Kto, co chciałby zbnować i dlaczego.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

Zablokowany
Romek
Chuck Norris

Post autor: Romek »

Nie banujcie przedmiotow, tylko dawajcie za nie karniaki/ albo bonusowe duze punkty przeciwnikowi...
Moim zdaniem staff of change jest przegiety, i co sie wam nie podoba ze DA chroni przed armatami ,zdejmijcie jego dzialanie z mounta i starczy.... Taki elfik z T3 powinien byc przed nimi chroniony...

Pozdro.

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

"co sie wam nie podoba ze DA chroni przed armatami"

wyobraz sobie sytuacje: spada płonący głaz na Princa w DA az tu przed dotknieciem jego głowy odboija sie jak gdyby nigdy nic sie nie stało

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

tedzio pisze:"co sie wam nie podoba ze DA chroni przed armatami"

wyobraz sobie sytuacje: spada płonący głaz na Princa w DA az tu przed dotknieciem jego głowy odboija sie jak gdyby nigdy nic sie nie stało
A jak spada na dzikiego orka pokrytego barwami wojennymi i się odbija to już jest normalniejsza sytuacja ;)?

Romek
Chuck Norris

Post autor: Romek »

tedzio pisze:"co sie wam nie podoba ze DA chroni przed armatami"

Była juz mowa o pokrywaniu sie zasad w systemie fantasy z rzeczywistoscia.... ale idac tym tokiem rozumowania to wyobraz sobie ze taka zbroja wykuta przez "pol-boga (cos na wzor Hefajstosa) wytwarza pole ochronne (bo nie wiem jak taki pancerzyk moze ochronic przed jakimkolwiek zionieciem) przed wszystkim co jest ogniste, to ze przy okazji zatrzymuje kamien, albo czaszki to trudno....a moze ma moce ostrzegasjace wlasciciela przed takowymi (jak jakis instynkt)

Chodzi mi o to ,ze jedynym przegieciem jakim widze w Da to to ze chroni tez mounta (np ST)...co z tego ze nie pokrywa sie to z logicznym tokiem postepowania.....

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Cyel pisze:A jak spada na dzikiego orka pokrytego barwami wojennymi i się odbija to już jest normalniejsza sytuacja ;)?
Wyobraź sobie że jeden na sześciu orków oznaczonych tatuażami jest potrzebnych Gorkowi do jego szczwanych planów i musi go ochronić swą mocą :wink:

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

żenada

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

Piotr3K pisze:
Cyel pisze:A jak spada na dzikiego orka pokrytego barwami wojennymi i się odbija to już jest normalniejsza sytuacja ;)?
Wyobraź sobie że jeden na sześciu orków oznaczonych tatuażami jest potrzebnych Gorkowi do jego szczwanych planów i musi go ochronić swą mocą :wink:
Oj ja wiem,że to magia i tak dalej... stąd analogia do DA ;)

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Ja proszę o zbanowanie KB -- jakim cudem model za 12 pkt ma mi zabić Lorda za 450 - uczciwe jak...
Obrazek

Piotr3K
Kretozord

Aro pisze:Ja proszę o zbanowanie KB -- jakim cudem model za 12 pkt ma mi zabić Lorda za 450 - uczciwe jak...
A ja proszę o zbanowanie gnoblarów.. dlaczego taki jeden gnoblar za 2 pkty ma szanse (co z tego że marne, ważne że ma) zabić lorda chaosu na smoku za 630 pktów :roll:

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

zbanujmy całego warhammera i będzie po kłopocie

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

zbanujmy terrorystów bo są przepakowani z tym przejmowaniem samolotów.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Fluffy, wywal ten bajzel, bo czytać nie można. :roll:

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

w ogóle to zamknąłbym ten temat. (sorry Kołata)

taki sam jest w zasadach

Piotr3K
Kretozord

Ja bym poprostu wykasował część postów- temat jest ok

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

ban na myślenie

Zablokowany