Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Moderowanie nieRaptaparat pisze:Kobieto, ale Ty narzekasz, przecie obsluga SMF jest niemalze identyczna co phpBB (no przynajmniej jesli chodzi o postowanie).
Narzekam, bo nie lubię jak ktoś coś robi wbrew użytkownikom [bo to dla nich powinno być forum, a nie tylko dla administracji] i nie zważając na to, że sporo z nich może odejść. Nie lubię takiego podejścia "ludzie przychodzą i odchodzą, odejdzie choćby połowa? E, żadna strata". I już nawet nie o SMF chodzi, chociaż moim skromnym zdaniem jest to cholernie nieczytelne.
Dobra, i tak nic ciekawego się tam nie dzieje, jak dla mnie wystarczy zajrzeć raz na 3 dni, a i raz na tydzień by starczyło [alem porządna i zaglądam tam gdzie moderuję na tyle często, na ile to konieczne i możliwe] - całe życie mordheimowe przeniosło się na inny serwis, któremu takie hop siup nie grozi.
Nie ma co się kłócić, który silnik lepszy.
Większość ludzi jest przyzwyczajona do phpBB i stety czy niestety tego się nie zmieni. Ale ponieważ fora są dla ludzi, warto ich czasem słuchać.
A w ogóle to jak Wam minął dzień?
No forum ma byc dla uzytkownikow, wiec stad to usprawnienie. Moze poprzedn system zrzeral za duzo zasobow, moze wolno dzialal. Napewno admini gdzies zamiescili informacje o przyczynie zmiany.
A przyzwyczajnie mozna zmienic. Dzieki temu rozijaja sie kultury i cywilizacje
Krótko - jest skrypt forum.ktos mi wytłumaczy co to jest SMF ?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ok - to ja w tym momencie przestaję narzekać przez najbliższy miesiąc [chyba że NG znów padnie, ale tylko wtedy] i zobaczymy, na ile się rozwinie, a na ile zwinieRaptaparat pisze:No forum ma byc dla uzytkownikow, wiec stad to usprawnienie. Moze poprzedn system zrzeral za duzo zasobow, moze wolno dzialal. Napewno admini gdzies zamiescili informacje o przyczynie zmiany.
Taka ciekawostka
Spróbuj siłą woli zmienić kierunek ruchu tancerki, którą widzisz poniżej w przeciwny. Po prostu bez wysiłku skup się przez chwilę i skłoń ją do zmiany kierunku obrotu. Jeśli ci się uda, to oznacza, że jesteś wśród 41,51% najlepiej rozwiniętych mentalnie osób w społeczeństwie!
Podobno dla mózgów kreatywnych kręci się w prawo (zgodnie z ruchem wskazówek zegara), mózgi analityczne widzą odwrotnie. Jedno z bardziej frapujących zjawisk optycznych, dla tych którzy potrafią zmienić kierunek obrotu.
Jeśli ruch będzie zgodny w ruchem wskazówek zegara, to będzie znaczyło, że w tej chwili bardziej używasz prawej półkuli mózgu. Ruch przeciwny do ruchu wskazówek zegara oznaczać będzie, że to lewa półkula jest w tym momencie bardziej aktywna.
Mi tancerka kręci się w obie strony
Spróbuj siłą woli zmienić kierunek ruchu tancerki, którą widzisz poniżej w przeciwny. Po prostu bez wysiłku skup się przez chwilę i skłoń ją do zmiany kierunku obrotu. Jeśli ci się uda, to oznacza, że jesteś wśród 41,51% najlepiej rozwiniętych mentalnie osób w społeczeństwie!
Podobno dla mózgów kreatywnych kręci się w prawo (zgodnie z ruchem wskazówek zegara), mózgi analityczne widzą odwrotnie. Jedno z bardziej frapujących zjawisk optycznych, dla tych którzy potrafią zmienić kierunek obrotu.
Jeśli ruch będzie zgodny w ruchem wskazówek zegara, to będzie znaczyło, że w tej chwili bardziej używasz prawej półkuli mózgu. Ruch przeciwny do ruchu wskazówek zegara oznaczać będzie, że to lewa półkula jest w tym momencie bardziej aktywna.
Mi tancerka kręci się w obie strony
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
wystarczy poprostu patrzec przed siebie nie skupiajac wzroku na tej panience i bedzie zmieniac kierunek obrotu ... ale na poczatku widzialem ze kreci sie zgodnie ze wskazowkami zegara
Łatwo ją "odwrócić" - wystarczy na okamgnienie rzucić wzrokiem w dół (np. w jej stopy). W każdym razie mi wtedy obraca się sama
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
mi sie czasem przekręca, a czasem nie - jest zalezne pewnie od nieczego (albo skupienia uwagi) .. ale czym bardziej sie na nia gapie tym szybciej sie kreci.. schizy jakiejs mozna dostac..
Ta dziwka sie obraca w dwie strony, juz kiedys to widziałem, ale mniejsza o to, bo chciałem przejść do bardziej merytorycznej sprawy, otóż emotki na NG są zje**ne.
Mnie się zawsze kręci tak samo.
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Popieram, acz nie narzeknę, bom złożyła obietnicęTomCio pisze:Ta dziwka sie obraca w dwie strony, juz kiedys to widziałem, ale mniejsza o to, bo chciałem przejść do bardziej merytorycznej sprawy, otóż emotki na NG są zje**ne.
Przeczytałam bez "się"b_sk pisze: Mnie się zawsze kręci tak samo.
Matko boska!!! Bartek, to Ty na avku?! Ty się normalnie... przystojny zrobiłeś tzn. bardziej niż wcześniej, chciałam rzec
Włosy mnie zaczęły wnerwiać jak w kosza grałem to sciąłem.
A do Sola to mi jeszcze daleko, nawet bierzmowania nie mam.
A do Sola to mi jeszcze daleko, nawet bierzmowania nie mam.
A licky boom boom down!!!