Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
Ten pierwszy mietek zawalisty.
Ta kawaleria nawet nieźle pomalowana powiedział bym nawet ładnie ale super extra ultra to jednak chiba jescze nie jest albo może jeszcze pokaz kawalerię jescze kazdą figsę oddzielnie jak bys mógł , pleas? bo może ni widzę dobrze
Ta kawaleria nawet nieźle pomalowana powiedział bym nawet ładnie ale super extra ultra to jednak chiba jescze nie jest albo może jeszcze pokaz kawalerię jescze kazdą figsę oddzielnie jak bys mógł , pleas? bo może ni widzę dobrze
- Paraszczak
- Falubaz
Malujesz turbo-ultra-wypas. Ale nic mnie tak nie denerwuje, jak wklejanie fotek niedokończonych modeli. To psuje końcowy efekt.
pzdr: JP
pzdr: JP
Swoje TK będę malował chyba X lat wiec wypadałoby mieć jakąś armie , która będzie w pełni pomalowana Zostało mi sporo bitsów (główki , rączki ,małe szczurki itp.) po skavenach ,więc postanowiłem zbejcować sobie armię na jakieś małe punkty tzn. do ok. 1500 pkt. Armia będzie strikte nastawiona na TANIOŚĆ Wszelkie porady co do kolorów czy samej bejcy mile widziane
Assasin i Elektryk :
Wykopki Dwa oddziały po 5 chłopa (drugi marker już sie robi ):
Giant Rat Pack (Poganiaczy będę dopiero robił ) :
Slaves (docelowo będą 2 klocki po 25 chłopa z muzykami .Robieni głównie z skullpasowych goblinów ) :
Assasin i Elektryk :
Wykopki Dwa oddziały po 5 chłopa (drugi marker już sie robi ):
Giant Rat Pack (Poganiaczy będę dopiero robił ) :
Slaves (docelowo będą 2 klocki po 25 chłopa z muzykami .Robieni głównie z skullpasowych goblinów ) :
Oj tam czepiasz się Jak inaczej pomalować armie w tydzień Armia będzie TANIA czyt. koszt 2-3 pudełek clanratów (po cenach allegrowych to ... ) . Swarmy już zrobiłem (sztuk 3) . Ratlinga jednego też mam ...
Pozostaje mi zrobić elektryka (albo 2 ), BSB ,drugiego ratlinga ,działo ,slaves , i może kilka jezaili . Myślę ,że zamknę się w 150-200 zł
Pozostaje mi zrobić elektryka (albo 2 ), BSB ,drugiego ratlinga ,działo ,slaves , i może kilka jezaili . Myślę ,że zamknę się w 150-200 zł
Szczurek maluj, maluj a nie jakieś futrzaki bazgraszszczurek pisze:Swoje TK będę malował chyba X lat
Mi tez ciężko idzie, ale zawsze do przodu
Mam już 10 szkieletów łuczników, kolejną piątkę kończę... Jeszcze dychacz i next regiment na ukończeniu <-- to tak do zmotywowania
Chyba żeby dobićMam już 10 szkieletów łuczników, kolejną piątkę kończę... Jeszcze dychacz i next regiment na ukończeniu Wink <-- to tak do zmotywowania Razz
B
I
D
A
i to straszna:/ zrób fillery zamiast rozsuwać figsy na podstawkach bo wyglada badziewnie. boję się myśleć o całym regonie takim.. a.. sama czaszka na podstawce to nie filler.. to lipa:P
tarcze na slavach? poważnie??:)
tuneling widać że przyoszczędzony ostro... dzwonek w łapce cichego mordercy, infiltratora wrogich szeregów, fachowca w swej dziedzinie?
laska monka na drzewcu dzidy goblina dziwnie się łączy.
inżynier najlepiej z tego wyszedł ale ostrze do mnie nie przemawia.
co nie zmienia faktu że i tak wolałbym zagrać z taką armią ładnie pomalowaną niż ze zwykłą paskudnie...
I
D
A
i to straszna:/ zrób fillery zamiast rozsuwać figsy na podstawkach bo wyglada badziewnie. boję się myśleć o całym regonie takim.. a.. sama czaszka na podstawce to nie filler.. to lipa:P
tarcze na slavach? poważnie??:)
tuneling widać że przyoszczędzony ostro... dzwonek w łapce cichego mordercy, infiltratora wrogich szeregów, fachowca w swej dziedzinie?
laska monka na drzewcu dzidy goblina dziwnie się łączy.
inżynier najlepiej z tego wyszedł ale ostrze do mnie nie przemawia.
co nie zmienia faktu że i tak wolałbym zagrać z taką armią ładnie pomalowaną niż ze zwykłą paskudnie...
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
nie lepiej byo wziąsc np imperialną milicje, ac jakies łacuchy po ucinac konczuny i zrobic ze mają takie drewniane protezy, ja tak zrobiłem swoją 20 i nawet nawet sie presentują, jescze wymieszac ich ze zwykłymi szczurami i juz masz fajny oddział slavsów
ale ja właśnie takie lubię (nie tylko z oszczędności) .Wiem ,że rankowa piechota powinna być zwarta i iść w szeregach ale wtedy wygląda jak atak klonów (szczególnie w przypadku tych skullpasowych goblinów ) .Mając trochę miejsca można ich jakoś lepiej ustawić ,dodać jakieś rzeczy ...zrób fillery zamiast rozsuwać figsy na podstawkach bo wygląda badziewnie. boję się myśleć o całym regonie takim
A to mi jakoś wisi nie muszę mieć wyswig-atarcze na slavach? poważnie??
To WFB Tutaj kolesie z GW na konikach popylają ...dzwonek w łapce cichego mordercy, infiltratora wrogich szeregów, fachowca w swej dziedzinie?
Generalnie brałem to co miałem ,żeby jak najmniej kupowaćnie lepiej byo wziąsc np imperialną milicje, ac jakies łacuchy po ucinac konczuny i zrobic ze mają takie drewniane protezy, ja tak zrobiłem swoją 20 i nawet nawet sie presentują, jescze wymieszac ich ze zwykłymi szczurami i juz masz fajny oddział slavsów