kilka pytanek na sprawdzenie wlasnej wiedzy :)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Shakin' Dudi
- Masakrator
A krasnoludy:Pb_sk pisze:Jedyn prawdziwie równouprawniona rasa to O&G. Tam po prostu nie ma kobiet.
Ja mam pytanie jak nazywa się najbardziej znany Detektyw starego świata ,wzorowany moim zdaniem na holmsie:P?
Ostatnio zmieniony 7 maja 2008, o 18:27 przez maciek_89, łącznie zmieniany 1 raz.
Że niby u krasnali nie ma kobiet? Chciałbym wiedzieć, skąd takie informacje pochodzą
Najsłynniejszym detektywem jest z tego co pamiętam Zavant.
Wymieńcie co najmniej 4 z Dwunastu Wielkich Bitew (historia Bretonni).
Najsłynniejszym detektywem jest z tego co pamiętam Zavant.
Wymieńcie co najmniej 4 z Dwunastu Wielkich Bitew (historia Bretonni).
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Wiesz , w zasadzie lud imperialny nie jest zlepkiem ludzi światłych:P
I musimy się umówić co uważamy za bycie kobiecym.
Bo baba z brodą jest tak samo kobieca jak w (rzeczywistości) baba z wąsem:p
Co do Detektyw to owszem Zavant....
Co do wielkich bitew to szczerze mówiąc nie wiem Ale zapewne orki kontra reszta świata i chaos kontra reszta świata
Kim był i jak się nazywał największy skaveński przeciwnik Gotreka & Felixa,
Trochę odbiega od battla:)
I musimy się umówić co uważamy za bycie kobiecym.
Bo baba z brodą jest tak samo kobieca jak w (rzeczywistości) baba z wąsem:p
Co do Detektyw to owszem Zavant....
Co do wielkich bitew to szczerze mówiąc nie wiem Ale zapewne orki kontra reszta świata i chaos kontra reszta świata
Kim był i jak się nazywał największy skaveński przeciwnik Gotreka & Felixa,
Trochę odbiega od battla:)
Ostatnio zmieniony 7 maja 2008, o 18:27 przez maciek_89, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi mi o kilka z Dwunastu Bitew (nie przez przypadek z wielkich liter ) wymienionych z nazwy.
a co wy na to zeby zrobić taki konkurs, czesto widuje sie takie na różnych forach.
jenda osoba zadaje pytanie. a inne odpowiadają, jesli odpowie dbrze zadaje następne, dostaje sie za to ptk. kazdy który zadał pytanie, musi potwierdzic ze odp. jest poprawna, oraz skopiować aktualny stan punktowy,
moze liga zasponsoruje jakies nagrody dla naj-fluffowych?
jenda osoba zadaje pytanie. a inne odpowiadają, jesli odpowie dbrze zadaje następne, dostaje sie za to ptk. kazdy który zadał pytanie, musi potwierdzic ze odp. jest poprawna, oraz skopiować aktualny stan punktowy,
moze liga zasponsoruje jakies nagrody dla naj-fluffowych?
W domach można używać różnych źródeł, więc to nie byłby konkurs wiedzy, tylko konkurs w docieraniu do materiałów Nie widzę też możliwości nagradzania w czymś takim.
A co do orka - czytałem kiedyś o tym, ale nie mogę sobie przypomnieć jego imienia.
A co do orka - czytałem kiedyś o tym, ale nie mogę sobie przypomnieć jego imienia.
Grom Brzuch z pod Mglistej Góry o ile mnie nie myli moja orcza pamięć...swoją drogą bardzo śmiechowa postać Zastanawiam się tylko kto pozwolił temu goblinkowi wybić się tak wysoko(tak,tak to był goblin)
Liczą się tylko czterej bogowie:Khorne,Tzeentch.....Gork i Mork