robienie drzewa

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

robienie drzewa

Post autor: bigees »

pytanko - jaki musi byc drut do zrobienia takiego drzewa http://www.brushthralls.com/terrain/tree-templates.html
i gdzie mozna taki drut dostac?
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Chodzi ci o drut czy gąkę drucianą?
Co do drutu to na pewno w catoramie itp.
Co do gombki to kiedyś kupiłem w Leroy Merlin 'ie, to jest zabawka dla emo, ja trzymając to w ręce cały sie pociąłem...
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

Post autor: bigees »

chodzi mi o drut do zrobienia pnia i galezi
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".

Awatar użytkownika
Holgin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Holgin »

od biedy można uzyc cyny, mozna kupic w elektroniczmym, zwykły drut to w czymś takim jak castorama, moze carrefour. W sklepie z elektroniką można kupić drut miedziany, może taki jak w tym poradniku.. a co do samych lisci, to fajna jest tez taka jakby gąbka, używa sie jej do drzew - wygląda ciekawie. a tak w ogóle to ciekawy poradnik, wypróbuje :)

Awatar użytkownika
Hrabia
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Hrabia »

Taki drut jak mają na tamtej stronce to w Castoramie jest do kupienia (i sklepach o podobnym asortymencie). Cyna może być zbyt giętka. Drut, którego używają w artykule jest dosyć trwały.

ODPOWIEDZ