![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
To co oni metalowi są że tacy drodzy?Kawa jest po 5 w bozie i jest cholernie droga Confused Do kupienia jest na gracz.com.pl, a czy w innych sklepach to nie wiem. Polecam pilnowanie allegro - ja w zeszłym tygodniu kupiłem 6 gryfonów za 130 przy cenie sklepowej 185 za 5 sztuk i tzara na misiu za 60 przy cenie 111...Więc wystarczy pilnowac
da sie --> kroniki '04Taraś pisze:A co do icequeen i tzara....??można ich jakoś wystawić w kontyngencie??da sie jakoś grać na samym kislevie jako nie ,,kontyngent''??tylko jako sama niezależna armia??![]()
![]()
![]()
Shino pisze:da sie --> kroniki '04Taraś pisze:A co do icequeen i tzara....??można ich jakoś wystawić w kontyngencie??da sie jakoś grać na samym kislevie jako nie ,,kontyngent''??tylko jako sama niezależna armia??![]()
![]()
![]()
warto czasami czytac uscislenia bo kislev jest nawet czescia limited
ale car i caryca sa specialami
no wszyscy są metalowi...tylko koniki sa plastikowe...TomCio pisze:To co oni metalowi są że tacy drodzy?Kawa jest po 5 w bozie i jest cholernie droga Confused Do kupienia jest na gracz.com.pl, a czy w innych sklepach to nie wiem. Polecam pilnowanie allegro - ja w zeszłym tygodniu kupiłem 6 gryfonów za 130 przy cenie sklepowej 185 za 5 sztuk i tzara na misiu za 60 przy cenie 111...Więc wystarczy pilnowac