Smród, brud i ustawianie ligi pod ETC.
Moderator: swieta_barbara
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Smród, brud i ustawianie ligi pod ETC.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=9618
Ja tam jaja jeszcze mam i choć szarża na Asa nauczyła mnie, że trzeba poza jajami, jeszcze mieć rozum, służę uprzejmie.
Po co popierdywać po kątach, jak wszyscy wiedzą o co chodzi?
Gdyby chodziło tylko o chorobliwe „miejsce w lidze” może bym zmilczał.
Ale najwyraźniej miłe spotkanie towarzyskie, ETC, stało się okazją do dęcia w trąby i zachowań bandyckich, a tego sobie nie życzę.
First things first.
Nie przepadam za Darkiem Politem, wielokrotnie zaś rozpływałem się publicznie, nad dżentelmenerią, uczciwością w grze, po partiach z Młodym, Ptasznikiem, Thurionem.
Pamiętam swe publiczne okrzyki „Forza Pomorze”, wznoszone poniekąd w nadziei, że „stara szkoła pomorska” odejdzie w zapomnienie.
Do rzeczy.
Darek, Młody, Robson i kilka innych osób walczą o miejsca w TOP 3 dające automatycznie, niezależnie od czyichkolwiek sympatii czy antypatii, miejsce na ETC w Modenie.
OK.
Mastery mają w zasadzie wymasowane, brakuje im punktów z lokali.
Jeśli chodzi o Robsona, jeździ na turnieje-widma do Częstochowy.
Są to turniej które „często się chowają” jeśli ktoś „z zewnątrz” próbuje na nich się pojawić.
Należałoby uszeregować opowieści zadziwionych graczy którzy pocałowali klamkę – istnieje możliwość, że plota ta jest kalumnią. Może to seria przypadków. Do wyjaśnienia i odszczekania, jeśli to nieprawda.
Jeśli chodzi o Darka, GT wygrał „fair and square”, od pierwszej partii (20-0) na pierwszych stołach.
Natomiast jego wizyta na Pomorzu zakończyła się skandalem, który skłania mnie do sugestii zmiany zasad wybierania top-3 do ETC. Jeśli chcecie sobie wałować na lokalach do ligi – wasza, LL, sprawa.
Darek pojechał po punkty do ligi za sędziowanie Mastera. (Tak jak za wygranie lokala).
Punkty te pozwalały mu na wejście do Top-3, bez łaski jechać na ETC.
Młody grał w tym turnieju i wygranie dużego Mastera (60 osób) sprawiało, że Darek nie mógłby go jednak wyprzedzić.
Osób zebrało się 42-3. Mały Master, Darek w TOP-3.
Pospolite ruszenie, namawianie graczy by nie grali, osób tylko 38, nawet nie Master, tylko lokal.
Młody w TOP-3.
Na lokalu dodatkowi sędziowie niepotrzebni, więc Darek biega po ludziach, żeby ktoś z nie grających armię, jakąkolwiek mu pożyczył.
W końcu to mecz-rewanż, wystarczy pomalowana armia, nie musi być silna.
Na całym Pomorzu znalazły się dwie osoby skłonne pożyczyć – czyjeś nie-pomalowane Dwarfy, i pół armii Scimitara, nikt drugiej połowy nie chciał dorzucić.
„Forza Pomorze” a juści. Kostki za latarkę po kryjomu przerzucać, a nie w Battla Polskę reprezentować.
Obrzydlistwo.
Grajcie sobie do ligi jak chcecie. W końcu Wałhammer, to Wałhammer. Zobowiązuje.
I głosujcie sobie na LS jak wam się żywnie podoba – nie pierwszy i nie ostatni raz od głosowania blokiem na Członków Sędziówki polegnę.
Uprzejmie jednak Was proszę, byście TOP-3 na następne ETC wybierali wyłącznie na podstawie wyników z Masterów.
Jest na nich tyle osób, z całej Polski, że próby wałowania, jak niechlubnej pamięci Mastermind pokazuje, są mocno utrudnione, bo mocno upublicznione są nieefektywne.
Ja tam jaja jeszcze mam i choć szarża na Asa nauczyła mnie, że trzeba poza jajami, jeszcze mieć rozum, służę uprzejmie.
Po co popierdywać po kątach, jak wszyscy wiedzą o co chodzi?
Gdyby chodziło tylko o chorobliwe „miejsce w lidze” może bym zmilczał.
