Grimoire Daemonicus (Daemons of Chaos FAQ)
Moderator: KrzysiekW
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Wyszedł, wyszedł tylko nieoficjalnie
Mam jedno pytanie, które niezmiernie mnie nurtuje. Każdy Herald daje demonkom jakiegośtam bonusa. Czy bonus ten działa nadal, jeżeli np.: wyzwiemy Heralda na challenge'a a on go nie przyjmie? Jeżeli mój mózg dobrze funkcjonuje i pamięć nie nawala, to BSB, który challenge'a nie zdecyduje się przyjąć nie daje swojego bonusa... Czy podobnie jest z tymi Heraldami, czy może mój mózg i pamięć szwankują?
A przy BSB jest zapis, że musi być w fightning ranku? Nie, mamy ogólne, że jak jest, to działa. A przynajmniej innego sobie nie przypominam, więc wybacz, jeżeli się mylę.
No, czyli jednak z moją pamięcią nie jest tak źle. Dzięki za podbudowanie wiary w siebie i rozwianie wątpliwości.
hmmm to trzeba jeszcze przemyslec. Bo to nie Herald daje zasade specialna oddzialowi tylko jest to zasada specjalna oddzialu gdy herald jest w oddziale. Musze sprawdzic jak jest w RB dokladnie napisane. Niestety w AB opisali tam tylko przypadek gdy herald zostal zabity.
To taki dziwny przypadek jest ale go niema. Moze ktos z was wie jak liczony jest BSB czy inny bohater przy liczeniu rankow kiedy odmowi challenge a wlasnie on wypelnia ten ostatni rank? Tu chyba sytuacja podobna out of the game ale czesc oddzialu
edit. Niestety Locus jest jako opcja przy heraldach w samym AL ale bedziemy dalej kombinowac
To taki dziwny przypadek jest ale go niema. Moze ktos z was wie jak liczony jest BSB czy inny bohater przy liczeniu rankow kiedy odmowi challenge a wlasnie on wypelnia ten ostatni rank? Tu chyba sytuacja podobna out of the game ale czesc oddzialu
edit. Niestety Locus jest jako opcja przy heraldach w samym AL ale bedziemy dalej kombinowac