trikk pisze:Myślę, że troche sprawiedliwiej to lord+hero lub 3x hero na 2250 pkt. Co wy na to?
Pytanie tez, co robimy ze smokami przy 2 herosach? Jak rozumiem 2 modele herosów, a nie 2 sloty?
Imho ok.
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Uwazasz, ze Demony traca az tak wiele w porownaniu z innymi armiami? Ja uwazam, ze wszyscy sa dotknieci. A jesli przyjelibysmy opcje 2 herosow, to juz w ogole.Buszman pisze: Bo przeciez ten comp sie do tego sprowadza by urabac DL co nie kolata??:D
Buszman pisze:
Bless taki doswiadczony gracz a jednak mowisz ze tego nie widzisz. Podpowiem skladasz lorda vc na magii z skullstaffem. ma on 8 pd do zabawy rzuci ci 8x leczenie na 1 kosci albo 4x2 popychaczki.
to weź 2 małe liczki i tp
Nie przy ograniczeniu do dwoch herosow.trikk pisze:to weź 2 małe liczki i tp
Sek w tym, ze wiekszosc z nas wolalby grac przeciwko skavenom z Ld 10, niz skavenom elektrycznym. Bo to jest roznica.Buszman pisze:Zwrocilem uwage bo nimi na Euro gralem i widzialem bezradnosc przeciwnika z 5 dd i 3 scrollami przez mojej magii a mialem nasz standart turniejowy TK czyli king i 3 liczkiJestem pewnie slepy ale jakos nie widze zwiekszenia szans innych armii przeciw vampirom na zasadach EURO
Skaveny tez nic nie traca;p kosztem 1 elektryka dostaja ld 10 na armii bo nadal iloscia jezzow beda straszyc smoki po nocach
Abstrahujac od tego, o akurat wystawiasz, trzeba sie nastawic na to, ze CS powinien wprowadzic jakeis zmiany do rozpisek.MUKER pisze: @Bless
Nie ma miejsca na rydwany, bo mam Cariony Gwardie 2 Skorpy i 2k+ to jest stały element moich rozpisek:)
trikk pisze:IMO:
Euro+
Maks Lord+hero lub 3x hero bez ograniczeń punktowych i jest w miarę git
pasujebless pisze:
trikk pisze:IMO:
Euro+
IMHO optymalne rozwiazanie. Najlepsze z dotychczas zaproponowanych.
nie sadzisz ze to strasznie zabija roznorodnosc w herosach? w wielu armiach beda tylko jakies ze dwie normalne kombinacje (Lord+hero)..trikk pisze:IMO:
Euro+
czemu smoki maja dostac taki bonus? moga miec caddiego co przy 2 characterach przeciwnika w praktyce niweluje magie. Cc w armii zpaewnia smok tylko musisz sobie znalezc ochrone przed okrojony strzelaniem. smok dlatego zajume 2 sloty zeby jakos pociac jego sile w stosunku do innych characterow. Natomiast ty chcesz go wzmocnic...trikk pisze: W chaosie tzeentchowym można mieć smoka+dj, ale nie mozna 2 dj i helki, a scrolle gdzies upchnac trzeba...