Liga WFB

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Spróbuję jeszcze raz zgłosić.

Przez kłopoty techniczne niemożliwe było wrzucanie infa na stronę cytadeli. Niestety niektórzy nie zorientowali się że pary są na forach więc nie zagrali bitwy do soboty. Jako że to nie do końca ich wina musiałem dać im 2 dodatkowe dni. Potem rozlosowowałem pary ale z przyczyn ode mnie nie zależnych nie pojawiły się jeszcze na necie mimo że już była taka możliwość. To nie ja to tam wrzucam. Nie wiem czemu tel w cytadeli nie działa. Dzisiaj pary już wiszą z tego co widzę a ze względu na to że się zjebało to macie dodatkowy tydzień.

Przepraszam za utrudnienia ale gwarantuję że mojej winy w tym nie ma :(
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Aha i przez to przeciagniecie liga wejdzie na majowke wiec trzeba bedzie dac jeszcze jeden tydzien :(
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

SlanesH pisze:Spróbuję jeszcze raz zgłosić.

Przez kłopoty techniczne niemożliwe było wrzucanie infa na stronę cytadeli. Niestety niektórzy nie zorientowali się że pary są na forach więc nie zagrali bitwy do soboty. Jako że to nie do końca ich wina musiałem dać im 2 dodatkowe dni. Potem rozlosowowałem pary ale z przyczyn ode mnie nie zależnych nie pojawiły się jeszcze na necie mimo że już była taka możliwość. To nie ja to tam wrzucam. Nie wiem czemu tel w cytadeli nie działa. Dzisiaj pary już wiszą z tego co widzę a ze względu na to że się zjebało to macie dodatkowy tydzień.

Przepraszam za utrudnienia ale gwarantuję że mojej winy w tym nie ma :(
No ale co to za problem wrzucić tu pary?
Nie kąsam intrygi...

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Pary byly we wtorek. Napisalem ze musialem niektorym dac 1 dzien extra. A czemu sa na necie dopiero dzisiaj to nie mnie pytaj :P
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

ODPOWIEDZ