Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie kumam zupełnie o czym rozmawiacie
Ale dostałem podwyżkę, więc zasadniczo nic mi nie spaprze dziś humoru
Ale dostałem podwyżkę, więc zasadniczo nic mi nie spaprze dziś humoru
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
dobry serial o policjantach to byl "adam 12" (co do nr to nie jestem pewnien) puszczali go na poczatku istnienia polsatu ... i jeszcze zajebisty byl serial "na poludnie"
Pitbull jest genialny. Najlepszy serial w polskiej telewizji odkąd pamietam. Co prawda ostatni sezon jak dla mnie trochę poszedł w dół w porównaniu z poprzednimi, ale cały czas trzyma poziom. Taka mała próbka dla tych co nie w temacie:Zgryd pisze:Z tego co widziałem, czyli jakieś na podstawie urywków losowych odcinków, to te seriale są faktycznie marne, ale Pitbul bardzo pozytywnie się tu wyróżnia. Scenariusz jest napisany w oparciu o prawdziwe akcje, sprawy, nie bez znaczenia była pewnie także praktyka reżysera w policji. No i wspaniałe kreacje niektórych aktorów.
http://pl.youtube.com/watch?v=u9guSWUwg9o
A licky boom boom down!!!
dla mnie kultowym kryminalnym bylo "na wariackich papierach" [tak to sie zdaje nazywalo...] to chyba tam zaczynal kariere Bruce Willis...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Genialny serial! Ja jeszcze zawsze lubilem "Gliniarz i Prokurator" od jakiegos czasu powtorki leca w tv z czego jestem bardzo rad 
Fala zbrodni ssie i obciaga rajstopy.kropkaFala zbrodni jest jeszcze dobra. Reszta to porażka... I tak Plebania niszczy system.
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Ehh dzieciaki
Najlepsze to byly Crime Story, Dempsey & Makepeace oraz oczywiscie Miami Vice. Jednak najfajniej sie ogladalo tego pierwszego...
Zgadzam się całkowicie.b_sk pisze:Pitbull jest genialny. Najlepszy serial w polskiej telewizji odkąd pamietam. Co prawda ostatni sezon jak dla mnie trochę poszedł w dół w porównaniu z poprzednimi, ale cały czas trzyma poziom. Taka mała próbka dla tych co nie w temacie:Zgryd pisze:Z tego co widziałem, czyli jakieś na podstawie urywków losowych odcinków, to te seriale są faktycznie marne, ale Pitbul bardzo pozytywnie się tu wyróżnia. Scenariusz jest napisany w oparciu o prawdziwe akcje, sprawy, nie bez znaczenia była pewnie także praktyka reżysera w policji. No i wspaniałe kreacje niektórych aktorów.
http://pl.youtube.com/watch?v=u9guSWUwg9o
Akcja w Magdalence miodzio.
A w telekamerach zajął ostanie miejsce żal.pl
Dobry serial kryminalny jaki ostatnio widziałem to Dexter.
Kojak i Columbo też byli nieźli.Najlepsze to byly Crime Story, Dempsey & Makepeace oraz oczywiscie Miami Vice. Jednak najfajniej sie ogladalo tego pierwszego...
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
A ja od dziś jestem na diecie (rzeźba/chudnięcie) - zero alkoholu do czerwca
Chyba zaraz kupię VPSa - serwerek dla forum
Chyba zaraz kupię VPSa - serwerek dla forum
To ile ty ważysz?Tomash pisze:A ja od dziś jestem na diecie (rzeźba/chudnięcie) - zero alkoholu do czerwca![]()
Ja też 8 tyg zero picia. W niedziele zaliczyłem 18stke kumpla, a w pon juz na cykl wszedłem, 3 dzień jem tą kreatyne, a już kg poszedł. Myśle, że pokopie mnie ostro i min 5 kg pójdzie bo 10 tyg nie jadłem kreatyny.
Taka Piła kryminalnaSa!nt pisze: Dobry serial kryminalny jaki ostatnio widziałem to Dexter.
~88-89. Wzrost 183. A moja luba uwielbia chudzielców i mi wciąż bęben wypomina. No i obiecałem jej kaloryfer na wakacjeTomCio pisze:To ile ty ważysz?Tomash pisze:A ja od dziś jestem na diecie (rzeźba/chudnięcie) - zero alkoholu do czerwca![]()
![]()
Znaczy celuję w okolice ~80
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2008, o 22:00 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.
PS. Jak nazwać nasz serwer? Ma być krótkie, jednowyrazowe i pasujące.
Obecne pomysły/propozycje: szatan, demon, daemon, licz, liche, nekromanta, nekro, furia, horror, bloodletter, skitterleap...
Obecne pomysły/propozycje: szatan, demon, daemon, licz, liche, nekromanta, nekro, furia, horror, bloodletter, skitterleap...
downtime ?
albo Pyś
albo Pyś