Paradoxalia wiosenne 2008 - turniej na 2250 pkt
Ja nie mam wyjścia - musze wstawić rare, a jedyny w miare pasujący to birdmeni. Tylko nikt tego... czegoś nie ma, bo nieużywane.
Shino: wiem, czytałem regulamin. Liczyłem, że może nastąpią małe zmiany. Wtedy nie miałbym żadnych proxów.
Mi na rękę jest danie komuś BP DoW, zamiast goblińskiego, wole dać gobliński, bo troche wstyd dawać przeciwnikowi proxowane modele do gry (nie wszystkie, ale tych 5 Birdmenów to i tak dużo...)
Shino: wiem, czytałem regulamin. Liczyłem, że może nastąpią małe zmiany. Wtedy nie miałbym żadnych proxów.
Mi na rękę jest danie komuś BP DoW, zamiast goblińskiego, wole dać gobliński, bo troche wstyd dawać przeciwnikowi proxowane modele do gry (nie wszystkie, ale tych 5 Birdmenów to i tak dużo...)
Bum...!
- swieta_barbara
- habydysz
Ja osobiscie jestem za tym, zeby nawet na turniejach lokalnych proxy nie byly dopuszczane - takie moje male zboczenie. Ale w BP to juz absolutnie - pg i syf.
Zgloszenie wyslane.
Zgloszenie wyslane.
Mnie raczej nie będzie, ale pierwsze co mi przeszło przez myśl jak czytałem regulamin jakiś czas temu, to oczywiście zakaz proxów w BP. Nie masz - nie wystawiasz. I Husiat przestań płakać - chyba nie myślisz, że dla jednej osoby ktoś będzie dopasowywał zasady? Jak chcesz wystawić birdmenów, to ich kup, albo zrób ładne konwesje. I tyle. Ogarnij się.
- monsterstar
- Chuck Norris
O kurde nie doczytaem ze lorda mozna miec xD
rozpe jeszcze dzis dosle poprawiona...
rozpe jeszcze dzis dosle poprawiona...
bedziesz na turnieju?Mobi pisze:manfred ja mam takiego inzniera ^^ ale obecnie sam sie zastanawiam czy swojego wstawic na konika czy tez puscic go z buta i bez broni strzeleckiej
czyli pewnie znów spotkamy sie pierwszej bitwie

Ja w kwestii formalnej:
- oddziały zdrajców wystawiamy jak każdy inny oddział w naszej armii, machiny z naszymi machinami, bohater z naszymi bohaterami itd.
- zdrajcy i armia główna są na zasadach "sojuszniczych" - tak jak w turnieju par. Nie biorą od siebie paniki, nie korzystają z ld obcych bohaterów, można rzucac na nich czarów
- proxy dopuszczamy w armii głównej natomiast co do patrolu to: "Każdy gracz oprócz swojej rozpiski na 1750 pkt. ( z powyższymi ograniczeniami ) Zobowiązany jest do przygotowania dodatkowej 500 pkt. rozpiski na zasadach border patrol i posiadania odpowiednich modeli. "
Pozdrawiam
- oddziały zdrajców wystawiamy jak każdy inny oddział w naszej armii, machiny z naszymi machinami, bohater z naszymi bohaterami itd.
- zdrajcy i armia główna są na zasadach "sojuszniczych" - tak jak w turnieju par. Nie biorą od siebie paniki, nie korzystają z ld obcych bohaterów, można rzucac na nich czarów
- proxy dopuszczamy w armii głównej natomiast co do patrolu to: "Każdy gracz oprócz swojej rozpiski na 1750 pkt. ( z powyższymi ograniczeniami ) Zobowiązany jest do przygotowania dodatkowej 500 pkt. rozpiski na zasadach border patrol i posiadania odpowiednich modeli. "
Pozdrawiam
W takim razie ostatnie pytanie:
W większosci moją armie mam z modelów halfingowych, więc czy w rozpisce zdrajców też mogą one wystąpić? Tzn. Captain halfing, Kusznicy to halfingi z łukami hot pot (to akurat halfingi są mimo wszystko
)
Warto spytać żeby potem nie robić problemów...
Pozdrawiam,
Husiaty
W większosci moją armie mam z modelów halfingowych, więc czy w rozpisce zdrajców też mogą one wystąpić? Tzn. Captain halfing, Kusznicy to halfingi z łukami hot pot (to akurat halfingi są mimo wszystko

Warto spytać żeby potem nie robić problemów...

Pozdrawiam,
Husiaty
Bum...!
Pewnie, że nie można rzucac czarów... a kto powiedział że można?
A prawda ja...
No więc nie można jak już wcześniej zauważył Green Knight
Husiat
Rozumiem, że te proxy to dla Ciebie niejaki problem z racji Twoich DoW. Moja rada jest taka, zrób taką rozpę, żeby przeciwnik nie grał podstawkami i żeby maksymalnie to co masz fizycznie, przypominało to co wystawiasz.
Pozdrawiam

A prawda ja...
No więc nie można jak już wcześniej zauważył Green Knight
Husiat
Rozumiem, że te proxy to dla Ciebie niejaki problem z racji Twoich DoW. Moja rada jest taka, zrób taką rozpę, żeby przeciwnik nie grał podstawkami i żeby maksymalnie to co masz fizycznie, przypominało to co wystawiasz.

Pozdrawiam
- monsterstar
- Chuck Norris
Czy mogę wystawić night goblin bossa jako night goblin szmana w border patrolu ???
figsy są bardzo podobne...
figsy są bardzo podobne...
Ewentualnie, jakby Shino nie znalazł, to ja mogę ci pożyczyć:
- nienajgorzej pomalowaną konwersję Big Bossa z night goblina
- niepomalowanego Big Bossa ze Skull Passa (tego ze stworkiem w łapie)
Sam bym pożyczył 5 Birdmenów, jeżeli by ktoś miał oczywiście, albo jednego ogra (najlepiej Irongut lub Maneater)
Pozdrawiam,
Husiaty
- nienajgorzej pomalowaną konwersję Big Bossa z night goblina
- niepomalowanego Big Bossa ze Skull Passa (tego ze stworkiem w łapie)
Sam bym pożyczył 5 Birdmenów, jeżeli by ktoś miał oczywiście, albo jednego ogra (najlepiej Irongut lub Maneater)
Pozdrawiam,
Husiaty
Bum...!
- monsterstar
- Chuck Norris
Husiat to na wszelki wypadek przynieś i ty tego NG bossa konwersje...
wielkie dzięki i pzdr
wielkie dzięki i pzdr