ORGI daleko jest z konwentu do noclegowni ?
PYRKON 2008 29-30.03
- Kedziorson
 - Masakrator

- Kedziorson
 - Masakrator

a tak w ogóle to PKP promołszyn działa?
płacimy tylko w jedną stronę ?:D

płacimy tylko w jedną stronę ?:D
konwent bedzie w 2 szkolach, nocleg bedzie w jednej z nich lub w obu - z jednej do drugiej max. 100m.
PKP promocja jest tylko na PGA - wiec placicie za calosc, niestety.
co do debca - mieszkalem tam 6 lat, nie raz wracajac sam w srodku nocy z imprezy. pod wzgledem bezpieczenstwa nie rozni sie od innych dzielnic.
zreszta, na konwencie i tak sie bandami chodzi zwykle

PKP promocja jest tylko na PGA - wiec placicie za calosc, niestety.
co do debca - mieszkalem tam 6 lat, nie raz wracajac sam w srodku nocy z imprezy. pod wzgledem bezpieczenstwa nie rozni sie od innych dzielnic.
zreszta, na konwencie i tak sie bandami chodzi zwykle
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
						- Kedziorson
 - Masakrator

też tak uważam,
a z tego co czytałem na stronie pyrkonu to turniej i nocleg w budynku B więc nie ruszamy się nigdzie(wyłącznie do sklepu)
a właśnie...na salach można wypić piwko do planszuweczki?

a z tego co czytałem na stronie pyrkonu to turniej i nocleg w budynku B więc nie ruszamy się nigdzie(wyłącznie do sklepu)
a właśnie...na salach można wypić piwko do planszuweczki?
- Kedziorson
 - Masakrator

hahah 
 damy radę 

ORGI zapodajcie liste zgłoszonych:D

ORGI zapodajcie liste zgłoszonych:D
i kurde sie stalo sie ze nie przyjade, szkoda 
pozdro do wszystkich.

pozdro do wszystkich.
- Kedziorson
 - Masakrator

napiszcie ocb z zasadą DRUNKEN.... bo nie mam dojścia do booka bestii

- Kedziorson
 - Masakrator

spoko ...to wszystko ?

- Kedziorson
 - Masakrator

nie wiem czy text ze śmieciarką to była ironia czy co ....ale weźcie mi jedną 

- Kedziorson
 - Masakrator

pierwszy do kompa sie dosiadłem 
ogólnie Ekipa z Gorzowa (Grzesiu z Tatą- Piotrkiem, Przemek "Herkules", Pamela, Arek, Kędziorson)
do Pozen droga spokojna
....
....
,..
(kolejka po akredytacje)
Bitwa 1 :
Bartek Leszczyński i worki i gobeliny z Krotoszyna...
bitwa bardzo ciekawa
 nie pamiętam szczegułów ale było fajnie 
11-9 dla mnie
Bitwa 2:
Michał Radke - śledzik
 (szczecin squad) i jego Dogs of War.... szacunek największy dla TEGO PANA!! jedna armata, pare ogrów, bez smoka, i wogóle bardzo luźna i przyjemna rozgrywka, aczkolwiek na należytym poziomie !!
17-3 dla mnie:)
Bitwa 3:
Wojciech Gładysiak !! Senior poznańskiego warhammera !! szacunek wielki dla Tego Pana za to że duchem włodszy ode mnie!! acha....lizaczki na oryginalnym zestawieniu !
ucz dalej młodych !! niech wiedzą że battle to nietylko 2 czołgi, war altar i żaba!!
6-14 w plecy, ale z tej bitwy jestem bardzo zadowolony
iiii.........zaczął się wieczór...
rozejżeliśmy się po wszystkich atrakcjach konwentu....
1) pierwszą atrakcją była gra przygodowa....nie zgub sie i najdź nocleg
 WYGRALIŚMY !! mieliśmy doskonałe warunki do spania(do którego prawie nie doszło) dzięki WOJTASU !!
2) Karaoke...przesunięte z przyczyn nauki tańca brzucha...niestety śpiewałem z Pamelką cały czas "zegarmistrz światła...." i YMCA
3) pare piwek później zaczęliśmy grać w jungle speeda....banga i jakieś labirynty....
4) melanż i zabawa z odwiecznymi wrogami Gorzowa....(tak naprawde to najlepsi przyjaciele) Falubazami !! coka-spirit krążyła w kółko
 jak Pamela po niej 
5) jakoś później poszliśmy spać...to było po 4 rano .... jakiś (tak Przemku o Ciebie chodzi !! ) ...khem khem....nie wyłączył budzika i pobudka o 6 rano !! niestety moja głowa nie dała mi pospać (bolała) więc umyłem się i przeszedłem po śniadanie dla ekipy (normalnie poczułem się potrzebny)
Bitwa 4 :
Jan Jaszewski ? (sory jak złem nazwisko) EMPIRE!! ogólnie...gra szła nawet spokojnie ...ale jak ktoś gada więcej ode mnie "(a to już naprawdę coś) to robi sie chaos na 3 najbliższe stoły
mimo wszystko fajowska bitwa z ok. sześcioset punktowym zwrotem akcji
taka ciekawostka...w 1 ture skasowałem czołg który we mnie wjechał
12-8 dla mnie
Bitwa 5:
QLPIN i jego orkaski i gobaski.... spoko ziomek.,...wyluzowany na maxa i grający fajnego battla !! niestety ból głowy i ogólne zmęczenie i RZUTY !! podwierdzi to przeciwnik nie pozwoliły ugrać więcej...
1-19 w plecy !
Turniej PYRKON 08 zaliczam do zaliczonych 100%
dobra atmosfera...(ciśnieniowcy byli w wawie) no i klimatacze z konwentu !!
dobra impreza....mało wypiłem,dużo grałem,brzuch nadal ze śmiechu boli....a gardło mam chole jak ch..usteczka

DZIĘKUJE:
...Piotrkowi,Grzesiowi,Herkulesowi,Arkowi, Pameli za przejazdy itp i za miłe towarzystwo!!!!!!!! dziękuje wam ROGATE SZCZURY !!
...Przeciwnikom...niskie ukłony dla Was !!!!
...Wojtasowi,Leśnikowi,Bartezowi za ogarnięcie całego turnieju!! no i możliwość dogodnego noclegu !!
...Gobosowi ....za wycieczkę do biedrony !!! która jest tak blisko, że rano sie zgubiłem i doszedłem do jakiś delikatesów
...Falubazon....za to że są !! (ŻÓŁTO-NIEBIESKIE BARWY KRÓLEWSKIE!!)
...i wszystkim o których zapomniałem wymienić!!!!
POZDRO 666 !!
Kędziorson !

ogólnie Ekipa z Gorzowa (Grzesiu z Tatą- Piotrkiem, Przemek "Herkules", Pamela, Arek, Kędziorson)
do Pozen droga spokojna
....
....
,..
(kolejka po akredytacje)
Bitwa 1 :
Bartek Leszczyński i worki i gobeliny z Krotoszyna...
bitwa bardzo ciekawa
11-9 dla mnie
Bitwa 2:
Michał Radke - śledzik
17-3 dla mnie:)
Bitwa 3:
Wojciech Gładysiak !! Senior poznańskiego warhammera !! szacunek wielki dla Tego Pana za to że duchem włodszy ode mnie!! acha....lizaczki na oryginalnym zestawieniu !
ucz dalej młodych !! niech wiedzą że battle to nietylko 2 czołgi, war altar i żaba!!
6-14 w plecy, ale z tej bitwy jestem bardzo zadowolony
iiii.........zaczął się wieczór...
rozejżeliśmy się po wszystkich atrakcjach konwentu....
1) pierwszą atrakcją była gra przygodowa....nie zgub sie i najdź nocleg
2) Karaoke...przesunięte z przyczyn nauki tańca brzucha...niestety śpiewałem z Pamelką cały czas "zegarmistrz światła...." i YMCA
3) pare piwek później zaczęliśmy grać w jungle speeda....banga i jakieś labirynty....
4) melanż i zabawa z odwiecznymi wrogami Gorzowa....(tak naprawde to najlepsi przyjaciele) Falubazami !! coka-spirit krążyła w kółko
5) jakoś później poszliśmy spać...to było po 4 rano .... jakiś (tak Przemku o Ciebie chodzi !! ) ...khem khem....nie wyłączył budzika i pobudka o 6 rano !! niestety moja głowa nie dała mi pospać (bolała) więc umyłem się i przeszedłem po śniadanie dla ekipy (normalnie poczułem się potrzebny)
Bitwa 4 :
Jan Jaszewski ? (sory jak złem nazwisko) EMPIRE!! ogólnie...gra szła nawet spokojnie ...ale jak ktoś gada więcej ode mnie "(a to już naprawdę coś) to robi sie chaos na 3 najbliższe stoły
mimo wszystko fajowska bitwa z ok. sześcioset punktowym zwrotem akcji
taka ciekawostka...w 1 ture skasowałem czołg który we mnie wjechał
12-8 dla mnie
Bitwa 5:
QLPIN i jego orkaski i gobaski.... spoko ziomek.,...wyluzowany na maxa i grający fajnego battla !! niestety ból głowy i ogólne zmęczenie i RZUTY !! podwierdzi to przeciwnik nie pozwoliły ugrać więcej...
1-19 w plecy !
Turniej PYRKON 08 zaliczam do zaliczonych 100%
dobra atmosfera...(ciśnieniowcy byli w wawie) no i klimatacze z konwentu !!
dobra impreza....mało wypiłem,dużo grałem,brzuch nadal ze śmiechu boli....a gardło mam chole jak ch..usteczka
DZIĘKUJE:
...Piotrkowi,Grzesiowi,Herkulesowi,Arkowi, Pameli za przejazdy itp i za miłe towarzystwo!!!!!!!! dziękuje wam ROGATE SZCZURY !!
...Przeciwnikom...niskie ukłony dla Was !!!!
...Wojtasowi,Leśnikowi,Bartezowi za ogarnięcie całego turnieju!! no i możliwość dogodnego noclegu !!
...Gobosowi ....za wycieczkę do biedrony !!! która jest tak blisko, że rano sie zgubiłem i doszedłem do jakiś delikatesów
...Falubazon....za to że są !! (ŻÓŁTO-NIEBIESKIE BARWY KRÓLEWSKIE!!)
...i wszystkim o których zapomniałem wymienić!!!!
POZDRO 666 !!
Kędziorson !
wyniki:
1. Robert Łuczkowski
2. Michał "Gobos" KOnieczny
3. Łukaz Ho Thanh.
gratulacje dla zwyciezcow.
podwojne gratulacje dla Łukasza Ho Thanha, ktory mimo n lat battlowej abscynencji daje rade
ps. Wiatrak tez zamierza wrocic?

pozdro!
Furiona

1. Robert Łuczkowski
2. Michał "Gobos" KOnieczny
3. Łukaz Ho Thanh.
gratulacje dla zwyciezcow.
podwojne gratulacje dla Łukasza Ho Thanha, ktory mimo n lat battlowej abscynencji daje rade
ps. Wiatrak tez zamierza wrocic?
pozdro!
Furiona
- 
				kurka_z_podworka
 - Kretozord

Kędzior i po co pisałeś, teraz jeszcze bardziej żałuję że mnie nie było 

Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash