gram.pl - weekend z Warhammerem 40k
gram.pl - weekend z Warhammerem 40k
W ramach rozwoju współpracy pomiędzy Border Princes a gram.pl pozwolę sobie zamieścić tutaj drobne ogłoszenie
W ten weekend na www.gram.pl zagłębimy się w mroczne uniwersum Warhammera 40.000. Przy okazji premiery najnowszego dodatku do Dawn of War pod tytułem Soul Storm opowiemy wam, od czego to się wszystko zaczęło. Najpierw przedstawimy system bitewny, na podstawie którego stworzono tak wiele gier komputerowych. Następnie opowiemy o świeżo wydanym systemie RPG pod tytułem Dark Heresy i zamieszaniu, jakie wywołał na rynku. Pod koniec. w ramach naszej serii artykułów poświęconych grom planszowym. opowiemy Wam o grze legendzie, która już jakiś czas temu zniknęła z rynku, jednakże krążą plotki o jej rychłym powrocie. Oprócz tego cały weekend na gram.pl opowiadać będziemy o Warhammer 40.000: Dawn of War i najnowszym do niego dodatku pod tytułem Soul Storm.
Zapraszamy do czytania naszego Weekendu z Warhamerem 40.000
Ponadto proponujemy zapoznać się również z tego tygodniowym działem Poza firewallem: gry bez prądu
Życzymy miłej lektury,
W ten weekend na www.gram.pl zagłębimy się w mroczne uniwersum Warhammera 40.000. Przy okazji premiery najnowszego dodatku do Dawn of War pod tytułem Soul Storm opowiemy wam, od czego to się wszystko zaczęło. Najpierw przedstawimy system bitewny, na podstawie którego stworzono tak wiele gier komputerowych. Następnie opowiemy o świeżo wydanym systemie RPG pod tytułem Dark Heresy i zamieszaniu, jakie wywołał na rynku. Pod koniec. w ramach naszej serii artykułów poświęconych grom planszowym. opowiemy Wam o grze legendzie, która już jakiś czas temu zniknęła z rynku, jednakże krążą plotki o jej rychłym powrocie. Oprócz tego cały weekend na gram.pl opowiadać będziemy o Warhammer 40.000: Dawn of War i najnowszym do niego dodatku pod tytułem Soul Storm.
Zapraszamy do czytania naszego Weekendu z Warhamerem 40.000
Ponadto proponujemy zapoznać się również z tego tygodniowym działem Poza firewallem: gry bez prądu
Życzymy miłej lektury,
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2008, o 16:59 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Pyka:PChociaz po sieci nie miałem okazji.
Ogólnie media się zaczęły interesować naszym hobby.
2 gazety opisały Bitwe o Zgierz 4.
Dzisiaj udzielałem wywiadu dla telewizji PATIO TV do programu o grach(dział bitewniaków będzie stałym działem).
Dzisiaj udzielałem wywiadu dla telewizji PATIO TV do programu o grach(dział bitewniaków będzie stałym działem).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Ooo... a jakie gazety ??Reyki pisze:Pyka:PChociaz po sieci nie miałem okazji.
Nie wiem jak co, ale czasopismo Adam Foto zawsze się interesowało naszym Hobby
A aj zamierzam promować warhammera na wystawie prac uczniów mojego liceum (oczywiście wystawiam figsy razem z Necrem). W SS gram tylko brach mi acro-flagellantów ;/
- straznikcytadeli
- Mudżahedin
J niestety nie mam nawet dema Soulstorma- ściągałovy mi się około 12 godzin. Mam za to, a nawet często gram we wszystkie pozostałe częci tej wspaniałej gry komputerowej.
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Wczoraj Soulstorma zakupiłem (a właściwie przyszła małżonka mi sprezentowała ). Jakoś bez rewelacji. Fajnie że są moje ulubione sisterki, ale Dark Crusade szybko mi sie znudziła, więc i tu nie wróże długiej grywalności.