Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Wczoraj w nocy wczytywało się i wczytywało, ale ani razu mi się nie doczytało
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Dziękujemy...Także w weekend pojawi się nowe forum, tylko dla graczy z Warszawy
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
zastanowie sie, choc forum oprocz tego ze wymieniam na nim mysli z innymi uzytkownikami, nie jest w stanie mi nic wiecej zaoferowac (po prostu reklamy nie potrzebuje )Tomash pisze:BTW, "nie satysfakcjonuje" to możesz sobie zacząć pisać jak się dorzucisz finansowo do forum
a brak ramu to jest juz cos wiecej niz zwykłe "nie działa"
pozdrawiam
jako, ze na LS na nowo rozgorzala dyskusja na temat nowego limited, wnioskuje o:
a) zalezenie tematu na KZ pt. "Dyskusja na LS: nowe limited" poniewaz stary temat stal sie swiatynia spamu
b) ewentualnie jezeli wykonaniae pierwszego okazalo siezbyt trudne wnioskuje o otworzenie starego tematu.
a) zalezenie tematu na KZ pt. "Dyskusja na LS: nowe limited" poniewaz stary temat stal sie swiatynia spamu
b) ewentualnie jezeli wykonaniae pierwszego okazalo siezbyt trudne wnioskuje o otworzenie starego tematu.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
To naprawdę nie jest Kwestia Zasad.Furion pisze:jako, ze na LS na nowo rozgorzala dyskusja na temat nowego limited, wnioskuje o:
Jest wystarczająco dużo tematów CS na innych forach BP.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
ale zaden z nich nie jest komentarzem co do rozmowy toczacej sie na LS.Jedy Knight pisze: Jest wystarczająco dużo tematów CS na innych forach BP.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Rozmowy o CS z automatu kończą się wojną Klima kontra PG.Furion pisze:ale zaden z nich nie jest komentarzem co do rozmowy toczacej sie na LS.Jedy Knight pisze: Jest wystarczająco dużo tematów CS na innych forach BP.
Podejmując się moderacji Kwestii Zasad powiedziałem wyraźnie, że nie będę tolerował bełkotu. Jeśli chcecie takie wojny toczyć – są inne fora.
To, że coś jest omawiane na LS, nie znaczy, że dotyczy zasad WFB i ma być dyskutowane na KZ. Rozmawiamy o czym chcemy, na przykład o tym, że JJ jest świetnym graczem i zjada dwa Jankiele na śniadanie. Nie zamierzamy z tą dyskusją zejść do podziemia, ani ja nie zamierzam pozwolić, by była ona kontynuowana na KZ.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
29.04.08 godz. ok. 16
pozdrawiam
Kod: Zaznacz cały
Error #2
SQL requests not achieved
Line : 605
File : /u/apps/forum.wfb-pol.org/htdocs/includes/class_user_session.php
SQL : SELECT u.*, g.*, s.* FROM phpbb_users u, phpbb_sessions s LEFT JOIN phpbb_groups g ON g.group_user_id = s.session_user_id WHERE s.session_id = '07b298e1abb1ea4319b44ae8600f9ae3' AND s.session_time >= 1209471270 AND u.user_id = s.session_user_id AND (u.user_active = 1 OR u.user_id = -1) ORDER BY s.session_time DESC LIMIT 1
Error #1
SQL requests not achieved
Line : 605
File : /u/apps/forum.wfb-pol.org/htdocs/includes/class_user_session.php
SQL : SELECT u.*, g.*, s.* FROM phpbb_users u, phpbb_sessions s LEFT JOIN phpbb_groups g ON g.group_user_id = s.session_user_id WHERE s.session_id = '07b298e1abb1ea4319b44ae8600f9ae3' AND s.session_time >= 1209471270 AND u.user_id = s.session_user_id AND (u.user_active = 1 OR u.user_id = -1) ORDER BY s.session_time DESC LIMIT 1
Tez to mialem... Nie chcialbym sie przypominac bo wiem ze pewnie nie masz czasu a w to forum i tak wzlozyles wiele swoich sil i kasy ale pozwol Tomashu ze Cie zacytuje...
