Smród, brud i ustawianie ligi pod ETC.
Moderator: swieta_barbara
wy wszyscy myslicie krotkodystansowo bez kitu...
punkty za turniej w Tczewie mozecie anulowac... mi to nic nie zmieni, Mlodemu tez to nic nie zmieni, ucierpia lokalni gracze dla ktorych skok o 2 miejsca w lidze jest czyms milym...
ciagle tylko gadki w stylu ukarac ukarac, spalic na stosie... lepiej byscie pomysleli jak zapobiegac, bo niby dlaczego tak malo osob sie tutaj wypowiada? widocznie sprawa dopisek nie jest tak obca wiekszosci jak sie to wydaje... a dopiski beda tak dlugo jak bedzie ranking, a im wiecej daje jakies miejsce w LL (chocby glupi pomysl z innego tematu z TOP X) tym walow bedzie wiecej...
najlepsze ze najglosniej wypowiada sie Scimi ktory bral czynny udzial w dopisywaniu 21 osob do challengera w Bialymstoku na ktorym zajal wysokie miejsce i dlugo nie widzial w tym nic zlego...
dajta spokoj...
punkty za turniej w Tczewie mozecie anulowac... mi to nic nie zmieni, Mlodemu tez to nic nie zmieni, ucierpia lokalni gracze dla ktorych skok o 2 miejsca w lidze jest czyms milym...
ciagle tylko gadki w stylu ukarac ukarac, spalic na stosie... lepiej byscie pomysleli jak zapobiegac, bo niby dlaczego tak malo osob sie tutaj wypowiada? widocznie sprawa dopisek nie jest tak obca wiekszosci jak sie to wydaje... a dopiski beda tak dlugo jak bedzie ranking, a im wiecej daje jakies miejsce w LL (chocby glupi pomysl z innego tematu z TOP X) tym walow bedzie wiecej...
najlepsze ze najglosniej wypowiada sie Scimi ktory bral czynny udzial w dopisywaniu 21 osob do challengera w Bialymstoku na ktorym zajal wysokie miejsce i dlugo nie widzial w tym nic zlego...
dajta spokoj...
Pozwalasz anulować Dzieki za łaskawość .punkty za turniej w Tczewie mozecie anulowac... .. mi to nic nie zmieni, Mlodemu tez to nic nie zmieni, ucierpia lokalni gracze dla ktorych skok o 2 miejsca w lidze jest czyms milym...
Ten fragment mnie ostro wpienił ... Teraz nic nie zmieni ... A jakby Młody wygrał lige właśnie dzieki tym punktom ?
Wiadomo , że chłopaki z Tczewa i biedny organizator mieli to gdzieś - jedyny interes w dopisywaniu mogłeś mieć Ty lub Młody .
Beka na maxa
A i ja zabiore glos. Bylem wtedy wspolorganizatorem tamtego turnieju, i po pierwsze to wlasnie Scimi sam wykreslil nasz turniej z listy. Po drugie, nie slyszalem ani jednej osoby ktora by miala do mnie o to zal (przynajmniej z tych bedacych na turnieju, gdyz decyzja byla wspolna, i nie podjeta ze wzgledu na punkciory do ligi).thurion pisze:
dajta spokoj...
Popieram takze zalozenie aby do TOP3 branego na Euro liczyly sie 4 najlepiej zagrane Mastery. Zero wałków, sami najlepsi gracze, a nie nabijanie punkciorow na lokalnych graczach. Natomiast jesli sa armie, ktorych zadaniem nie bedzie nabijanie masakr, to i tak TOP3 bedzie sie przeciez kierowalo kto jest najlepszy w lidze np. z posrod dwarfow.
Moze zalozyc by glosowanko na LL na ten temat ? Ja jestem za.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
teraz ci to zwisa, bo nic nie zmieni (ani Tobie ani Mlodemu) ale jakby to anulowanie mogło Ciebie lub Młodego wywalic z Top3 zapewne nie byłbys taki spokojnythurion pisze:i?Oskar pisze:jedyny interes w dopisywaniu mogłeś mieć Ty lub Młody .
wiadomo... na dopisaniu graczy najwiecej zyskali zwyciezcy.. nie organizator.. graczom lokalnym pewnie tez az tak na tych punktach nie zalezało.
btw. zarzucasz myslenie krotkodystansowe... masz moze jakies skuteczne rozwiazane na lata? oprocz rozwiazania ligi ?
pozdrawiam
no i ? tak samo Wy mozecie udowodnic cokolwiek mi i Mlodemu jak mozecie udowodnic Darkowi ze na WI bylo wystawienie teren pod niego, test pod niego i malowanie pod niego... jak i Robsonowi ze robi jakies machloje przy lokalach u siebie w sklepie... czyli nie mozecie udowodnic nic, skonczy sie na niepotrzebnym smrodzie i tyleAsassello pisze: wiadomo... na dopisaniu graczy najwiecej zyskali zwyciezcy.. nie organizator..
wystarczy zabrac jakikolwiek bodziec, TOP 3 do ETC na podstawie samych 4 masterow, bez marchewki nie bedzie walow, no chyba ze komus zalezy zeby skoczyc o 2 miejsca walujac lokale... no ale na to jedynym rozwiazaniem byloby zaproponowane przez ciebie roziwazanie ligiAsassello pisze: btw. zarzucasz myslenie krotkodystansowe... masz moze jakies skuteczne rozwiazane na lata? oprocz rozwiazania ligi ?
pzdr
Masz Thurionie 100 punktów do ligi za ten turniej - tak jak Młody . Dzieki temu masz 7 nie naste miejsce .