Ale najwyraźniej miłe spotkanie towarzyskie, ETC, stało się okazją do dęcia w trąby i zachowań bandyckich, a tego sobie nie życzę.
First things first.
Nie przepadam za Darkiem Politem, wielokrotnie zaś rozpływałem się publicznie, nad dżentelmenerią, uczciwością w grze, po partiach z Młodym, Ptasznikiem, Thurionem.
Pamiętam swe publiczne okrzyki „Forza Pomorze”, wznoszone poniekąd w nadziei, że „stara szkoła pomorska” odejdzie w zapomnienie.
Do rzeczy.
Darek, Młody, Robson i kilka innych osób walczą o miejsca w TOP 3 dające automatycznie, niezależnie od czyichkolwiek sympatii czy antypatii, miejsce na ETC w Modenie.
OK.
Mastery mają w zasadzie wymasowane, brakuje im punktów z lokali.
Jeśli chodzi o Robsona, jeździ na turnieje-widma do Częstochowy.
Są to turniej które „często się chowają” jeśli ktoś „z zewnątrz” próbuje na nich się pojawić.
Należałoby uszeregować opowieści zadziwionych graczy którzy pocałowali klamkę – istnieje możliwość, że plota ta jest kalumnią. Może to seria przypadków. Do wyjaśnienia i odszczekania, jeśli to nieprawda.
Jeśli chodzi o Darka, GT wygrał „fair and square”, od pierwszej partii (20-0) na pierwszych stołach.
Natomiast jego wizyta na Pomorzu zakończyła się skandalem, który skłania mnie do sugestii zmiany zasad wybierania top-3 do ETC. Jeśli chcecie sobie wałować na lokalach do ligi – wasza, LL, sprawa.
Darek pojechał po punkty do ligi za sędziowanie Mastera. (Tak jak za wygranie lokala).
Młody grał w tym turnieju i wygranie dużego Mastera (60 osób) sprawiało, że Darek nie mógłby go jednak wyprzedzić.
Pospolite ruszenie, namawianie graczy by nie grali, osób tylko 38, nawet nie Master, tylko lokal.
Młody w TOP-3.
Na lokalu dodatkowi sędziowie niepotrzebni, więc Darek biega po ludziach, żeby ktoś z nie grających armię, jakąkolwiek mu pożyczył.
W końcu to mecz-rewanż, wystarczy pomalowana armia, nie musi być silna.
Na całym Pomorzu znalazły się dwie osoby skłonne pożyczyć – czyjeś nie-pomalowane Dwarfy, i pół armii Scimitara, nikt drugiej połowy nie chciał dorzucić.
„Forza Pomorze” a juści. Kostki za latarkę po kryjomu przerzucać, a nie w Battla Polskę reprezentować.
Obrzydlistwo.
Grajcie sobie do ligi jak chcecie. W końcu Wałhammer, to Wałhammer. Zobowiązuje.
I głosujcie sobie na LS jak wam się żywnie podoba – nie pierwszy i nie ostatni raz od głosowania blokiem na Członków Sędziówki polegnę.
Uprzejmie jednak Was proszę, byście TOP-3 na następne ETC wybierali wyłącznie na podstawie wyników z Masterów.
Jest na nich tyle osób, z całej Polski, że próby wałowania, jak niechlubnej pamięci Mastermind pokazuje, są mocno utrudnione, bo mocno upublicznione są nieefektywne.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Zdementować chciałbym moje pół armii - miałem ze sobą całe moje WE jakie posiadam. Darkowi proponowałem:
Magiczkę, BSB
3x8 driad
5 GR
2x5 Wild Raiders
Treemana
Chyba na 1350 wystarczy ?? To, że nie podobało mu się to zestawienie, no to trudno. Nawet rozpę chciałem mu złożyć.
1. Wspomniany przez Jacka master 60-osobowy, umożliwiał Młodemu powalczenie o zwycięstwo w Lidze. Ponieważ większość kandydatów do TOP-3 miała z masterów na tyle dobre wyniki, że wystarczało im wymaksować lokale, aby Młodego przeskoczyć, to nastąpił cichy bojkot Masterminda, coby przypadkiem tych 60 osób nie było. To, że nieszczęśliwie nie przybyły osoby które miały dość blisko - z Bydgoszczy, Koszalina, a nawet z klubu SNOT, to ich osobista sprawa. Z Warszawy były dwie osoby: Fish i Duke - mieli nadzieję, że te 60 osób jednak będzie, nie udało się.
