Drakenhof Banner

Vampire Counts

Moderator: misha

Zablokowany
Urich^
Wałkarz

Drakenhof Banner

Post autor: Urich^ »

Jak to jest z ta regeneracja na tym oddziale z bannerem ? Bo zazwyczaj regen jest na np. monsterach a tu caly oddzial. I tu moje pytanie: czy jak walnie mi ktos flaming atk na jedna jednostke, to czy caly oddzial traci regenke ? i czy dowskrzeszone jednostki tez maja regen?

ZgnilyChlopiec
Mudżahedin

Post autor: ZgnilyChlopiec »

Jak ktos ci wali z flaming attack to nie masz regenki, a to czy modele ktore wskrzesisz beda mialy regenke bedzie zalezec czy twoj BSB z banerem przezyje
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

w tej edycji regenka jest cały czas. Nie zdejmujesz jej, póki nie zabijesz BSB z tym sztandarem. Regenka nie działa tylko na KB i flaming attacks, reszte przyjmujesz na klatę normalnie.

Bez takich kolego, proszę. Banner może CI sie nie podobać (swoją drogą nie wiem o co Wam chodzi - przedmiot za 125pts :roll: ), co nie upoważnia Cię do takiego słownictwa.

Pozdrawiam
Christos

Urich^
Wałkarz

a w rule booku pisze, że jak raz ktos cie zrani z flame, to juz potem nie ma regenki..

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Urich^ pisze:a w rule booku pisze, że jak raz ktos cie zrani z flame, to juz potem nie ma regenki..
bo masz rulebook 6 edycji?

Urich^
Wałkarz

nie, z 7

edit: ok! już wiem w czym błąd! ostatnio patrzyłem na jakimś strym polskim RB jak bylem w klubie :P temat do clozetu

Zablokowany