próbuje zrobić rozpe na 1650 z 15 manflayersami
to moja pierwsza wersja:
2 Reaper Bolt Thrower
6 Harpies
2 Cold One Chariot
Spear
15 Mengil Manhide's Manflayers
2x 5 Dark Riders
Repeating Crossbow; Musician
11 Warriors
Repeating Crossbow;Shield; Musician
1 caddy
Noble @ 187 Pts
General; Lance; Sea Dragon Cloak; Shield; pegaz
Lifetaker
Blood Armour
mile widziane wszelkie komentarze i wasze propozycje na taką rozpe
DE hardcore
Na te punky magią cie mogą zalać.
Masz 3 kostki i 2 scrolle co daje ci obrone przed 3-4 czarami w 1 turze a później jesteś w dupie jak to mawiają niektorzy.
Rozpiska mi się podoba bo jest troche inna od pozostałych.
15 mengili to wrzód na du%^&&%... pośladkach.
Masz 3 kostki i 2 scrolle co daje ci obrone przed 3-4 czarami w 1 turze a później jesteś w dupie jak to mawiają niektorzy.
Rozpiska mi się podoba bo jest troche inna od pozostałych.
15 mengili to wrzód na du%^&&%... pośladkach.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Noblowi daj Enhantet shield i SoG, albo BA, SoG i zykłą kusze. Musisz miec mocną antymagie jak grasz na tylu ManFlayersach bo inaczej magia Cię zje. I propnuje Ci jak najszybciej upolowac Noblem magów. Zawsze jeszcze mozesz wymienic te CoC na CoK z warbannerem.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Naprawdę... Zmniejsz liczbę flayerów. Na tak małe punkty napewno nie wyciągną punktów, które w nich wrzucasz.
Nie ma sensu zamieniać CoC na CoK. 2 charioty trudniej zdjąć i napewno więcej zrobią razem niż jeden oddział knightów.
Nie wiem tylko co można zrobić z punktami zaoszczędzonymi...
Nie ma sensu zamieniać CoC na CoK. 2 charioty trudniej zdjąć i napewno więcej zrobią razem niż jeden oddział knightów.
Nie wiem tylko co można zrobić z punktami zaoszczędzonymi...