2. 40ci osób na mastera się zebrało (może nawet jak Jacek wspomina - z nadwyżką). Ktoś wpadł na pomysł by jednak był to lokal - tyle mogę potwierdzić, bo personalnie nie wiem kto dokładnie - byłem na uboczu. Jak się dowiedziałem, że to lokal to też miałem ochotę się zmywać, ale postanowiłem sobie chociaż powalczyć, by może poprawić jakieś 90 pkt. za lokal. Oczywiście lokal na mniej niż 40 osób, choćby dwudniowy to tylko 1 premia.
Magiczkę, BSB
3x8 driad
5 GR
2x5 Wild Raiders
Treemana
Chyba na 1350 wystarczy ?? To, że nie podobało mu się to zestawienie, no to trudno. Nawet rozpę chciałem mu złożyć.
Ta sprawa ma dwa dna. Tak jest w moim odczuciu.Darek pojechał po punkty do ligi za sędziowanie Mastera. (Tak jak za wygranie lokala).
Młody w TOP-3.
1. Wspomniany przez Jacka master 60-osobowy, umożliwiał Młodemu powalczenie o zwycięstwo w Lidze. Ponieważ większość kandydatów do TOP-3 miała z masterów na tyle dobre wyniki, że wystarczało im wymaksować lokale, aby Młodego przeskoczyć, to nastąpił cichy bojkot Masterminda, coby przypadkiem tych 60 osób nie było. To, że nieszczęśliwie nie przybyły osoby które miały dość blisko - z Bydgoszczy, Koszalina, a nawet z klubu SNOT, to ich osobista sprawa. Z Warszawy były dwie osoby: Fish i Duke - mieli nadzieję, że te 60 osób jednak będzie, nie udało się.
2. 40ci osób na mastera się zebrało (może nawet jak Jacek wspomina - z nadwyżką). Ktoś wpadł na pomysł by jednak był to lokal - tyle mogę potwierdzić, bo personalnie nie wiem kto dokładnie - byłem na uboczu. Jak się dowiedziałem, że to lokal to też miałem ochotę się zmywać, ale postanowiłem sobie chociaż powalczyć, by może poprawić jakieś 90 pkt. za lokal. Oczywiście lokal na mniej niż 40 osób, choćby dwudniowy to tylko 1 premia.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Popieram, na bazie własnych doświadczeń. Jestem zdecydowanym zwolennikiem wybierania "składu decyzyjnego" na Euro na podstawie wyłącznie wyników masterów. Od przyszłego sezonu, żeby nie było, teraz liga się skończyła i uznaję jej wyniki.
Toże i ja popieram. Przyznam szczerze, ze sam chcialbym pojechac na euro, i po zajeciu 2 miejsca w Lublinie, mastery byly calkiem niezle u mnie, lecz brakowalo mi lokali... i to bardzo, bo u nas od wakacji nie odbyl sie zaden lokal na 20os. I tak faktycznie, to gdybym mial ochote was wszystkich zwałować to nikt by sie nie dowiedzial nigdy, gdybym zrobil w Bstoku nagle 3 lokale na 20os ktore bym powygrywal. Albo niby przez pomylke zle pouzupelnial arkusz wynikowy do ligi, i nikt sie nie zorientuje ze pierwsze pare osob ma wiecej pkt niz by to wynikalo z algorytmu.
Na szczescie nie chcialem tak walowac kolegow z top20, z ktorymi przeciez tyle razy sie wodke pilo, i milo gralo...
Tak, wybieranie skladu na euro tylko na podstawie masterow to b. dobry pomysl.
Ma ktos jeszcze jaja oprocz JJ ?
Na szczescie nie chcialem tak walowac kolegow z top20, z ktorymi przeciez tyle razy sie wodke pilo, i milo gralo...
Tak, wybieranie skladu na euro tylko na podstawie masterow to b. dobry pomysl.
Ma ktos jeszcze jaja oprocz JJ ?
Wybieranie na podstawie tylko Masterów - jak najbardziej słuszne. Na pierwszy rzut oka widzę tylko 1 mankament - zbyt duża rola DMP przy wyborze, ale to temat na osobną dyskusję.
Jeżeli Lokale nie będą się liczyć do EuroLigi...
Czy jest sens, żeby w ogóle były liczone do ligi? I co z premiami sędziowskimi?
Co do Materminda - zakładając, że informacje od Jedy Knight'a są prawdziwe to... to nie wiem co...
Bojkotowanie Mastera, na którego przyjechała pewna część osób ze szczerymi zamiarami, która wydała pieniądze chociażby na bilety to... czyste chamstwo (co by nie zostać poskromionym za bardziej dosadne wyrażanie myśli)
pozdrawiam
Furion
Jeżeli Lokale nie będą się liczyć do EuroLigi...
Co do Materminda - zakładając, że informacje od Jedy Knight'a są prawdziwe to... to nie wiem co...
Bojkotowanie Mastera, na którego przyjechała pewna część osób ze szczerymi zamiarami, która wydała pieniądze chociażby na bilety to... czyste chamstwo (co by nie zostać poskromionym za bardziej dosadne wyrażanie myśli)
pozdrawiam
Furion
A jednak temat akutualny...
Jednak sie potwierdzilo wszystko o mastermindzie to co na nim zaslyszalem. I powiem tyle, mega buractwo to bylo, jechalismy z Cosmem 12h(przez cala Polske) pociagiem zeby przez jakas chora "polityke" nie zagrac na masterze...
A jesli jacys ludzie brali udzial w turnieju widmo, ktore zostaly zgloszone, to moze -200 pts na kolejny sezon. Jak sobie ktos kliknie w zakladke jegomoscia to od razu zobaczy w pierwszej pozycji ladne -200 za oszustwo.
Jednak sie potwierdzilo wszystko o mastermindzie to co na nim zaslyszalem. I powiem tyle, mega buractwo to bylo, jechalismy z Cosmem 12h(przez cala Polske) pociagiem zeby przez jakas chora "polityke" nie zagrac na masterze...
A jesli jacys ludzie brali udzial w turnieju widmo, ktore zostaly zgloszone, to moze -200 pts na kolejny sezon. Jak sobie ktos kliknie w zakladke jegomoscia to od razu zobaczy w pierwszej pozycji ladne -200 za oszustwo.
Ostatnio zmieniony 2 maja 2008, o 12:29 przez Robak, łącznie zmieniany 1 raz.
Orki, oreczki, orczyce i orczątka Dla koazdego cos milego
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906
2 razy byłem z Dukiem na lokalach w Częstochowie i mogę zapewnić, że nie były to turnieje widma.Jedy Knight pisze:Jeśli chodzi o Robsona, jeździ na turnieje-widma do Częstochowy.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
zgadza się - wyniki drużynówek nie powinny być liczoneFurion pisze:Wybieranie na podstawie tylko Masterów - jak najbardziej słuszne. Na pierwszy rzut oka widzę tylko 1 mankament - zbyt duża rola DMP przy wyborze, ale to temat na osobną dyskusję.
Wszystko dobrze działało, dopóki to była "tylko" liga. Jak liga decyduje o Euro, to ludziom ciśnienie skoczyło o 100%.Jeżeli Lokale nie będą się liczyć do EuroLigi...
Ja wiem co - Pomorze nie dostaje mastera w przyszłym sezonieCo do Materminda - zakładając, że informacje od Jedy Knight'a są prawdziwe to... to nie wiem co...
Ostatnio zmieniony 2 maja 2008, o 12:52 przez Barbarossa, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba dopiero za 2 lata, bo głosowanie w sprawie masterów już trwaBarbarossa pisze:Ja wiem co - Pomorze nie dostaje mastera w przyszłym sezonieFurion pisze: Co do Materminda - zakładając, że informacje od Jedy Knight'a są prawdziwe to... to nie wiem co...
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Skoro głosowanie już trwa, to może mozna wpłynąć na jego wyniki. Nie znam się na LL, uwazam, że 1-2 wybrani przedstawiciele są lepsi w zarządzaniu małymi grupami hobbystycznymi niż 50 przedstawicieli - szybszy czas reakcji, mniej głupich statutów, jak jest zbrodnia, to jest kara, a nie "wszystko rozbija się o względy proceduralne".
nawet sie nie zglosilo, wiec sami wymierzyli sobie kareBarbarossa pisze:Ja wiem co - Pomorze nie dostaje mastera w przyszłym sezonieCo do Masterminda - zakładając, że informacje od Jedy Knight'a są prawdziwe to... to nie wiem co...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
A co ma Wejherowo do Gdańska/Trojmiasta ? To tak jak Legionowo a Warszawa ? Mastermind nie został zgłoszony do wyścigu o nominację.
Oczywiście występujemy jako środowisko Pomorskie, ale to z racji bliskości różnych ośrodków i tego, że jeździmy wspólnie na turnieje do siebie i na wyjazdowe - coś jak Warszawa i okolice.
Oczywiście występujemy jako środowisko Pomorskie, ale to z racji bliskości różnych ośrodków i tego, że jeździmy wspólnie na turnieje do siebie i na wyjazdowe - coś jak Warszawa i okolice.
Draconis - FOR EVER !!!
"Miejsce na LL należy się tylko organizatorom Masterów oraz DMP i ETC, o ile organizowane jest na terenie Polski"Barbarossa pisze:Skoro głosowanie już trwa, to może mozna wpłynąć na jego wyniki. Nie znam się na LL, uwazam, że 1-2 wybrani przedstawiciele są lepsi w zarządzaniu małymi grupami hobbystycznymi niż 50 przedstawicieli - szybszy czas reakcji, mniej głupich statutów, jak jest zbrodnia, to jest kara, a nie "wszystko rozbija się o względy proceduralne".
Jak mnie tknie po maturach, to napisze dobry przepis na lige
Tutaj chciałbym sprostować, bo chodzi Ci pewnie o "punkciory". Sprawa wygląda tak, że ani ja ani Kielon nie wiedzieliśmy za bardzo jak te wyniki zgłosić. Na domiar złego padł mi excel. Więc Kielon poprosił kogoś o wklepanie i jest to tylko lekka pomyłka, która zostanie skorygowana. Nie mieliśmy na celu żadnych przekrętów a ni nic w tym stylu:) Zaineteresowanym mogę przesłać moje rozmowy z kielonem na gg, żebyście nei mieli wątpliwości.karlee pisze: Albo niby przez pomylke zle pouzupelnial arkusz wynikowy do ligi, i nikt sie nie zorientuje ze pierwsze pare osob ma wiecej pkt niz by to wynikalo z algorytmu.
Pozdro
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Wybacz, wyraziłem się zbyt ogólnie.Scimitar pisze:A co ma Wejherowo do Gdańska/Trojmiasta ? To tak jak Legionowo a Warszawa ? Mastermind nie został zgłoszony do wyścigu o nominację.
Jeżeli to prawda z tym Mastermindem i turniejami widmo to normalnie ręce opadają. Ludzie, my mówimy o grze, która polega na przesuwaniu plastikowych żołnierzyków. Przydałby się jakiś umiar bo jak słyszę takie teksty to normalnie zbiera mi się na powiedzenie "dziękuję" tej całej lidze i zabranie zabawek na własne podwórko. Łódź i Zgierz razem z okolicami się same wyżywią, a przynajmniej nie będę musiał dowiadywać się później, że coś w czym teoretycznie uczestniczyłem zalatuje zgnilizną.
A licky boom boom down!!!
Scimitar napisał:
Mam pytanie - kto wpisywał wyniki Punkciorów do arkusza turniejowego. Zakładam, że do tego mojego autorstwa, co na stronie ligi jest ??
Otóż od pary nr 2 do pary nr 12 punktacja się nie zgadza. W dalszej części jest ok. Osoby na tych pozycjach mają ZAWYŻONE punkty o 1 - 10 pkt.
O, i to jest jakis przyklad o ktorym mozemy porozmawiac... Zwlaszcz ze dzieki temu chyba Dalmar wypadl z TOP3 Shocked Jesli tak sie stalo, to sorry, ale nie ma co czekac z tym do kolejnego sezonu.
juz mowilem scimiemu, ze to ja wyslalem wyniki... byl blad fakt co jest moja wina a nie gajowego zeby nie bylo :> poprawne wyniki przeslalem juz. Wczoraj nie widzialem arkusza wiec sam napisalem cos mi sie musialo jebnac :> sry za klopot
edit gdyby zalezalo mi na przewalach dalbym crusowi premie sedziowska... bylo by wszystko legalnie(ponad 40 osob) i nie dalo by sie przyczepic wiec na prawde nie o to chodzilo w kazdym razie wyniki poprawione juz sa
Mam pytanie - kto wpisywał wyniki Punkciorów do arkusza turniejowego. Zakładam, że do tego mojego autorstwa, co na stronie ligi jest ??
Otóż od pary nr 2 do pary nr 12 punktacja się nie zgadza. W dalszej części jest ok. Osoby na tych pozycjach mają ZAWYŻONE punkty o 1 - 10 pkt.
