co zrobic zeby byc na zlustorwanym forlum listy ligowej?
Moderator: swieta_barbara
co zrobic zeby byc na zlustorwanym forlum listy ligowej?
Jak w temacie
-
- Kretozord
Jako klub zorganizować 3 turnieje w sezonie.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
-
- Kretozord
Obojętnie.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Te 3 turnieje musza byc zgloszone do ligii...
PS: chyba nie ten dzial, imo do dyskusji ogolnej by sie nadawal ale...
PS: chyba nie ten dzial, imo do dyskusji ogolnej by sie nadawal ale...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
zakladasz 'klub'
robisz 3 turnieje lokalne w swojej miescinie
(zglaszasz je na minimum tyg. wczesniej do ligi na stronie www.ligawfb.prv.pl)
wysylasz wyniki turniejow do koordynatora strony nie pozniej niz na 2 tyg po odbyciu sie turnieju...
po 3 turniejach dostajesz 1 miejsce na LL
robisz 3 turnieje lokalne w swojej miescinie
(zglaszasz je na minimum tyg. wczesniej do ligi na stronie www.ligawfb.prv.pl)
wysylasz wyniki turniejow do koordynatora strony nie pozniej niz na 2 tyg po odbyciu sie turnieju...
po 3 turniejach dostajesz 1 miejsce na LL
No i turneije nie moga byc wirtualne i musza sie naprawde odbyc... Musze sprawdzic czy nie ma wymogu co do ilosci graczy na turnieju lokalnym , jak nie ma to musimy chociaz jakies symboliczne 5-6 wprowadzic...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
kurde no to zwaliłem
hehe
hehe
nie ma wymogu, przynajmniej nie bylo i nie glosowalismy tego ...a raczej jak ktos zglosi turniej do ligi to nie bedzie on wirtulany, bo kazdy z LL moze sie tam pojawic...Ziemko pisze:No i turneije nie moga byc wirtualne i musza sie naprawde odbyc... Musze sprawdzic czy nie ma wymogu co do ilosci graczy na turnieju lokalnym , jak nie ma to musimy chociaz jakies symboliczne 5-6 wprowadzic...
Mam pytanie. Czy klub, ktoremu zostaje przyznana organizacja turnieju klasy Master dostaje prawo do wystawienia dodatkowego przedstawiciela juz w momencie ogloszenia wynikow glosowania?
Co prawda nie jestem prawnikiem, ale na moje oko...
Co prawda nie jestem prawnikiem, ale na moje oko...
...pierwsze zdanie wyklucza drugie. Prosilbym jakas osobe, ktora ma tą wiedzę i moze sie wypowiadac w imieniu LL o wyjasnienie tej kwestii . Wszak dwa nowe osrodki organizuja w tym roku mastery.Regulamin LL pisze:2.4
Kluby otrzymują miejsce w przypadku zorganizowania turnieju klasy Master - jedno dodatkowe miejsce za każdy zorganizowany turniej klasy Master. Przed początkiem danego sezonu po przegłosowaniu ilości oraz lokalizacji Masterów kluby , które mają te turnieje zorganizować wytypowują swoich dodatkowych przedstawicieli .
Chciałbym się upomnieć, że Dolmir rezygnuje z LL z miasta Krotoszyn i w jego miejsce wchodzę ja. napisał tutaj http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=9779 ale odzewu brak. czy będzie to załatwione? Bartosz Leszczor Leszczyński Krotoszyn Zielony Smok - Lokale
hyh Shino, a to nie jest tak, że dostaje się miejsce za mastera po zrobieniu mastera? tak samo jak dostaje się miejsce za 3 lokale na przyszłą ligę?
tzn, na koniec sezonu sprawdzasz co było zorganizowane przez klub i dostaje się 1 lub 2 miejsca na przyszły sezon... chyba że się mylę
tzn, na koniec sezonu sprawdzasz co było zorganizowane przez klub i dostaje się 1 lub 2 miejsca na przyszły sezon... chyba że się mylę