Więc co oznacza twój znak zapytania : ?
Lokalnie gracze mają w dupie czy będa 433 czy 322 w lidze , wam jak wiadomo nie koniecznie jest to obojętne ( jak znam życie jakbyś wiedział , że nie będzie 20 osób to byś nie przyjechał nawet do Tczewa ) .
Coś bardzo ważnego co świadczy sporo o człowieku to opinia innych o nim , a tej nie macie po takich akcjach najlepszej .
Więc co oznacza twój znak zapytania : ?
Lokalnie gracze mają w dupie czy będa 433 czy 322 w lidze , wam jak wiadomo nie koniecznie jest to obojętne ( jak znam życie jakbyś wiedział , że nie będzie 20 osób to byś nie przyjechał nawet do Tczewa ) .
Coś bardzo ważnego co świadczy sporo o człowieku to opinia innych o nim , a tej nie macie po takich akcjach najlepszej .
Grubo sie mylisz , te powyższe to conajwyżej dziwne insynuacje Młodego chyba zresztą , którego mimo wszystko lubie . W waszej sprawie przed wezwaniem świętej inkwyizycji i rozpalaniem stosów już wiadomo , że jesteście winni.no i ? tak samo Wy mozecie udowodnic cokolwiek mi i Mlodemu jak mozecie udowodnic Darkowi ze na WI bylo wystawienie teren pod niego, test pod niego i malowanie pod niego... jak i Robsonowi ze robi jakies machloje przy lokalach u siebie w sklepie... czyli nie mozecie udowodnic nic, skonczy sie na niepotrzebnym smrodzie i tyle
Beka na maxa
A co znaczy dla ciebie słowo czynny ?? że to ja sobie dopisałem 21 osób ?? Trochę czasu minęło, szczegółów nie pamiętam, ale wiem tyle, że gracze sami głosowali, czy chcą lokala czy coś więcej (głosowałem za lokalem). Tam właściwie była demokratyczna decyzja ich, a nie jednoosobowa organizatora. Nie było to może fair, ale każdy na tym turnieju mówił, że wszystkie wcześniejsze i tak były dopisane. To że w tym czasie byłem Koordynatorem, to fakt, że u kogoś się zjawiłem miał sprawić, że ci inni będą mieli gorzej. Akurat wtedy miałem wgląd w pełne arkusze z wynikami - nie tylko ostateczne punkciki...thurion pisze:najlepsze ze najglosniej wypowiada sie Scimi ktory bral czynny udzial w dopisywaniu 21 osob do challengera w Bialymstoku na ktorym zajal wysokie miejsce i dlugo nie widzial w tym nic zlego...
dajta spokoj...
I jeszcze trzeba przywołać całą otoczkę z tamtego okresu - praktycznie każdy challanger był wtedy dopisany, ale oczywiście tylko dowody były na dwa. Nie było dopisek napewno w Bydgoszczy oraz u nas w Wejherowie - gdzie indziej nie byłem (poza jeszcze Białymstokiem wspomnianym).
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
DMP też było wtedy challengerem, tam chyba nie dopisywali
a teraz myslisz ze bardzo duzo sie w tej kwestii zmienilo, ja bylem w tym sezonie na 1 dopisanym turnieju, nawet mielame to szczescie zeby wygrac 19 os lokala za 95pkt... i wiem jak takie cos kusi, ciekaw jestem ile lokali bylo w tym sezonie w lidze dopisanych, nie wahalbym sie powiedziec ze kolo 30% spokojnie...Scimitar pisze: praktycznie każdy challanger był wtedy dopisany, ale oczywiście tylko dowody były na dwa.
Mylisz sie Oskarze bowiem byl to moj 8my lokal poprawiajacy poprzedni i nawet jakbym go nie zagral to rowniez bym mial zaszczytne zlotokalesonowe 7 miejsce...wszyscy ktorzy mogli mnie przeskoczyc i tak mnie przeskoczyli, ci co sa za mna nie mogli mnie przeskoczyc juz od Styczniowego mastera w BydziOskar pisze:Masz Thurionie 100 punktów do ligi za ten turniej - tak jak Młody . Dzieki temu masz 7 nie naste miejsce .