O, i to jest jakis przyklad o ktorym mozemy porozmawiac... Zwlaszcz ze dzieki temu chyba Dalmar wypadl z TOP3 Shocked Jesli tak sie stalo, to sorry, ale nie ma co czekac z tym do kolejnego sezonu.
juz mowilem scimiemu, ze to ja wyslalem wyniki... byl blad fakt co jest moja wina a nie gajowego zeby nie bylo :> poprawne wyniki przeslalem juz. Wczoraj nie widzialem arkusza wiec sam napisalem cos mi sie musialo jebnac :> sry za klopot
edit gdyby zalezalo mi na przewalach dalbym crusowi premie sedziowska... bylo by wszystko legalnie(ponad 40 osob) i nie dalo by sie przyczepic wiec na prawde nie o to chodzilo w kazdym razie wyniki poprawione juz sa
Dzieki chłopaki ze nas obgadujecie, ale moze jako organizator sie wypowiem, bo najłatwiej usłyszec zle i powtarzać .
Na Masterminda przyszło 39 osob, a nie jak mowicie 43.
39 osobą był thurion który stwierdził ze na Lokalu nie gra, bo mu sie nie opłaca, zreszta przed turniejem mi powiedział ze gra tylko jak bedzie 55 osob.
Darek kołował armie, bo chciał zagrac, ale to ze 2 armii nikt ze soba nie zabiera to nie moja wina, sam dałem mu moja walizke zeby cos złozył ze szczurów, ale niestey nie mam tak duzej armii zeby zrobic z tego 2 dobre rozpiski.
Troche mi przykro ze potem jeszcze chcecie zabrac mastera nie tylko mi (bo nawet o niego nie występuje), ale jeszcze Scimiemu, który nic do tego nie ma. No i oczywiscie poparcia zadnego nie macie, tylko jakies pogłoski.
Na Masterminda przyszło 39 osob, a nie jak mowicie 43.
39 osobą był thurion który stwierdził ze na Lokalu nie gra, bo mu sie nie opłaca, zreszta przed turniejem mi powiedział ze gra tylko jak bedzie 55 osob.
Darek kołował armie, bo chciał zagrac, ale to ze 2 armii nikt ze soba nie zabiera to nie moja wina, sam dałem mu moja walizke zeby cos złozył ze szczurów, ale niestey nie mam tak duzej armii zeby zrobic z tego 2 dobre rozpiski.
Troche mi przykro ze potem jeszcze chcecie zabrac mastera nie tylko mi (bo nawet o niego nie występuje), ale jeszcze Scimiemu, który nic do tego nie ma. No i oczywiscie poparcia zadnego nie macie, tylko jakies pogłoski.
A co tam, ja też coś napiszę.
Młody muszę Ci powiedzieć że ostro w ch... przygrywasz.
Rozmawiałem z Darkiem i wiem, że kilka osób wychodziło z walizkami z turnieju, nie tylko Thurion ale jeszcze 3-4 osoby. Tak więc pisanie o 39 osobach jest niesmaczne, gdyz było ich więcej i są na to świadkowie.
Poza tym nie musiałbyś biedaczku pożyczać Darkowi swą niekompletną armię, gdybyś nie zrobił przekrętu z turniejem.
Dobrze wiem jakie masz ciśnienie po Lublinie i WI.
Pozatym nie staraj się wmawiać ludziom, że ktoś się czepia Scimiego, gdyż turnieje organizowane w Wejherowie są bardzo profesjonalne i między innymi dlatego Inkwizytor odda na ten turniej swój głos.
To tyle z mojej strony.
Pozdrawiam
Holan
Młody muszę Ci powiedzieć że ostro w ch... przygrywasz.
Rozmawiałem z Darkiem i wiem, że kilka osób wychodziło z walizkami z turnieju, nie tylko Thurion ale jeszcze 3-4 osoby. Tak więc pisanie o 39 osobach jest niesmaczne, gdyz było ich więcej i są na to świadkowie.
Poza tym nie musiałbyś biedaczku pożyczać Darkowi swą niekompletną armię, gdybyś nie zrobił przekrętu z turniejem.
Dobrze wiem jakie masz ciśnienie po Lublinie i WI.
Pozatym nie staraj się wmawiać ludziom, że ktoś się czepia Scimiego, gdyż turnieje organizowane w Wejherowie są bardzo profesjonalne i między innymi dlatego Inkwizytor odda na ten turniej swój głos.
To tyle z mojej strony.
Pozdrawiam
Holan