Kto, co chciałby zbnować i dlaczego.
Nie banujcie przedmiotow, tylko dawajcie za nie karniaki/ albo bonusowe duze punkty przeciwnikowi...
Moim zdaniem staff of change jest przegiety, i co sie wam nie podoba ze DA chroni przed armatami ,zdejmijcie jego dzialanie z mounta i starczy.... Taki elfik z T3 powinien byc przed nimi chroniony...
Pozdro.
Moim zdaniem staff of change jest przegiety, i co sie wam nie podoba ze DA chroni przed armatami ,zdejmijcie jego dzialanie z mounta i starczy.... Taki elfik z T3 powinien byc przed nimi chroniony...
Pozdro.
A jak spada na dzikiego orka pokrytego barwami wojennymi i się odbija to już jest normalniejsza sytuacja ?tedzio pisze:"co sie wam nie podoba ze DA chroni przed armatami"
wyobraz sobie sytuacje: spada płonący głaz na Princa w DA az tu przed dotknieciem jego głowy odboija sie jak gdyby nigdy nic sie nie stało
Była juz mowa o pokrywaniu sie zasad w systemie fantasy z rzeczywistoscia.... ale idac tym tokiem rozumowania to wyobraz sobie ze taka zbroja wykuta przez "pol-boga (cos na wzor Hefajstosa) wytwarza pole ochronne (bo nie wiem jak taki pancerzyk moze ochronic przed jakimkolwiek zionieciem) przed wszystkim co jest ogniste, to ze przy okazji zatrzymuje kamien, albo czaszki to trudno....a moze ma moce ostrzegasjace wlasciciela przed takowymi (jak jakis instynkt)tedzio pisze:"co sie wam nie podoba ze DA chroni przed armatami"
wyobraz sobie sytuacje: spada płonący głaz na Princa w DA az tu przed dotknieciem jego głowy odboija sie jak gdyby nigdy nic sie nie stało
Chodzi mi o to ,ze jedynym przegieciem jakim widze w Da to to ze chroni tez mounta (np ST)...co z tego ze nie pokrywa sie to z logicznym tokiem postepowania.....
Wyobraź sobie że jeden na sześciu orków oznaczonych tatuażami jest potrzebnych Gorkowi do jego szczwanych planów i musi go ochronić swą mocąCyel pisze:A jak spada na dzikiego orka pokrytego barwami wojennymi i się odbija to już jest normalniejsza sytuacja ?
Oj ja wiem,że to magia i tak dalej... stąd analogia do DAPiotr3K pisze:Wyobraź sobie że jeden na sześciu orków oznaczonych tatuażami jest potrzebnych Gorkowi do jego szczwanych planów i musi go ochronić swą mocąCyel pisze:A jak spada na dzikiego orka pokrytego barwami wojennymi i się odbija to już jest normalniejsza sytuacja ?
A ja proszę o zbanowanie gnoblarów.. dlaczego taki jeden gnoblar za 2 pkty ma szanse (co z tego że marne, ważne że ma) zabić lorda chaosu na smoku za 630 pktówAro pisze:Ja proszę o zbanowanie KB -- jakim cudem model za 12 pkt ma mi zabić Lorda za 450 - uczciwe jak...