"Żegnaj Jasiuuuu" #2300

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

dzięki za turniej.
już dawno sie tak nie uśmiałem.

pozdo dla Żyrafa i łosia. dzięki za muzykę..
pora dippingowac armie.
bestie khorne'a dają dużo satysfakcji z gry... :P

ps.

Do zobaczenia Jasiuuu, coś czuję, że jak wrócisz to przez miesiąc nie będziesz chodził trzeźwy :wink:

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

Jeżeli komuś czegoś brakuje po turnieju to niech pisze.

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Fajny turniej ale najwazniejsze ze passa trwa(4ty lokal pod rząd [pocisniety)
Droga zajebioza pozdro dla ekipy pancernej Manfredo Kotleto Kalafioro Linuxo i Harry.

14:6 Linuxem (6stki rox)
15:5 Tybek
20:0 Kalafior

Pozdro

Zastanawiające ze tylu dobrych graczy sie zebrało w pomiechówku,byle tak dalej.

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

rzeczywiście przyjemny turniej

podziękowania dla organizatorów że im się chce robić turnieje, przeciwnikom, że ze mną wytrzymują, jeźdźcom, wszystkim znajomkom , w tym moim kierowcom - Bless i Marios,
JASSIOWI za całokształt!

Zagrałem trzy przyjemne bitwy, Bretką, na którą się definitywnie przerzucam.
Miałem chyba klimatyczną rozpiskę, nawet pielgrzymów wziąłem i tylko 3 lance.

Bitwa 1: Jassiu WE, super bitwa, nic mi nie wychodziło, dwa oddziały z bohaterami nie zdały terroru na 9, w ostatniej turze trochę odrobiłem - pegazy i BSB zdjęli smoka a treemen z wildami odbili się od lancy, wszyło 11:9 dla mnie

Bitwa 2: Kotlet WE, znowu bardzo spoko typ i bardzo przyjemna bitwa, działo się mnóstwo, znowu nie modliłem sie , przez co zdobyłem naprawdę dużo! 15:5

Bitwa 3: Manfred i jego imperium, miszczowa bitwa, tyle przypałów nie było dawno, rzuty nie były statystyczne po żadnej stronie, super bitwa, 13:7

Kolejny turniej Bretką i naprawdę dobrze mi idzie, niedługo Debka, Duka i Niedbala wyprzedzę

pozdrawiam!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

A ja sobie zagrałem wampirkami ;)

Niestety w pierwszej bitwie z Shino został obalony dogmat o przewidywalności i pewności VC. Pierwszy czar na lordzie skończył się miscastem i jego ekplozją :D Skąd ja to znam ;)
0:20 po 5 minutach gry.
Potem sobie na lajcie dograliśmy normalnie bitwę i Shino wygrał po pieknej serii KB ze skorpionów po moich wampirkach ;)

Drugą bitwę na ostatnim stole zagrałem z Assurem. VC vs VC. Ostre były rozkminki i mnóstwo kombatów. Ostatecznie w 5 turze zginęło 2 lordów. jego z brejka a mój padł z poisona od ostatniego bohaterskiego ghula, który sypnął się zaraz potem ;)
13:7 dla mnie

Na koniec grałem na przedostatnim stole ze skavenami Harrego. Również była to bitwa na krawędzi, gdzie mój lord cudem się wywinął w kilku sytuacjach na 1 życiu spod piorunów, globów, ratlinga itd.
17:3 dla mnie

No i skończyłem dokładnie w środku stawki.

VC są fajne, dużo się nauczyłem, sporo rzeczy przetestowałem i wiele się sprawdziło. Najlepiej BSB, ghoulkin, wagon BK i Vargulfy. Najsłabszy był lord, który jednak musi być odpowiednio chroniony, bo jak widać ma tendencję do ginięcia w głupi sposób. A jak ginie to jest GG.

Ale mimo mocy VC i tak wolę grać orkami ;) Jest trudniej, ale dają więcej radochy z gry. I są fajniejsze pod wieloma innymi względami ;)

Pozdrawiam organizatorów, przeciwników, Jeźdźców i wszystkich pozostałych! :)

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

WYNIKI:

1. Duke
2 Robson
3 Dalmar
4 Bless
5 Dębek
6 Marios
7 Jasiuuu
8 Fisch
9 Żyraf
10 Dziop
11 Stasiuuu
12 Shino
13 Manfred
14 Marianek
15 Vader
16 Kołata
17 Kielon
18 Bartys
19 Kalfior
20 Assur
21 Kotlet
22 Linux
23 Marek Królik
24 Semi
25 Łoś
26 Tybuś M.
27 Dajed
28 Harry
29. Rafał

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

Można powiedzieć, że turniej dla mnie zakończył się podobnie jak mój pierwszy w Pomiechówku- krańcowy wynik... :lol2: Co nie zmienia faktu, że grało się przyjemnie... 8) Następnym razem Was zaskoczę moją ultra nową rozpiską... :twisted:
Zapomniałem wcześniej dodać podziękowań dla organizatorów...;-)

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Dziop zyje? LoL! Gratki dla Duka.

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

:shock: 11 miejsce bestiami zająłem??

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

:shock: Tylko pogratulować!
Obrazek

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

mała biała miarka gdzieś mi sięna turnieju zapodziała. jak ktos znajdzie będę wdzięczny.

I dzięki wszstkim za sympatyczny turniej!!

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Zagrałem pierwszy raz w życiu eshinem i stwierdzam, ze po raz ostatni. Ustawienie ponad 200 modeli przed każdą bitwą to nie jest coś z czym przeciętny bretończyk potrafi sobie poradzić.
Dwie pierwsze bitwy z krasnoludami wyglądały podobnie. Master asasin i sztormówka kompletnie zawiodły. Na szczęście stosunek woja 100:1 pozwolił mi odnieść w obu przypadkach zwycięstwo. W trzeciej bitwie grałem z Mariosem i jego chaosem i musze przyznać, ze byłem pod ogromnym wrażeniem jego gry. Przeważał cały czas, a ja w kierowaniu tłumem szczurów kompletnie się pogubiłem. Na szczęście dwie akcje życia w wykonaniu master asasina (hell cannon i lord na smoku) dały mi niezasłużony remis.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Hej, dzięki wszystkim wspaniałym orgom za ten turniej (Żyraf Łosiu i wszyscy Terror Boyzi ) dzięki wszystkim fajnym ludziom którzy grali :P i tworzyli ten niemal rodzinny klimat. Przeproszenia dla Dziopa któremu nie uwierzyłem na słowo a powinienem . No i największe pozdrowienia dla najlepszego klubu JH gdzie skill idzie w parze z człowieczeństwem ;) a joby i faki dla tych co grają godzine po innych ;)

Do zobaczenia na "Witaj Jasiuuu czyli 2300 w Pomiechówku" :wink: za pół roku

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Jasiuuu pisze: Do zobaczenia na "Witaj Jasiuuu czyli 2300 w Pomiechówku" :wink: za pół roku

ale do tego czasu to chłopaki już będą musieli dokupic stołów... :P

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Właśnie! Bo przez ten blat co go tachaliśmy to biedny Linek musiał siedzieć w bagażniku! :lol2: :roll:

...przynajmniej śmiesznie było :D

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

bo ze mną zawsze jest śmiesznie 8) :wink:

ODPOWIEDZ