W naszej sprawi wiadome jest ze na turnieju ktory wygralismy robiac 59pkt z 60 z bitew (o ile sie nie myle) dopisano osoby, reszta to wasze domyslyOskar pisze: W waszej sprawie przed wezwaniem świętej inkwyizycji i rozpalaniem stosów już wiadomo , że jesteście winni.
w 99% mialbys racje tak, ale tu sie akurat mylisz bo byl to moj pierwszy turniej od 3 miesiecy i chcialo mi sie po prosut zagracOskar pisze:( jak znam życie jakbyś wiedział , że nie będzie 20 osób to byś nie przyjechał nawet do Tczewa ) .
Ostatnio zmieniony 6 maja 2008, o 16:39 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.
Może dlatego, że na tamtym lokalu ja też grałem, a w Tczewie niethurion pisze:a teraz myslisz ze bardzo duzo sie w tej kwestii zmienilo, ja bylem w tym sezonie na 1 dopisanym turnieju, nawet mielame to szczescie zeby wygrac 19 os lokala za 95pkt... i wiem jak takie cos kusi, ciekaw jestem ile lokali bylo w tym sezonie w lidze dopisanych, nie wahalbym sie powiedziec ze kolo 30% spokojnie...Scimitar pisze: praktycznie każdy challanger był wtedy dopisany, ale oczywiście tylko dowody były na dwa.
Draconis - FOR EVER !!!
Thurion, byłes na turnieju..
wiedziałes albo dowiedziałes sie pozniej ze dopisywali graczy? (prosze o szczera odpowiedz).
zatajenie takiej informacji to juz współudział
dlaczego takie informacje musza wyplywac od nisko klasyfikowanych graczy, ktorzy nawet na turnieju udziału nie brali a nie od czołówki i to w dodatku po zakonczeniu ligi a nie no kilka dni po turnieju?
pozdrawiam
wiedziałes albo dowiedziałes sie pozniej ze dopisywali graczy? (prosze o szczera odpowiedz).
zatajenie takiej informacji to juz współudział
dlaczego takie informacje musza wyplywac od nisko klasyfikowanych graczy, ktorzy nawet na turnieju udziału nie brali a nie od czołówki i to w dodatku po zakonczeniu ligi a nie no kilka dni po turnieju?
pozdrawiam
No i mamy prosta sprawe.
Ciekawe jakie kary beda proponowane. Dyskwalifikacja Mlodego i Thuriona z ligi i zakaz reprezentacji kraju na euro?
ciekaw jestem propozycji. bo jesli uznamy ze ta sprawa nie jest oczywista - to chyba zadnej innej tez nie bedziemy w stanie ukarac nigdy, bo 'brak dowodow'
Ciekawe jakie kary beda proponowane. Dyskwalifikacja Mlodego i Thuriona z ligi i zakaz reprezentacji kraju na euro?
ciekaw jestem propozycji. bo jesli uznamy ze ta sprawa nie jest oczywista - to chyba zadnej innej tez nie bedziemy w stanie ukarac nigdy, bo 'brak dowodow'
a inni ?? uwierz mi, że to zapewne nie jedyny przypadek - ale właściwie jedyny, gdzie ktoś się przyznał. Ja i tak chylę czapki, że ktoś coś powiedział na ten temat. Reszta siedzi cicho by przeczekać.TruePunk pisze:No i mamy prosta sprawe.
Draconis - FOR EVER !!!
ja proponuje dozywotni zakaz dotykania figurke i 10.000zl grzywny na poczet ligiTruePunk pisze:No i mamy prosta sprawe.
Wez bo cie jeszcze przegłosuja .
i jeszcze niech armie oddadza Jedynemu Sprawiedliwemu ktory to zaproponowal!thurion pisze:ja proponuje dozywotni zakaz dotykania figurke i 10.000zl grzywny na poczet ligiTruePunk pisze:No i mamy prosta sprawe.
no ciekaw jestem skoro jest taka wielka afera jakie sa propozycje kar i tyle. bo chyba ktos kto to rozpetal mial jakis pomysl?
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
TruePunk pisze:
no ciekaw jestem skoro jest taka wielka afera jakie sa propozycje kar i tyle. bo chyba ktos kto to rozpetal mial jakis pomysl?
Jedy Knight pisze: Grajcie sobie do ligi jak chcecie. W końcu Wałhammer, to Wałhammer. Zobowiązuje.
...
Uprzejmie jednak Was proszę, byście TOP-3 na następne ETC wybierali wyłącznie na podstawie wyników z Masterów.
..
.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
a:miejsca na masterach czy
b: punkty z masterów?
w obu przypadkach byłoby tak:
a: Robson
Darek
Crus
b:
Crus
Darek
RobsoN
Ja proponuję:
Top10-20 głosuje na 1 osobę spośród siebie, będzie to kapitan, który samodzielnie wybierze skład.
b: punkty z masterów?
w obu przypadkach byłoby tak:
a: Robson
Darek
Crus
b:
Crus
Darek
RobsoN
Ja proponuję:
Top10-20 głosuje na 1 osobę spośród siebie, będzie to kapitan, który samodzielnie wybierze skład.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE