oddzialy konwertowane
Moderator: misha
wargulf fluffowo to strigoibless pisze:Ten wampir latacz nadaje sie na... wampira latacza. Single model on foot - podstawka 20x20. Vargulf to bydle, monster. Podstawka 50x50. Zauwaz roznice.
dodatkowo nigdzie nie jest large targetem

Ja tam już sobie upatrzyłem figurke
Tego pana się troszkę przerobi, może doda błony skrzydeł czy coś i bedzie idealny IMO.

Tego pana się troszkę przerobi, może doda błony skrzydeł czy coś i bedzie idealny IMO.
-
- Mudżahedin
Mniam dorwalem WE Oriona, trzeba bedzie tylko odlew zrobic bo figurki szkoda jak cos sie spaprze i zobaczymy jaki wyjdzie vargulf
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
bless pisze:Morrok, ten typ wyglada jak ciasteczkowy potwor. Jest mega sympatyczny. Az by sie chcialo go przytulic. Jak on ma budzic terror, to chyba tylko miłosny.![]()
Jesli chodzi o moje propozycje na zrobienie Varga (oczywiscie wszystko wymaga stosownych konwersji):
- z The Thing in the Woods (Mordheim)
http://uk.games-workshop.com/storefront ... nav=300808
- z Callera (Necromunda)
http://uk.games-workshop.com/storefront ... nav=300808
- z Ratogra (w wersji nietechnicznej)
http://uk.games-workshop.com/storefront ... orignav=13
- z Winged Nigthmara
http://uk.games-workshop.com/storefront ... nav=301116
Ot, luzne propozycje....
No to patent z Ratogrem juz wykorzystany:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=209106#209106
Wiecej Vargulfow nie bede potrzebowal, wiec zostaly jeszcze 3 moje pomysly, ktorymi sie czestujcie.

- Chaoschild
- Chuck Norris
Moim zdaniem modele Rackhama nie pasuja do VC, w szczegolnosci te wilkolaki.
Co do pomyslow Blessa to te pozostale patenty troche tez nie leza, chyba ze by temu szczurowi skrzydla doprawic
Co do pomyslow Blessa to te pozostale patenty troche tez nie leza, chyba ze by temu szczurowi skrzydla doprawic

Po co mu skrzydła, skoro nie ma i tak zasady "fly"?Urich^ pisze:Brak skrzydełI w opisie Varga jest napisane, że bije z łap a nie z jakiejś kosy
A z tym fragmentem z łapami to nie bierz tych wszystkich opisów tak na poważnie.

Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
-
- Pseudoklimaciarz
mam pytanie z czego według was lepiej zrobi black knightów:
- gave guard i knightly orders,
- gave guard i tomb kings horseman.
który będzie wyglądało lepiej?
- gave guard i knightly orders,
- gave guard i tomb kings horseman.
który będzie wyglądało lepiej?
- Chaoschild
- Chuck Norris
Ja zrobilem ostatnio BK z Knightly Orders i nowych GG, sa gdzies w tym temacie albo w galerii, mysle ze wyszli wcale nie najgorzej.
-
- Mudżahedin
Ja wlasnie robie dwojke Vampow na Nightmare - za nightmare sluza dwa lwy z Chariotu HE za Vampy jeden Red Duke, a drugie krol Bretoni
Jak tylko zloze w calosc postaram sie dac zdjecia przed malowaniem

Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
- Chaoschild
- Chuck Norris
Witam!
Ostatnio wyplodzilem cos takiego co ma wygladac na Wight King'a BSB. Konwersja na podstawie imperialnego generala, bitow z nowych GG oraz z championa od Cursed Company.
To wczesny WIP bez GS'u i paru elementow nad ktorymi sie wacham.
Jak sadzicie?
Czy dokleic mu plaszcz? Wszyscy chyba widzieli jak wyglada plaszcz od imperialnego generala z ktorego pochodzi ta konstrukcja.
Czy aby ta reka z mieczem nie jest za wysoko?
Czy sztandar jest wporzadku? Czy moze cos jeszcze do niego dokleic?
Z gory dzieki za opinie i porady.

Ostatnio wyplodzilem cos takiego co ma wygladac na Wight King'a BSB. Konwersja na podstawie imperialnego generala, bitow z nowych GG oraz z championa od Cursed Company.
To wczesny WIP bez GS'u i paru elementow nad ktorymi sie wacham.
Jak sadzicie?
Czy dokleic mu plaszcz? Wszyscy chyba widzieli jak wyglada plaszcz od imperialnego generala z ktorego pochodzi ta konstrukcja.
Czy aby ta reka z mieczem nie jest za wysoko?
Czy sztandar jest wporzadku? Czy moze cos jeszcze do niego dokleic?
Z gory dzieki za opinie i porady.

Oółęm fajnie, podoba mi się. Co do Twoich pytań. Płasz bym koniecznie zrobił ale nie koniecznie ten od generała. Może gs albo bitz z czegoś innego? Jako ze to BSB dąłbym cos jeszcze do sztandaru. Może jakiegos trupa, albo jakies drogocenne kamienie (tzn takie brosze z nimi zawiesić na nim) Akurat tu jest bardzo dużo mozliwości
Ręka w dobrym miejscu, tylko dokończ jakoś ten rękaw. Tak zeby jakby łączył się z materiałem na barkach. Zrób tez coś z tymi imperialnymi znakami na bardingu
Powodzenia w dalszej pracy

Powodzenia w dalszej pracy