to SG może wymięc Ktoś wie na ile wyceniane są prawa do zabawki jaką jest Mordheim? (nie kompletne oczywiście, ale do wydawania właśnie takich rzeczy?)
Dobry plan-popieramMyślę, że strona i tak ruszy zanim zmontujemy zina, więc czas jest... jak tylko zdobędziemy nowe forum zrobimy z zaproponowanych nazw ankietę.
"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Chodziło mi o nazwę stronyUshabti pisze:Nazwa prasy powinna dotyczyć prasy albo innych "wydawnictw". Karczmy, twierdze, okręty, miasta, wsie, doliny, obory i psie budy zostawmy na nazwy stron i portali pretendujących do przymiotnika "miejsce". Takie moje zdanie...Karczma Pod Spaczeniem
Myślę, że strona i tak ruszy zanim zmontujemy zina, więc czas jest... jak tylko zdobędziemy nowe forum zrobimy z zaproponowanych nazw ankietę.
Okej... strona www.najmita.net jest już w budowie.
Ruszy jak tylko webmajster znajdzie odrobinkę czasu by się nią zająć. Szkoda, że wypada nam teraz długi, świąteczny weekend, bo nie będę miał w tym czasie dostępu do neta, żeby wszystkiego dopilnować...
Ruszy jak tylko webmajster znajdzie odrobinkę czasu by się nią zająć. Szkoda, że wypada nam teraz długi, świąteczny weekend, bo nie będę miał w tym czasie dostępu do neta, żeby wszystkiego dopilnować...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: