Turniej 5 Kwietnia Bydgoszcz 2x1200
- Eksara_Kun
- "Nie jestem powergamerem"
To taka wojna psychologiczna tak?Andrew pisze:taaaaaaaaa.... nie ma to jak diaboliczny plan
badz co badz, "najklimatyczniejszy" sojusz przyjdzie sie napic piwa, tfu wygrac wszystkie nagrody
ziemko a co myslisz o Menflayerach w armii DE, jak bede mnogl ich wystawic to pojawimy sie DElfami (ostatecznie to nie DoW tylko RoR ).
ziemko a co myslisz o Menflayerach w armii DE, jak bede mnogl ich wystawic to pojawimy sie DElfami (ostatecznie to nie DoW tylko RoR ).
hah i jak nic sie nie zmieni to bedzie gral w parze z starym weteranem Rokim (rafal)
tak tak, on jeszcze zyje i niektorzy powinni go pamietac.
tak tak, on jeszcze zyje i niektorzy powinni go pamietac.
It's Alive!Juzer pisze:Witam po długiej przerwie. Chętnie przyjdę na turniej, przy okazji jak kolwiek by to nie zabrzmiało - szukam pary.
Pozdrawiam
Ziemo - pożyczę 3 salki i 3-4 terki jeśli to nie problem
Ok Powergamerze
a jak znów udowodnimy, że TK w połączeniu z lizakami są przegięte
ma ktos pozyczyc armie szczurow?
Poniewaz Blasz nie powiedzial mi z kim gra i mowil - albo Piotr , albo Megi , albo 2 armiami zagram...
Gajowy i Andrew - daloby rade zebyscie wzieli obaj po 2 armie i w razie czego jak bedzie nieparzyscie zagrali oddzielnie ? Nie chcialbym aby ktokolwiek pauzowal na parowkach to lipa bo 3 bitwy i az 2 osoby musza czekac...
Gajowy i Andrew - daloby rade zebyscie wzieli obaj po 2 armie i w razie czego jak bedzie nieparzyscie zagrali oddzielnie ? Nie chcialbym aby ktokolwiek pauzowal na parowkach to lipa bo 3 bitwy i az 2 osoby musza czekac...
postaram sie wziac, (Chociaz w tym przypadku bede mial przy sobie jakies 5 armii....)
zakladam ze pomoc organizacyjnaa spocznie w mych dloniach, wiec jakby co to zrezygnuje z grania dla dobra ogolu, jak maja byc 4 turnieje na raz i w sumie kilkadziesiat osob ktos musi nie grac zby nie wyszlo jak w plocku - ci co byli to wiedza o co chodzi.
zakladam ze pomoc organizacyjnaa spocznie w mych dloniach, wiec jakby co to zrezygnuje z grania dla dobra ogolu, jak maja byc 4 turnieje na raz i w sumie kilkadziesiat osob ktos musi nie grac zby nie wyszlo jak w plocku - ci co byli to wiedza o co chodzi.
Gajowy oceny malowania w wfb nie ma - wiec tylko wpisywanie wynikow , pozostaje w40k i hordy - ( bo lotrem sie chlopaki zajmia jak zwykle) , z kazdego z tamtych systemow mozna spokojnie kogos znalezc do rozlosowywanie par , a w waznych kwestiach do wolania sedziego... Ja zrezygnowalem z grania na rzecz organizacji przez 3 lokale bydgoskie + master i mam dosc... Ty tez graj.
Ok spoko , kurde ale ekipa z Bydzi bedzie - naprawde jestem w szoku - a to jeszcze nie jest wszystko na co nas stac - przeciez nie ma tyyyylu maturzystow...
juzer nie ma pary, z nim zagraj.