Także w weekend pojawi się nowe forum, tylko dla graczy z Warszawy
Kod: Zaznacz cały
Wysłany: Pią 18 Kwi 2008, 11:45
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
@Asassello: forum muliło, okazało się że bazie coś się stało - odłączyłem bazę (nie wolno naprawiać "na gorąco") i zrobiłem w trymiga. Te komunikaty pojawiały się właśnie jak naprawiałem.
Powtarzam prośbę o niepisanie o downtime'ach trwających pięć minut i znikających bez śladu.
@Celedor: my bad, dzięki za przypomnienie.
Powtarzam prośbę o niepisanie o downtime'ach trwających pięć minut i znikających bez śladu.
@Celedor: my bad, dzięki za przypomnienie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
zglaszajac, nie wiedziałem ze to dzialania umyslne admina
pozdrawiam
pozdrawiam
Na niektórych forach widziałem przycisk "nie pokazuj postów tej osoby" który po kliknięciu weń powodował, że treść postów danej osoby była niewidoczna - tak jak by publikowałe puste komentarze.
Czy jest to mozliwe do wprowadzenia? Bo czyTanie Postów niektórych osbó uważam za zbyteczne i nic nie wnoszące do dyskusji.
pozdrawiam
Furion
Disclaimer: No flame was inetended.
Czy jest to mozliwe do wprowadzenia? Bo czyTanie Postów niektórych osbó uważam za zbyteczne i nic nie wnoszące do dyskusji.
pozdrawiam
Furion
Disclaimer: No flame was inetended.
Ten pomysł ma moje pełne poparcie
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Pomysł zacny. Najpierw zrobię upgrade silnika (pewnie w długi bożociałowy weekend), a potem spróbuję znaleźć moda, który zapewni taką funkcjonalność.
Z drugiej strony... kto będzie wtedy czytał posty pewnych borderprincowych Internetowych Wojowników?
Z drugiej strony... kto będzie wtedy czytał posty pewnych borderprincowych Internetowych Wojowników?
Zupgradeowałem sobie Ubuntu do wersji 8.04 i mi zainstalowało z automatu betę Firefoxa 3 i muszę przyznać, że przynajmniej w rozdzielczości 1024x768 to czcionka forum wygląda strasznie kijowo i nieczytelnie (przede wszystkim wewnątrz quote'ów i podczas pisania). Nie wiem czy było tak wcześniej ale chyba nie bo bym zauważył więc to może być kwestia tego Firefoxa trójeczki. A że ponoć Firefox trójeczka to teraz będzie real hot shit to można by coś z tym zrobić.
A licky boom boom down!!!
Hmm, używam z laptopa dokładnie tego samego combosa (Kubuntu 8.04 + ff3beta5) i wygląda znakomicie. Możesz dać skrinszota? Może konfiguracja czcionek leży albo gdzieś Ci zginęło ms-tt-corefonts?
Dzięki za tipa zsudoaptgetowałem sobie czcionki i wygląda już czytelnie. Musiało się coś spieprzyć podczas update'owania chyba. Swoją drogą zawsze mnie to rozwala jak wszystkie dystrybucje Linuxa, które niby chcą być "user friendly" i tak wywalają się na takich pierdołach i zawsze człowiek kończy klepiąc komendy w konsoli.
A licky boom boom down!!!
chciałbym zgłosić ze opis Forum Imperium jest mocno nieaktualny..
jaki lord na Gryfie?
jaki lord na Gryfie?
Łomatko, widzę że nie tylko ja dysponuję refleksem szachisty
Jakieś pomysły na podtytuł?
Jakieś pomysły na podtytuł?