Statystycznie smok przegrywa o 1.Jankiel pisze:(jak np. szóstka errantów łamiących w szarzy mariosowego smoka stojącego za murkiem)
Break'a na 8 bez przeżutu nie jest natomiast taki pewny.
Moderator: swieta_barbara
dokladnie to chcialem napisac... w zadnym stopniu nie podciagnalbym takiego czegos pod sytuacje watpliwego szczescia, juz predzej niepotrzebnego ryzyka...Kielon pisze:Statystycznie smok przegrywa o 1.Jankiel pisze:(jak np. szóstka errantów łamiących w szarzy mariosowego smoka stojącego za murkiem)
Break'a na 8 bez przeżutu nie jest natomiast taki pewny.
Z tego co się orientowałem, to niestety ta decyzja zawazyła o miejscu .Shino pisze:nie to nie mialo zadnego znaczenia turozbiło się o róznicę w interpretacji zasad
mieli od was wiecej zwyklych duzych punktow a matchpointow byscie miely tyle samo. Zakladajac, ze nie zminilby sie wasz wynik z grecja a wlochow z niemcami t nadal byliby pierwsi. Pamietam,z e sobie to wyliczylem podczas waszej bitwy ostatniej ale nie pamietam ile dokladnie mieliscie zdobyc zakladajac ten wynik bodajze 12-14 pasiakaMłody pisze:Z tego co się orientowałem, to niestety ta decyzja zawazyła o miejscu .Shino pisze:nie to nie mialo zadnego znaczenia turozbiło się o róznicę w interpretacji zasad
Może od razu bombę im tam wrzucićSzmajson pisze:Małe info co do next ETC:
Niemcy przygotowuja sie dosc soldnie do ETC we Włoszech. Podobno mają zebrana ekipa jeszcze lepszych graczy, któzy nie mogli wczesnsiej pryjechac na ETC. Organizuja za jakis czas turniej teamowy - na którym zagra w jednym teamie cala reprezentacja.
Postaram sie dowiediec czegos wiecej
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Dlatego grunt to wybrać taką osobę, która nie będzie sama z siebie kontrowersyjna i zapewni obiektywność - tu się z Robsonem zgadzam. Np. BarbarossaMarek Golan pisze:Dobre argumenty . Byc moze masz racje(napewno masz wieskze rozeznanie ode mnie) ciekaw jestem jeszcze opinii innych osob z Euro skladu.
Choc przy jednej osobie jest wieksza szansa, ze wybierze osoby tylko ze swojego podworka, co tez moze oslabic reprezentacje, ale prawde mowiac nie mam pojecia jak wygladaly rozmowy na temat skladu w top3 wiec juz sie nie wypowiadam.
taka prawda, niestety ludzie sa tylko ludzmi i kazdy ma swoje osobiste zdanie na czyjs temat... starczy ze ktos raz z kims zagra gdy ten mial slabszy dzien i juz ciezko bedzie mu sie do tej osoby przekonac, bedzie ja zwyczajnie uwazal za slaba, tudziez zwyczajnie ktos kogos nie lubie ze wzgledow czysto inteprersonalnych nie skillowychMarek Golan pisze:
Choc przy jednej osobie jest wieksza szansa, ze wybierze osoby tylko ze swojego podworka
brawo - bardzo sluszna decyzja! na ograniczenia euro szczurki w wersji mlodego sa slabe.Robson pisze:dodatkowo w tym roku zdecydowaliśmy się nie brać szczurów i jest problem z młodym, który jako że zajął 3 miejsce w lidze na Euro pojechać musi... tylko inną armią.
Tyle produkujecie tych postów że nie nadążam czytaćGobos pisze:brawo - bardzo sluszna decyzja! na ograniczenia euro szczurki w wersji mlodego sa slabe.Robson pisze:dodatkowo w tym roku zdecydowaliśmy się nie brać szczurów i jest problem z młodym, który jako że zajął 3 miejsce w lidze na Euro pojechać musi... tylko inną armią.