Czy Thurion waluje? i dlaczego to nie jest prawda!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Niby czemu?czy mi sie wydaje czy thurion waluje z tym inzynierem w klopie z unbreakable
Za 95pkt jest than bsb z rune of stone .
No jeżeli wam chodzi o to, że characterów niemożna w oddziałach unbreakable trzymać to przy valiant runie pisze, że cała załoga i każdy master enginner który się do niej dołączy jest unbreakable.
analogicznie do banner of naggarythe --> mozesz zaczac w valiancie ale dolaczyc sie nie mozesz... chyba, ze cos ominalem... tyle w kwestii znania zasadthurion pisze:a ja proponuje sobie kupic/ poczytac ksiązke do krasi...Shino pisze:o to mi chodzlo w moim pytaniu... czekam na jego przyznanie soie do umyslnego walaRobson pisze:czy mi sie wydaje czy thurion waluje z tym inzynierem w klopie z unbreakable
-->rbNiby czemu? Rolling Eyes
Kto wpadł na genialny pomysł wydzielenia dyskusji o zasadach z tematu o zasadach z podforum o zasadach do osobnego tematu na podforum przeznaczone na offtopic i pitolenie?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie ja. Ja bym to z chęcią odesłał tam skąd przyszło.
A licky boom boom down!!!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
No bo oni pitolą.Tomash pisze:Kto wpadł na genialny pomysł wydzielenia dyskusji o zasadach z tematu o zasadach z podforum o zasadach do osobnego tematu na podforum przeznaczone na offtopic i pitolenie?
Kwestii zasad tu nie ma żadnej.
Można najwyżej pitolić, że Thurion wałuje.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
No to ja znikam....thurion pisze:to jest wyciagniete z tematu o mojej rozpie krasi na 1500.. tez nie wiem skad i po co sie tu wzial
To mnie przerasta....
Ja to wycialem - przyznaje sie -
wkurzylem sie,
wywalilem z dzialu rozpisek
poprostu to sie doniczego nie nadaje :/
IMO powinien byc smietnik - idealne miejsce dla tego typu insyuacji niepopartych podrecznikiem
ale moge sie mylic
przepraszam za wywalanie bzdur do tego podforum
Shino pomimo wyjasnien ciagnal rozmowe, a ja wolalem tego nie kasowac
prosilbym o podforum smietnik
bo czesc rozpiskowych przekomarzan powinna tam ladowac
jeszcze kogos w blad wprowadza
np mnie ze ploty i mloty sluza do czegos innego
wkurzylem sie,
wywalilem z dzialu rozpisek
poprostu to sie doniczego nie nadaje :/
IMO powinien byc smietnik - idealne miejsce dla tego typu insyuacji niepopartych podrecznikiem
ale moge sie mylic
Shino pomimo wyjasnien ciagnal rozmowe, a ja wolalem tego nie kasowac
W sensie, to raczej do kwestii zasad powinno trafić.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
heh
tu nie ma opisu zadnej zasady
to nie jest pytanie - jak interpetowac zasade
To problem natury - przeczytaj podrecznik do armii
Mniej wiecej jak mi wmawiali, ze kowadlo niezajmuje slota, bo nic w zasadach kowadla nie jest opisane, a dopiero przy tabelkach ...
IMO powinno wyladowac w smietniku a cytat konczy sprawe w rozpiskach
Tu nie ma nad czym debatowac
smietnik ku przestrodze - ze tak niewolno
IMO
tu nie ma opisu zadnej zasady
to nie jest pytanie - jak interpetowac zasade
To problem natury - przeczytaj podrecznik do armii
Mniej wiecej jak mi wmawiali, ze kowadlo niezajmuje slota, bo nic w zasadach kowadla nie jest opisane, a dopiero przy tabelkach ...
IMO powinno wyladowac w smietniku a cytat konczy sprawe w rozpiskach
Tu nie ma nad czym debatowac
smietnik ku przestrodze - ze tak niewolno
IMO
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
zafael pisze:Ja to wycialem - przyznaje sie -
...
...
Nie rozumiesz.
Życie battlowe wygląda tak;
Wpada do mnie na partyjkę Jacek K. W trakcie gry zagaduje, że jego rozpiski Chaosu nikt nie komentuje. Więc włażę nazajutrz na forum i coś zanęcam. Pojawia się Kuba, coś o rozpisce opowiada, po czym okazuje się, że jest z tego miasta co Jacek K. Plotkujemy chwilę o tym, że Warszawa to wiocha i fajnie byłoby się spotkać i pograć.
Oczywiście jako człowiek dorosły, nie rzucasz się z nożycami ciąć OT, lub wrzucić tego do działu.... Ustawki.
Gdybyś tak zrobił - wykazałbyś się debilizmem.
Czystość tematyczna i piękno forum - są wartościami, ale wartościami podrzędnymi, wobec jego podstawowej funkcji - umożliwienia ludziom porozumiewania się.
Jeśli jakiś moderator się nudzi i chce sprzątać - zapraszam do Gołkowa - tam dostanie miotłę lub szuflę i będzie mógł np. odśnieżać.
Spytaj Tomka.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Przestań, bo Tomash zdjęcia z Bat reportu zje z wściekłości, że mu modów wycinam.zafael pisze:ech
coz moglem sie pomylic
wystarczy mi komentarza JJ
zrozumialem, chyba zrezygnuje z moderatury:
i tak nie mam czasu
myle sie, na sile robiac porzadek, a wychodzi balagan
wroce do malowania w wolnym czasie
pozdr
Grzesiek
Po prostu - luzik.
Userzy sami poproszą o pomoc jak naśmiecą.
A naśmiecą, nie bój nic.