oddział nie zdaje animozji:
-czy heros może wejść do takowego oddziału?
-jeżeli tak, to czy może czarować, strzelać, używać magicznych przedmiotów etc.
te same pytania do oddziału, który nie zdaje głupoty
stupidity i animozja, a herosi
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
czemu na jedynke tak?
skoro nie moze wyjsc i nie moze nic robic, to dziwne wydaje mi sie zeby mogl wejsc..
zapytam tak: a co jak heros black orcow wchodzi do takigo oddzialu? uzywa quell i oddzial normalnie dziala niby?
skoro nie moze wyjsc i nie moze nic robic, to dziwne wydaje mi sie zeby mogl wejsc..
zapytam tak: a co jak heros black orcow wchodzi do takigo oddzialu? uzywa quell i oddzial normalnie dziala niby?
character nie oblal animozji. moze sie ruszac i wchodzic do oddzialu. w momencie jak wejdzie do oddzialu jest animozjowanyTruePunk pisze:czemu na jedynke tak?
w momencie oblania animozji masz porzerzut za quella. nie pozniejzapytam tak: a co jak heros black orcow wchodzi do takigo oddzialu? uzywa quell i oddzial normalnie dziala niby?
Jak oddzial oblal glupote bohater nie moze do niego dolaczyc.
Przy animozji nie znalazlem nic co by zabranialo dolaczyc do oddzialu ktory ja oblal .
Oddzial ktory oblal glupote robi compulsory move na polowe swojego ruuchu wiec bohater ma wstep wzbroniony.A character may never leave or join a unit of troops while it is subject to a compulsory movement rule.
Przy animozji nie znalazlem nic co by zabranialo dolaczyc do oddzialu ktory ja oblal .