Rozluźnianie Pośladów 2.0

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

wg. mnie jack black jest dla niepelnosprawnych umyslowo... bez urazy wy wszyscy, ktorzy sie tym zachwycacie :]

Awatar użytkownika
szogun
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: szogun »

Raptaparat pisze:wg. mnie jack black jest dla niepelnosprawnych umyslowo... bez urazy wy wszyscy, ktorzy sie tym zachwycacie :]
Możesz to jakoś uzasadnić? ;)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

No właśnie, koleś ma po prostu nietypowy sposób bycia :P

Rapta
Kretozord

Taa nietypowy sposob bycia... retarded - tak to sie nazywa ;) Humor na poziomie "strasznych filmow", czyli mocno zenujacy o penisach cyckach itd itp. Takie rzeczy mnie smieszyly jak mialem 15 czy 16 lat. Chociaz nie wszystko co facet zrobil jest zle. Np. parodia LOTRa byla ok, ale juz spider man wypadl slabo.

Awatar użytkownika
szogun
Wałkarz
Kontakt:

No nie mogę się z Tobą zgodzić. Może nie ma tu czegoś, czym można by się było zachwycać, niemniej jednak facet zrobił kilka naprawdę fajnych rzeczy. Chociażby takie piosenki, jak "Karate", "Tribute" czy "Kickapoo" :) No ale jak Ci się nie podoba, to nikt każe Ci go oglądać/słuchać przecież.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Nie zapominajmy o "Fuck Her Gently" :P http://youtube.com/watch?v=DCKQ3ZNkivY

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Muzę i melodię mają fajną. Teksty już niekoniecznie...

Awatar użytkownika
Fedek
Chuck Norris

Post autor: Fedek »

Raptaparat pisze:Taa nietypowy sposob bycia... retarded - tak to sie nazywa ;) Humor na poziomie "strasznych filmow", czyli mocno zenujacy o penisach cyckach itd itp.
Ok, to mój pierwszy post w PiM. Zwykle nie widziałem potrzeby wypowiadania się tu, ale teraz poczułem zew ;)

Nie zgadzam się Raptaparacie, oczywiście masz prawo do Swojego zdania, ale czuję pod skórą, że obrażasz kawał niezłej twórczości Black'a i Gass'a.
Humor wbrew pozorom jest całkiem inteligentny... powiedziałbym, że swoją przaśnością wręcz dekadencki. Poza tym, jeśli zagłębił byś się w temat nieco bardziej, zauważyłbyś, że styl humoru Black'a jest bardzo charakterystyczny i przemyślany - niczym nie przypomina rzucania "chujami" i "kurwami" przez kapitana Bombę, czy głodnych kawałków ze wspomnianego strasznego filmu.

Nie chce zabrzmieć patetycznie, ale po przejściu przez style przeróżnych komików, zawsze wracam do Black'a, a on ciągle potrafi zaskoczyć.

Jako fan zarówno zespołu jak i pozostałej twórczości Black'a, uważam, że należy mu(im) się pokłon za kawał niezłej roboty jaką wykonał(li).

Pozdro 600 :D

ps. polecam "wonderboy", mój ulubiony kawałek zespołu, a z filmów "Nacho Libre" - ubaw gwarantowany.

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

Sykstus pisze:Nie zapominajmy o "Fuck Her Gently" :P http://youtube.com/watch?v=DCKQ3ZNkivY
dłuuuugo szukałem tej piosenki, ale nie mogłem sobie przypomnieć tytułu... dzięki! :P

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Fedek pisze: Ok, to mój pierwszy post w PiM. Zwykle nie widziałem potrzeby wypowiadania się tu, ale teraz poczułem zew ;)

Obrazek
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

Koleś u lekarza:
-Jak się leczy owsiki?
-A co, kaszlą?
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Fedek pisze: Nie zgadzam się Raptaparacie, oczywiście masz prawo do Swojego zdania, ale czuję pod skórą, że obrażasz kawał niezłej twórczości Black'a i Gass'a.
Humor wbrew pozorom jest całkiem inteligentny... powiedziałbym, że swoją przaśnością wręcz dekadencki.
Wow! Udało ci się użyć najmniej pasującego określenia do "twórczości" Blacka ^^
Mnie też on nie bawi, ale powiedzmy, że są bardziej beznadziejni goście. Ja staram się nie krytykować dopóki się nie zapoznam. Nie udało się to przy harrym potterze (nie dotrwałem do końca) i nie uda się teraz bo zobaczyłem to:
http://pl.youtube.com/watch?v=cPO7FbRI3 ... re=related

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Obrazek

Są takie chwile, kiedy mam ochotę podmienić logo BP :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kamael
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Kamael »

http://www.youtube.com/watch?v=pcJwz7wu8_s Tribute chyba nie muszę nikomu przedstawiać ? Ani śladu penisów i cycków imo masterpiece, ale "de gustibus non disputandum est" :P

A straszne filmy są genialne.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Co za czasy parszywe nastały, że trupy zamiast na cmentarzu leżeć żywych nachodzą...

Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

Rapta
Kretozord

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Raptaparat pisze:
Dekadentyzm pelna para ;)
Gdyby Black miał rozpocząć jakiś nurt to z pewnością byłby on w jakiś sposób związany z samoistnym naciskiem na prostatę ^^

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

ROOOOOOTFL
PoD rządzi :lol:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
k.a.r.p
Mudżahedin

Post autor: k.a.r.p »

Tomash pisze:ROOOOOOTFL
No baaa :D

Awatar użytkownika
szogun
Wałkarz
Kontakt:

k.a.r.p pisze:
Tomash pisze:ROOOOOOTFL
No baaa :D
Się przyłączę :D

A co do rządzenia to jeszcze to, choć pewnie już wszystkim znane jest ;)
http://www.youtube.com/watch?v=cfdqV_sqal0

Zablokowany