Gratki dla Jerzyna i Maćka.
Najbardziej na turnieju podobała mi się Uber Świnia. musze taką upolować.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
nie pluj na pokonanych głupimi postami, tym bardziej, że "na żywo" wydajesz sie wporzo człekiemFisch pisze:
- z kolegami grającymi Chaosem i Wood Elvami, przeciwnicy zrobili mase błędów wręcz przedszkolnych i pojechaliśmy ich 22:0, mogło być więcej ale zabiliśmy sobie z trebucha BSB
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Jeśli chodzi o tereny to były one dokładnie takie same jak rok temu i dwa lata temu, a wtedy nikt na to nie narzekał. Moim zdaniem większość mapek była ok - tylko jedyny problem był takie że zostały one wymyślone pod nieco mniejsze tereny niż te na których graliśmy np: mniejsze nieco obeliski, itp.Jerzyn pisze:cos wam sie serwer wali na bp![]()
ale mapki byly zrobione chyba wirtualnie, bo zupelnie sie nie zgadzaly z tym, co bylo na stole... nastepnym razem chlopaki ukladajcie mapki i z tego ulozenia rysujcie, i nie robcie odleglosci terenu od terenu, ale od krawedzi.
o przepraszam.. rok temu osobiscie narzekałem na ustawienie terenów.Dalmar pisze:Jeśli chodzi o tereny to były one dokładnie takie same jak rok temu i dwa lata temu, a wtedy nikt na to nie narzekał. Moim zdaniem większość mapek była ok - tylko jedyny problem był takie że zostały one wymyślone pod nieco mniejsze tereny niż te na których graliśmy np: mniejsze nieco obeliski, itp.Jerzyn pisze:cos wam sie serwer wali na bp![]()
ale mapki byly zrobione chyba wirtualnie, bo zupelnie sie nie zgadzaly z tym, co bylo na stole... nastepnym razem chlopaki ukladajcie mapki i z tego ulozenia rysujcie, i nie robcie odleglosci terenu od terenu, ale od krawedzi.
Byłeś chyba najluźniejszym przeciwnikiem na turnieju, i chciałem przeprosić Ciebie i Twojego kumpla, bo chyba trochę za bardzo się ciśnieniowałem. W każdym razie spoko z was ludzie, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zagramy...SUMO pisze:To może ja dorzuce swoje 3 grosze
Po pierwsze dzięki za super zabawę
Szczególne podziekowania dla wszystkich przeciwników w szczególności dla Mobiego - człowieku jesteś wporzo gość. Pełen szacunek od ŁO i dzięki za wymine światopoglądów na papierosach w przerwach bitwy. Mam nadzieje że będzie Nam dane spotkac się jeszcze wielokrotnie na turnieju i nie raz ze sobą zagrać.
Szacun dla Sola i Łukasza Dudzica chłopaków z Tych.
Za piwko i super klimat z soboty na niedziele przy tym wspólnym piwku.
Ogólnie Turniej udany. Dwa minusy. Troche ciasnoty na sali i brak bufetu. Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku.
Wielkie Pozdro