Zapewniem Cię że również brałeś w tym udział.Fingor pisze:Sorry, to ty sam się okładałeś kluczami, i to na klatce schodowej!
Rozumiem, że tak traumatyczne było to dla Ciebie przeżycie, że zostało ono wyparte do twojej nieświadomości.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Taki sam...monsterstar pisze:tak to jaSkavenblight pisze:Tak, to ja na tym obrazku obok moich postów, zwanym zresztą avatarem.monsterstar pisze:A ten twój obrazek przy postach to tak wyglądasz ??
W oczach mi się dwoi i troi.
Albo Ty tak spamujesz
Jeśli jesteś tym samym monsterstarem z Glorii Victis, to jadę zbierać truskawki do Włoch!
Jak wiadomo, rodzinny kraj Rocco, strach się po truskawki schylać.
Ale się nie ulęknę!to jedziesz po truskawy skaven
a ty jaki masz nick na GV ??
Skavenblight pisze:Taki sam...monsterstar pisze:tak to jaSkavenblight pisze: Tak, to ja na tym obrazku obok moich postów, zwanym zresztą avatarem.
W oczach mi się dwoi i troi.
Albo Ty tak spamujesz
Jeśli jesteś tym samym monsterstarem z Glorii Victis, to jadę zbierać truskawki do Włoch!
Jak wiadomo, rodzinny kraj Rocco, strach się po truskawki schylać.
Ale się nie ulęknę!to jedziesz po truskawy skaven
a ty jaki masz nick na GV ??
Ale ja tam głównie czytam, nie piszę.
A Ciebie pamiętam, bo głównie do podforum Orks wchodzę
Deadwit&Fingor - SADOMASO!![]()
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Choćcie zrobimy taki długi cytat jakiego nie było na BPSkavenblight pisze:Nommonsterstar pisze:
Hehe a czemu mnie pamiętaszdlatego że tak spamowałem ?:D
Na to wygląda!
[bez tylu cytatów w poście, panie!]
...rajdówTomash pisze:Ech, wróćmy do jakichś "normalnych" tematów...
Żeby Wam pomóc, niewyżyci chłopcy:
- tak, Skavenblight to dziewczyna
- tak, z boku ma własną fotę (słabą w porównaniu do rzeczywistości, ale skoro jej się podoba)
- jedyny penis, jakiego ma Skavenblight, przyczepiony jest do pewnego kapitana![]()
Skończ już Natalia prowokować tę bandę niedo...
Tomash pisze: - tak, z boku ma własną fotę (słabą w porównaniu do rzeczywistości, ale skoro jej się podoba)
Przyczepiony?!Tomash pisze:- jedyny penis, jakiego ma Skavenblight, przyczepiony jest do pewnego kapitana![]()
No przecież rangę z godnością nosić trzebaTomash pisze:Skończ już Natalia prowokować tę bandę niedo...
Skavenblight pisze:Nie mogę znaleźć Bękartów Diabła
Hak mnie zje żywcem za zgubienie tej płytki
E tam za często.Fingor pisze:Skavenblight pisze:Nie mogę znaleźć Bękartów Diabła
Hak mnie zje żywcem za zgubienie tej płytki
Chyba za często oglądacie Roba